Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Giuliannasi eu citeam cartea respectiva la prima sarcina,o am si acum .Pe mine m-a ajutat ff mult.
anca81stai linistita in pat si fii optimista,va fi bine.Daca nu-ti trece suna-ti doctorul
denisa.g ma bucur ca suntem deodata felicitari si tie si la mai mare
ramonaeu ridichea o scobesc ,bag mierea in ea si ce curge pe jos iau cu linguritza de cateva ori pe zi .Sper sa te ajute.Felicitari ptr.semnatura.
andy_galro mersi.Te
Pup si celelate fete.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna dimineata fetelor,
digeka imi pare nespus de rau de cele intamplate , imi inchipui cat de mult poate sa te doara , dar tre sa fi puternica si sa mergi mai departe si DD o sa te ajute si o sa fie alaturi de tine .

Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si plina numai de vesti bune.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele.
Ca de obicei nasol ziua de luni
Eu am o durere de stomac azi. Greturile m au cam lasat ( sper )

Miine am intalnire cu doctorita, vom face un "bilant" cu toate echografiile si analizele de pina acum, sper sa imi faca echo si imi va da trimitere pt trilul test.

Digeka, imi pare sincer rau pentru ce s a intamplat, mai ales ca este sarcina obtinuta cu greu. Te pup si te asteptam pe la noi sa mai intri

anca tb sa te duci la doctor daca no spa nu face efect, sunt perfuzii sau gynipral care te ajuta. Cu sarcina oprita din evolutie nu ai numai tu paranoia asta dar te rog nu te gandi

_giulianna_, eu stiu ca peste oceanic are mercur si ar fi un pic mai periculos in sarcina.

Delphinas , alinushca, asteptam vesti bune

ramonzca79, eu i fac ridichie cu miere fetei mele, fac o gaurica( scobesc) pun miere si o las cateva ore, se face ca un sirop, ei i place.
De greturi si mie mi e frica, ca nu prea am si tot 15 sapt am. Cateodata ma simt efectiv parca nu sunt deloc burtica.

Ce papati azi?

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nu sangerez, ma tot duc la baie sa ma uit, parca sunt nebuna. Nu stiu ce e cu mine, in viata mea n-am fost atat de paranoica, de cand sunt insarcinata sunt obsedata de chestiile astea. Am luat un no-spa la 7 si inca unul acum, credeam ca doar 2/zi se pot lua.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor,

O saptamana numai cu vesti bune va doresc!!!

Eu am avut un weekend cam cu peripetzii. Va spuneam ca imi sangereaza f tare gingiile cand ma spal pe dintzi, din ce in ce mai mult cu fiecare saptamana. Pana aici absolut normal totul, capilarele sunt doua ori mai pline de sange, mi se vad toate venele mai ales pe sani, asta este cu gravideala. Problema este ca mi s-a inflamat fff tare o gingie la o masea, nu am voie sa iau nimic, asa ca azi noapte imi zvacnea de nu mai stiam de capul meu si mi-am pus doar vata cu spirt si doar asa mi-am mai alinat durerea. Ce e aiurea e ca eu nu am fost niciodata la dentist, nu am nici o carie, nici o plomba, si dentistul nu are ce sa-mi faca...Maseaua e buna, nu e nici macar vreu abces, mi-a zis ca in mod normal imi prescrie antibiotic si mi se desumfla gingia...dar iata ca nu am voie antibiotic...eu nici no spa nu am luat (bine, ca nici nu am avut de ce, iar durerile de ligamente le suport). Suport, ce sa fac. Doar ca maine voi lua avionul spre Paris si stiu ca daca e vreo infectie in organism, sa vezi atunci dureri cand creste sau scade presiunea, sper sa nu am dureri la decolare si aterizare...Sa imi tzinetzi pumnii!!!
Ce sa mai...a fost o noapte urata rau de tot...cu treziri la pishu si stat cu ochii in tavan de la durerea de gingie!

Anca81, nu te mai gandi la prostioare, o sarcina oprita in evolutie nu are niciun simptom, de obicei afli dupa cateva saptamani dupa ce bebe nu mai evolueaza pentru ca incep sangerari...e cam singurul simptom sangerarea. Dar tu l-ai vazut pe bebe la eco, e totul ok, majoritatea cazurilor astea se intampla cand bebe nici macar nu are activitate cardiaca, pana in saptamana a zecea sunt cele mai multe situatzii din acestea...organismul respinge o anomalie cromozomiala, la tine nu este cazul

Giulianna, eu stiu ca potzi manca fara probleme conserve de peste (de ton, de ex), dar sa nu abuzezi pentru ca pestele contzine mercur. Dar toate felurile de conserve au problema asta cu aluminiul, nu se recomanda abuz de conserve.

ramonzca79, Denisag, Andi.p si Anca81, felicitari pentru semnatura nou-noutza!

Delphinas, tzin pumnii pentru examenul auto si pentru eco diseara! Sa intri sa ne spui ce ai facut...si sa

Nocom si toate fetele si asteptam vesti excelente!!!

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

anca no-spa se poate lua de 3ori pe zi,mie asa mi-a recomandat doc.Stai linistita in pat nu te mai agita ca nu-i face bine lui bb
Ma bucur pentru cele carora le-au trecut greturile.Nici eu nu maidar starea de greata tot o mai am.De cap nu mai zic .
Eu azi sigur voi manca supa de salata verde.E la ordinea zilei de cand sunt .As manca non stop.
Voi aveti ceva tip de mancare de care nu va mai saturati?
EvaFmultumesc si tinem pumnii stransi
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by andy.p

Voi aveti ceva tip de mancare de care nu va mai saturati?
15+

laura si andy

Da salata de rosii cu telemea cubuletze si salata verde cu cartofi coptzi. De fapt, de salate inca nu m-am saturat.

P.S.: Si noi am schimbat weekendul asta semnatura.

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Va multumesc tuturor. Eu am mai trecut prin asa ceva, de asta sunt atat de panicata, ma gandesc oare cat poate suporta saracul bebe. Eva, imi pare rau pentru maselutza ta, sper sa-ti treaca.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca, si eu am avut dureri rau si l-am sunat pe dr. La fel, mi-a zis sa iau din 4 in 4 ore no-spa si daca nu am sangerare sa nu imi fac probleme. Dar daca cumva am vreo scurgere maronie inchis sau sangerare sa il sun imediat si sa merg la el. Altfel sa stau linistita si sa incerc sa stau o zi la pat. Ia-o usor, fara sa te panichezi si o sa fie bine!! Multa sanatate!!

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Da si salata cu rosii,ridichi si telemea e preferata mea.Cum faci cartofii copti Eva?

laura si andy

Mergi la inceput