Mamici norocoase de sept-oct (30)
Raspunsuri - Pagina 14
ilia_99 spune:
hello, fetelor! ce faceti, sunteti bine?
digeka, imi pare tare rau pt ce s-a intimplat, iti doresc mult noroc si sanatate!
dyanira, tu d c ai fost in concediu? ai avut nevoie sau l-ai luat asa de odihna?
imi pare rau ca raspnd asa de tirziu, nu mai stiu cine m-a intrebat despre placinta cu dovleac din pta Dorobanti. E chiar in stinga cum intri in piata din Beller, sunt niste doamne care au mincare gatita. Va recomand, de asemenea, salata beouf - atentie, are putin usturoi, pt cine nu agreeaza!
In rest, sper ca sunteti bine, eu am in continuu greturi. ieri la 10 dimineata mincam ciorba de loboda!!!!!!!
Miine ma duc la echo sa vedem ce s-a intimplat cu hematomul ala. Am emotii, desi incerc sa fac pe grozava....
9
dyanira spune:
Eu am fost in concediu pentru o raceala care m-a bantuit.Nici acum nu mi-a tercut de tot dar de maine inapoi la munca daca se agraveaza mai stau saptamana viitoare in concediu.
Am schimbat si semnatura.Am deja 17 sapatamani
Diana
17+ sper la un 
andy.p spune:
Si eu merg de maine la munca
.
vad ca azi am schimbat o gramada semnatura.Dyanirafelicitari si tie si la mai mare
iliavor trece ele si greturile,mai ai un pic.Tinem pumnii pe maine
15+
laura si andy
dyanira spune:
Nu stiu voi cum simtiti dar eu de cand sunt gravi nu mai am nici un chef de servici.Mai ales ca eu lucrez la scoala si in ultimul timp nu mai am rabdare cu copii, nu mai ma pot concentra la munca mea...
De abia astept sa vina vacanta.
Diana
17+ sper la un 
laureta spune:
Eu as pleca in vacanta in Grecia
. Acolo e sora mea cu tot familionul si este super. Sta la 2 min de mare.
Dar n as pleca cu masina, e super obositor drumul.
Visez...
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy.p spune:
Si eu lucrez cu copii si la fel mi se pare ca nu mai sunt atenta si ca nu mai fac la fel de bine ce faceam inainte.si e ff greu sa ma concentrez
.
Nu mai e mult pana la vacanta.Visez cu ochii deschisi![]()
15+
laura si andy
dyanira spune:
Andy.p tot profesoara?Daca da ce disciplina predai?
Exact cum ai zis tu ma simt si eu.Copii de la scoala nu stiu inca ca sunt gravi ca nu se vede prea tare dar sigur si-au dat seama ca ceva nu e in regula ca eu sunt mereu cu gandul in alta parte...
Diana
17+ sper la un 
monica_dicut spune:
Hello fetele. REmember me?? 

Stiti careva in cat timp se dau rezultatele la TT??
Muuh noi doua ne cunostem
de multi ani.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
Nici eu nu mai rezist la munca fetelor.
Vreau saptamana viitoare sa-mi iau medical dupa care sa trec pe program de 6 ore.
Eu plec in iunie in Grecia, in Thassos. Si mie mi-e putin teama de drumul lung dar nu pot sa nu plec la mare ca mor pana la anul 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
alinushca spune:
Eu lucrez cu oameni mari si cand or sa vada ca nu ma pot concentra sa ii ascult ca sa le rezolv problemele or sa fie cam dezamagitzi... oh well... ![]()
monica eu nu cred ca te mai tin minte 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+