Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata fetelorrrr....iaca am ajuns si eu la serv...cam pustiu pe strada in oradea...sunt multi catolici care au liber azi...so....

azi schimbam si noi semnatura....avem 15 sapt...si sunt stresataaaaaa...pt ca de 2 zile nu mai am greturi...e cineva aici care sa fi scapat de ele asa repede????eu auzisem ca dupa 4 luni sau atunci cand misca......

andy...cum se face ridichea cu miere...se rade si se amesteca sau se lasa si la macerat????

oanaaaaaaaa....pe unde mai esti???astept pozele de 17 sapt...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata!

Sa aveti o saptamana usoara!

Intrebare: stiti cumva daca conservele de peste au vreun efect negativ asupra sarcinii? Am asa o pofta...si nu stiu daca sa mananc sau nu

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna diminetaa burticutele!!
Andy.p felicitari si la mai mare. Se pare ca suntem la fel!! Azi am schimbat si eu semnatura.

O zi buna tuturor , fara greata, dureri, vesti proaste ...

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nocom... daca e vorba de a conduce pe strazile patriei si a lua examenul de conducere, sa nu-i faca praf!

Delphinas tin pumnii stransi-stransi! Si eu o sa vin azi cu ceva vesti.

digeka, imi pare rau. stiu prea bine cum este. multa putere!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

giuliana faptul ca pestele este in conserva nu este o problema. dar peste tot am citit ca majoritatea pestilor nu sunt recomandati in sarcina din cauza chestiilor pe care le contin si pe care si le trag din apele poluate in care traiesc. Stiu ca Somonul este sigur (dar asta e foarte scump la conserva si nu prea grozav) asa ca ia si fa-l pe gratar sau la tava

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele, eu nu ma simt prea grozav, de fapt de sambata sunt asa. Am dureri destul de mari, asemanatoare cu cele de menstruatie si burtica e foarte tare. Cred ca sunt iar contractii si din pacate No-Spa-ul nu are nici un efect. Care sunt simptomele cand bebe se opreste din evolutie? Iarasi mi-au intrat prostii in cap

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: in weekend nu m-am putut dezlipi de o carte:
Dr. Spock - Ghidul viitoarei mame
Costa 20 RON, am luat-o impreuna cu celebra Dr. Spock - Ingrijirea copilului sau cam asa ceva, nu mai stiu cine o recomanda Anis parca. Prima trateaza sarcina cu absolut tot ceea ce include ea: alimentatie, ecografii, analize, ingrijire, modificarile corpului, simptome, optiuni la nastere si multe altele...

Foarte interesanta, am citit jumatate!

Anis ce mai faci? Stiu ca ne citesti, mi-e dor de tine

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Alinushca multumesc de raspuns asa am sa fac!

Ancuta multa sanatate! O sa fie bine, nu te mai supara! DD are grija de tine si de bebic!

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by anca81

Fetele, eu nu ma simt prea grozav, de fapt de sambata sunt asa. Am dureri destul de mari, asemanatoare cu cele de menstruatie si burtica e foarte tare. Cred ca sunt iar contractii si din pacate No-Spa-ul nu are nici un efect. Care sunt simptomele cand bebe se opreste din evolutie? Iarasi mi-au intrat prostii in cap

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

offfff...anca...ma gandeam ca numai eu am ganduri de-astea...hai sa-ti spun cum ma consolez eu...in general o sarcina se opreste din evolutie inainte de 9 sapt....cea mai frecventa perioada este in sapt 6-7-8....e derpt sunt si cazuri cand se intampla mai tarziu dar f rare....mai tarziu se pune problema de avort spontan...so...daca doar te doare burtica si nu sangerezi nu e cazul sa-ti faci griji...iar no-spa poti lua pana la 6 in 24 ore...asta iti spun din sursa sigura....la sarcina trecuta care s-a oprit din evolutie la 6 saptamani aveam uterul contractat ca un ghem si faceam no-spa injectabil din 4 in 4 ore...so...mai ales ca o fiola e dubla fata de o tableta....

ia no-spa mai des...si nu te mai ingrijora!!!!!

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ramonzca si eu am scapat de greturi mai repede ca tine. Nu mai am de sambata trecuta cand aveam 12 sapt si 1 zi. Si credema ca vomam in fiecare zi si imi era rau de dimineatza pana seara. Mi-au trecut de mai bine de o saptamana si cu toate astea bebe este foarte bine si sanantos caci am fost joi la eco... So.... bine ca au trecut. Profita din plin!!!!!!!!!

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput