Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu English.Tu??
Exact cum zici copii nu stiu ca sunt insarcinata ,dar mai pauze din astea in care stau dusa pe ganduri si se mira,ca eram tare activa.Cel mai greu mi se pare la cei mici ca sunt plini de energie si s-ar juca tot timpul si nu le mai fac fata.Si ma asteapta si Andy acasa.Sunt rupta.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu fizica si informatica.
Andy cati ani are?
Nici nu stiu daca sa le spun copiilor la scoala sau sa las sa se observe singuri?Tu cum faci?
Si inca un lucru vreau sa va intreb fetelor: am din nou probleme cu constipatia.Ceva remedii cunosteti?

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Super planuri de vacanta aveti fetelor!!

Eu stiu, din proprie experienta ca nu este nici o problema sa mergi la mare daca esti gravi. Bine, nu trebuie sa stai prea mult in soare, dra sub o umbreluta este super. Nici in apa rece nu este recomandat, dat in iulie-august e super calda apa, so....

Eu data trecuta cand am fost gravi, stateam la mare 4 zile/saptamana, in fiecare saptamana, incepand cu 15 iunie si pana am nascut. Bebe a venit mai devreme cu 2 saptamani si ca norocu ca in week-end-ul ala nu plecasem la mare ca era ziua de casatorie a parintilor mei si am stat acasa sa sarbatorim, altfel, nasteam in Constanta, nu stiu unde si cu cine.....

Anul asta voi face la fel, de cand intr in prenatal, plecam la mare in fiecare saptamana, mai ales ca acum tre sa nasc in septembrie... asa ca este timp destul.... Noi frecventam litoralul romanesc caci avem o garsoniera in Constanta si ne e mai usor asa.... dar la anul sigur mergem cu copii in Turcia, caci de cand il avem pe Matei numai pe acolo stam si e minunat!!!

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

dyanira un pahar de lapte caldut, seara, la mine face minuni.
A doua zi dimineata imposibil sa nu prestez
De cand am ramas gravi pot spune ca nu mai am probleme cu constipatia. Da Doamne sa ma tina asa ca tare ma chinuiam inainte.

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy implineste 6 ani in aprilie,dar inca se gandeste numai la joaca si cum nu se joaca singur tre sa ne jucam unul dintre noi cu el.
Eu nu am de gand sa la spun copiilor la scoala.Vor observa cand se va vedea.Tu cum te-ai gandit ca ar fi mai bine??
Pentru constipatie la mine merge greful ff bine.De cand mananc in fiecare zi merg la toaleta la 2 zile ceea ce ptr.mine e super ,inainte megeam 1 data pe saptamana.Asa ca incearca poate te ajuta.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Salutare fetele si felicitari pentru schimbarea de semnatura unde este cazul.
Digeka imi pare nespus de rau...sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa incerci din nou. Multa sanatate iti doresc.
Bun venit irina, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Bafta la examen Delphinas, cam tarziu m-am trezit, sper ca l-ai luat deja...si mai multa bafta la eco, asteptam vestile bune!
_giulianna_ eu am mancat ton in conserva cu salata verde, jumatate de conserva mica, nu cred ca e vreo problema o data, maxim de doua ori pe saptamana.
Eva incearca sa te clatesti cu apa de gura care contine alcool, poate iti mai amorteste putin gingia. Drum bun maine, sa ai o vacanta minunata si fara dureri, ne va fi dor de tine.
Piolica distractie placuta, sa faci poze sa ne relaxam si noi macar cu imaginile.
Alinushca bafta la eco, nu-ti mai face atatea griji ca ii dauneaza lui bebe .
Ramoncza nu gripa poate provoca malformatii din cate stiu eu, ci febra, asa ca stai linistita si daca simti ca te ia febra ia paracetamol. A si chestia cu febra stiu ca e valabila in primul trimestru, cand sunt organele in formare.
Ilia multumim de raspuns cu placinta si bafta maine la eco.
Monica la TT mie mi-a zis ca ma suna intr-o saptamana daca nu e bine si daca e ok il iau cand ma duc la urmatorul control. Ma rog sa treaca ziua de miercuri fara sa sune telefonul..am facut la CMU, deci la ei intr-o saptamana iese.
Ieri am sarbatorit prima zi care a trecut fara sa ! Mi-a fost greata dar am reusit sa tin papa in mine. Nici nu-mi vine sa cred, dupa doua luni de chin in sfarsit incepe sa ma lase. Cred ca a fost si din cauza ca am stat toata ziua la aer in curte.

15+

Poze

Mergi la inceput

Si eu tot la fel m-am gandit ca vor observa singuri.Eu in mod normal ar trebui sa merg la scoala pana se incheie anul scolar asa ca nu voi avea parte de alt concediu decat de vacanta de vara.
Sa iti traiasca andy si sa aiba un fratior sau o surioara sanatoasa si frumoasa.El ce zice de BB?

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor si o saptamana superba!
Piolica,noi sarbatorim Pastele ortodox si eu si sotul suntem ortodocsi, dar am intrat si eu in atmosfera de Paste de aici, am decorat casa cu fel de fel de ornamente specifice, am mancat pasca olandeza, dar nici nu se compara cu pasca noastra!in aprilie mergem in tara sa sarbatorim pastele, daca am sta aici n-ar avea nici un farmec!Vacanta placuta in Tunisia iti doresc!
Monica, bine ai revenit printre noi!
Felicitari fetelor care schimba semnatura azi!LA mai mare!
Nu-i asa ca trece repede timpul?Suntem aproape de jumatate!!
Aici a nins si azi, 2 ore ninge 2 ore e soare!!Deh, asa e Olanda, o tara ciuadata!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ramonzca, pe mine m-au invatta tot fetele din acesta odisee, ca o lingura de miere dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de masa face minuni. Si la mine s-a confirmat. Sper sa te ajute si pe tine.

Eva eu stiu ca in sarcina nu poti folosi comprese cu spirt sau alcool, caci alcoolul se absoarbe prin piele, sange si ajunge la bebe. Acuma cred ca cantitatea folosita de tine e mica, dra daca tot repeti.... mai bine intrebi un doctor!!! Stiu ca mai erau fete care spuneau ca la raceala au facut frectii si le-am spus si lor atunci ca nu este bine!!! Sper sa iti treaca stazi si sa ai o vacanta minunanta!

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Intru si eu pe la voi cu o intrebare ca voi sunteti mai avansate si mai experimentate!
La ultima eco BB meu nu a vrut nicicum sa ne arate sexul.Si acum toata lumea imi spune ca daca nu vrea sa arate e in majoritatea cazurilor fetita.La voi cum a fost? Se verifica lucrul asta sau nu?

Diana
17+ sper la un

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput