Mamici norocoase de sept-oct (30)
Raspunsuri - Pagina 12
kid2003 spune:
Digeka, imi pare foarte, foarte rau, mai ales ca probabil in sufletul tau e o furtuna, dupa 2 FIV-uri. Eu zic ca e mai bine ca nu ai spus la nimeni, ti-ar fi fost infinit mai greu sa te intalnesti cu prietenii si sa te intrebe ce face bebe din burtica...Cunosc cazuri care dupa FIV au ramas natural si sper sa fie si la tine cazul, in curand...Iti urez sa iti tii bebelusul in brate in primele zile ale lui 2009! Te
si fii tare!
E mai bine parca atmosfera la mamici norocoase. Asa va vreau fetelor! Mai avem putin si putem sa spunem ca suntem la jumatatea sarcinii (la 20 de saptamani). Din experienta trecuta, ultimele 20 de saptamani trec mai usor, cel putin asa a fost la mine. Mi-au trecut spaimele si grijile (eco morfo, triplu test etc) si am putut sa ma bucur de tot in ultimele 20 de saptamani. Mai ales ca va fi la fel ca data trecuta pentur mine...tot vara va fi si parca mai repede trece timpul: iesi la plimbare, mai mergi la mare, la gratar, la o petrecere, o nunta etc...si e mai usoara asteptarea! Mai greu devine in ultima luna ca esti mare si greoaie, asa ca o lasam mai moale cu plimbarile.
Dar pana in iulie asa putem sa ne bucuram de tot! Eu am programat deja vacanta de vara, va fi la sfarsitul lui iunie (28 de saptamani la plecare) si cred ca va fi ultima deplasare pe distanta mare (mergem in Grecia cu avionul). In iulie pe la 30-34 de saptamani am sa mai fac o vizita Marii Negre sa ma balacesc un pic, iar apoi voi sta cumintica acasa in august. E un plan bun, nu?
Nu va stresati nici voi, profitati de vara asta si faceti-va niste planuri beton pentru ca la anul va fi mult mai greu sa plecati...bebe nu va avea inca un an si va va fi greu sa va despartiti de el! La iarna nu mai zic ca nu veti pleca nicaieri...asa ca vara lui 2008 este momentul de o vacanta romantica!
bb2
anca81 spune:
Offf, in pat nu pot sta ca azi a trebuit neaparat sa vin la birou. Stau cuminte pe scaun , doar la baie ma duc sa ma pishulesc si sa vad daca nu cumva sangerez. Mama lor de contractii si dureri!
Eva, am uitat sa-ti urez calatorie placuta. Eu ma panichez rau de tot la decolari si aterizari, din cauza presiunii imi crapa de durere urechile si maxilarele. Deh, sunt ciudata rau, v-am mai spus ![]()
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by andy.p
.Cum faci cartofii copti Eva?
laura si andy
Ii curatz de coaja, ii spal si ii pun intregi la cuptor in folie de aluminiu. De obicei, cand ii scot, ii crestez si le pun si smantana...
Sau, daca nu, ii pun cubuletze in salata.Nu mananc ff des cartofi de cand sunt gravida dar poftesc des la leguma poporului: cartoful:)))

15+ 
Poze cu noi
BEBE
beatrice001 spune:
fetelor si eu vreau sa merg la mare in luna iulie .....dar am inteles ca nu prea ai voie sa stai la soare si nici sa stai prea mult in apa daca apa e rece. Eu am bunicii in eforie sud si in fiecare an stau la ei cate 3 saptamani ......anul trecut stiu ca am vazut multe gravide care stateau la soare . Voi ce stiti?
14+
_giulianna_ spune:
Eva calatorie placuta! Referitor la peste, nu mananc mult, am asa o pofta...nici nu stiu daca o sa-mi placa dar imi face cu ochiu'.....parca-i miere ![]()
Maine se mananca peste, nu tin post dar daca se mananca...mananc si eu :) O sa-mi iau macrou sau somon si o sa-l fac pe gratar + cartofi copti a la Eva . Eu ii faceam tot la fel, in folie la cuptor numai ca ii puneam cu tot cu coaja. Incerc acum si fara 
16+
Mamica de
maria2004 spune:
Va pupam si noi fetelor

Off...chiar ca grea ziua de luni, dar lasa ca trece ea.
Delphitinem pumnii stransi si pentru examen si pentru ecografie..te asteptam diseara cu doua vesti bune
anca81si eu zic sa stai linistita si sa nu te mai stresezi asa rau...cum spunea si eva atata timp cat nu sunt sangerari nu cred ca e nimic rau...transformari in burtica ta or sa tot fie si poate de asta te doare
Evaimi pare rau pentru durerea ta..sper sa-ti treaca si sa te odihnesti bine la noapte
Nocom, Alina, Musette, Teomaria si toate burticile de aici va pup cu drag si va imbratisez

+14
+puiutul Maria (23.12.2004)
anca81 spune:
Referitor la papa, pana acum cereale cu laptic, o banana si acum beau un iaurt. Nu prea am pofta de mancare. In weekend am sa-mi cumpar un gratar pentru aragaz si incep sa pap carnita mai multa, pentru proteine. Am slabit iar zilele astea, practic de la inceputul sarcinii nu am pus nimic si nu e bine deloc.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
EvaF spune:
Off, fetelor, vorbitzi deja de mare. Ce-mi mai place la plaja, la soare...
of, offf, dar cred ca nu vad marea anul acesta, stiam ca nu prea avem voie. Desi, daca voi vad ca intentzionatzi, poate indraznesc si eu macar un week-end.
Dar eu zic ca la vara viitoare (2009), putem merge la mare in trei, macar in august cand bebe va avea 11 luni si ceva, aproape un anisor, si va merge in picioare. Nu cred ca e prea mic sa il luam cu noi, doar ca e clar ca
va sta doar sub umbrelutza...Gresesc? Visez cu ochii deschisi...
15+ 
Poze cu noi
BEBE
piolica spune:
am reusit sa citesc ce ati scris in ultimul timp si ma bucur ca spiritele s-au mai linistit.
digeka, imi pare foarte rau de ce ti s-a intimplat. este foarte nedrept, insa trebuie sa ai speranta si sa fii tare, sa treci peste acest eveniment dureros.
musette - pai eu ma gindeam sa vin cu un carucior roz, asa va avea si baiatul tau o fetita in vizor, nu?
bitza, cum e sa sarbatoresti de doua ori pastele? eu sint putin derutata, am fost la catedrala, am vopsit oua rosii, am facut miel si am spus si 'Hristos a inviat'. Iar in aprilie o luam de la capat. :) Insa in Aprilie va fi si mai si, avind in vedere ca mergem in Romania. Ungurii astia sint cam linistiti, nu se manifesta ca romanii.
Fetelor, eu o sa va pup pentru o saptamina, maine plecam in Tunisia!!!! Abia astept. o sa mergem sa ne plimbam pe malul marii, o sa mergem la piscina si o sa ne odihnim la greu.
15+
minunea