Mamici norocoase de sept-oct (30)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
offfff...anca...ma gandeam ca numai eu am ganduri de-astea...hai sa-ti spun cum ma consolez eu...in general o sarcina se opreste din evolutie inainte de 9 sapt....cea mai frecventa perioada este in sapt 6-7-8....e derpt sunt si cazuri cand se intampla mai tarziu dar f rare....mai tarziu se pune problema de avort spontan...so...daca doar te doare burtica si nu sangerezi nu e cazul sa-ti faci griji...iar no-spa poti lua pana la 6 in 24 ore...asta iti spun din sursa sigura....la sarcina trecuta care s-a oprit din evolutie la 6 saptamani aveam uterul contractat ca un ghem si faceam no-spa injectabil din 4 in 4 ore...so...mai ales ca o fiola e dubla fata de o tableta....
ia no-spa mai des...si nu te mai ingrijora!!!!!...vine minunea!!!
ramonzca la asta ma tot gandesc si eu. Saptamana trecuta la 8s5z era bine. Azi am iar eco si numa la asta ma gandesc. La probabilitatea scazuta ca sa mai apara riscul de oprire in evolutie dupa 9 saptamani. Eu credeam ca paranoia trece dupa aceea. Dar vad ca incep alte probleme. Oricum, sper ca te ajuta programul redus. Cum ai facut propriu-zis, care au fost pashii ca sa obtii reducerea (mai ales dpdv HR) ca vreau neaparat sa cer si eu. Nu as face fatza altfel al munca si la stresul de acolo.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
piolica spune:
Eva, merci! si tie vacanta placuta in Franta.
abia astept sa merg si in Franta, cred ca prin mai-iunie:) Socrii mei sint super simpatici, vor sa ma vada cu burtica, daca nu ajungem noi la ei, sigur vor veni ei la noi. Insa eu as vrea ca soacra-mea sa vina dupa ce nasc ca sa ma ajute la una-alta, asa ca o sa ne ducem noi sa le aratam burtica, iar ei vor veni in septembrie sa vada pe bebitza.
eu as merge peste tot acum, ma gindesc ca de la 7 luni ar cam trebui sa spun la revedere la calatoriile lungi, asa ca profitam acum din plin.
vad ca fetele au inceput sa-si faca planuri de vacanta, asta ste super bine.
16+
minunea
kllemi spune:
hello burtici
DELPHINAS mult succes la examenul auto si sper sa vii cu vesti bune ca sa ne cinstesti...
ANDY.P eu nu ma pot satura de spaghete, nu stiu cat de bune sunt pt sarcina dar.....
, dar pe de alta parte mananc orice imi pica, numai sa nu fie gras ca nu pot sa sufar...
mancarica sa fie....
ramonzca79 spune:
fetelor....miercuri camd am mers la dr sotul l-a intrebat de mare si plaja ...a zis ca e ok daca sarcina e normala si daca acolo nu exagerezi cu nimic....so....noi oricum am luat bilet pt 1-8 iulie...desi ultimii 2 ani am mers in bulgaria si anul asta tot acolo vom petrece...dar va fi ultima....anul viitor sper sa mergem cu bebe in turcia....
INCA CEVAAAAAAA....CE STITI?????TUSEA FARA ALTE SIMPTOME(NU DURERI, NU FEBRA, NU NAS INFUNDAT) POATE FI CONSIDERATA GRIPA???????MI-E F TEAMA PT CA AM AUZIT SI AM CITIT CA GRIPA IN SARCINA E FFFFFFF PERICULOASA PRODUCAND MALFORMATII LA FAT....AAAAA SI HARAI IN PIEPT....TUSEA ESTE CAND SEACA CAND PRODUCTIVA....
...vine minunea!!!
ramonzca79 spune:
ALINUSHCA...MI-A DAT DR DE FAMILIE O ADEVERINTA MEDICALA CU DIAGNOSTIC DE DISGRAVIDIE PRECOCE SI RECOMANDARE DE REDUCERE CU 1/4 A PROGRAMULUI CONFORM ORDONANTEI....ASTA AM ATASAT-O LA O CERERE FACUTA DE MINE UNDE AM CITAT EXACT ARTICOLUL RESPECTIV....S-A APROBAT INTR-O SAPT...SI MI S-A REFACUT FISA POSTULUI....MULTA BAFTA!!
...vine minunea!!!
dyanira spune:
Buna dragele mele!
O saptamana minunata va doresc!
Eu mai sunt si azi in concediu medical de maine merg la servici din nou!Nu prea sunt incantata ca tare bine m-am mai simtit acasa.Dar asta e...
Diana
16+ sper la un 
kllemi spune:
fetelor, dar vad ca va face-ti ceva planuri pt vacanta
,nici pt paste nu va face-ti asa planuri,dar f bine fiecare cum poate...
andy.p spune:
Distractie placuta fetelor care mergeti deja in vacanta.Sa nu uitati sa va si odihniti
.Noi nu ne-am hotarit daca mergem undeva sau nu.
kllemi nu cred ca sa fie vreo probl cu spaghetele in sarcina,asa ca ..si noi mancam .
15+
laura si andy
alinushca spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Buna dragele mele!
O saptamana minunata va doresc!
Eu mai sunt si azi in concediu medical de maine merg la servici din nou!Nu prea sunt incantata ca tare bine m-am mai simtit acasa.Dar asta e...
Diana16+ sper la un
Si eu la fel

Maine dimineata treuie... sa...
mergem la munca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+