Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tot asa si la mine pana la final de an de scolar si direct in vacanta.Multumesc de urari la fel iti doresc si tie
Andy e incantat dar nu vrea numai fetita ca sa nu trebuiasca sa imparta jucariile.Vom vedea.
bitza2008 si andreea_andla fel si voua.Si da parca trece mai repede timpul.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am copiat un mesaj pe care l-am postat la odiseea de iulie august.
Si vroiam sa il vedeti si voi si sa va spuneti parerea.O fi adevarat?

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Monica_dicut, depinde unde ai facut TT. Eu l-am facut la GeneticLab si a doua zi de la recoltare mi-au trimis rezultatul pe mail, desi initial au zis ca dureaza 3 zile lucratoare (am fost la analiza vineri si sambata aveam mail-ul cu rezultatul).

Ilia, multumesc pentru pontul cu placinta de dovleac. Iti multumesc, eu eram aia cu intrebarea. Si Muuh mi-a zis ca tot acolo gasesc.

Da, cu marea...nu stiu ce sa va zic. De exemplu doctorul meu mai libertin asa de felul lui, mi-a dat voie sa fac cam tot ce imi place in timpul sarcinii (si sarcina asta m-a trimis la ski cand eram in 5 saptamani, abia aflasem). Mi-a zis tot timpul ca e ok sa merg la mare, ok, nu abuzez cu soarele ca nu face bine nimanui. Dar am stat sub umbrela si am facut baie la greu, nu am stat la plaja ore in sir, in soare. Iar cu zborurile, dupa 28 de saptamani, unele companii aeriene cer o scrisoare de la doctor, o adeverinta medicala care sa ateste ca nu esti in grupa de risc pentru o nastere prematura si ca e ok sa zbori. Drumul lung cu masina nu e chiar ok, daca ai contractii, le poate agrava. Dar cum mergi tu Monica, nu cred ca e o problema, pana in Thassos nu faci mai mult de o zi, pleci dimineata si seara esti acolo. Daca te mai opresti pe drum sa te dezmortesti totul e ok.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Diana, nu este adevarat. Cel putin nu cred. La o prietena nu i-a aratat pana cand s-a nascut. Nu a vrut si basta. SI a fost baiat. Asa ca nu pierde speranta.

Cu constipatia, si eu ieseam inainte o data la saptamana. De cand sunt m-am reglat. Dar banuiesc ca datorita faptului ca mananc multe fructe.

alinush

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dyanira, eu zic sa nu te bazezi pe chestia asta...cred ca tine de experienta si dexteritatea ecografistului, e imposibil sa nu vada, daca vrea si poate la 17 saptamani.
De exemplu, eu nu am auzit de dr asta Iosup la care am mers mai multe de aici sa zica in vreunul dintre cazuri ca nu stie / nu vede ce este bebe. Si asta la 14 saptamani. Nu pot sa cred ca la el stau toti bebeii cu picioarele desfacute si la altii sunt mai rusinosi. Poate gasesti un alt ecografist sau o clinica cu un ecograf mai bun in oras si mergi si acolo daca vrei neaparat sa stii...

Eva, sa stii ca e mai neindicat la mare cu copil sub un an decat ...cel putin pe litoralul romanesc. Pediatra mea ne-a interzis in primul an de viata al buburuzei sa o ducem la Marea Neagra, ne-a zis ca de acolo i s-au intors multi mici pacienti cu enterocolite nasoale din cauza murdariei. Iar soarele e daunator tare pentru pielea bebelusului intre 10 si 16.00, adica nici sub umbrela nu-l prea poti tine (ma rog, de obicei nu poti tine un bebe de 11 luni intr-un loc decat daca e extrem de cuminte, rare cazuri)...Dar mai vedem noi pana la anul.
In Turcia am vazut multi bebei care pareau super ok la mare. Acolo, la curatenia din cluburi m-as risca sa duc bebelul. La noi

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor HELP

Nu-mi dau seama de cand....cred ca sunt vreo 2 saptamani,de cand iau 4 tb/zi de acid folic,de 1 mg (4 mg/zi)....dar doza mea prescrisa de ginecolog era de 2 tb/zi,de 1 mg (2 mg/zi), stiu ca inainte la farmacii se gasea acid folic de 5 mg,deci cred ca totusi n-am facut o greseala.Nu stiu de ce,si ce m-a facut sa nu fiu atenta! Am citit pe net,ca bebele,isi ia cantitatea necesara de acid folic,iar restul se elimina.Spunteti-mi si mie parerea voastra!

9+

Mergi la inceput

kid, si doc al meu la fel, mi-a dat voie sa fac orice. Iar cu marea mi-a zis ca el chiar recomanda. Mai ales cu statul la soare. Bine nu la 40 de grade. Dimineata si seara. Pentru ca se pare ca multi copii se nasc cu rahitism datorita lipsei de soare.

Asa, TT mie doc mi-a dat sa-l fac gratuit vreau sa va spun. Undeva pe Bd Lacu Tei la un Institut Mama si Copilul sau ceva de genul.
Acum problema la mine e lenea de a merge pana acolo si faptul ca nu stiu ce incredere sa am in acel laborator. Asa ca eu as vrea sa fac tot la Synevo unde am facut si celelalte analize.

Diana nu i-ai dat paste la mesaj

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

A dat Moni, inainte sa scrie ca a postat un mesaj

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Anculet stai linistita. Si mie doc mi-a zis ca se elimina surplusul. Nu-ti face griji.

POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea_and mersi de urari si

Dyanira si andy.p, am facut si eu parte din breasla, am fost profa de engleza 7 ani, dar am renuntat, nu mai aveam rabdare. Aveam elevi de liceu. Mi-am luat def-ul, m-am titularizat si apoi m-am maritat si am plecat o vreme din tzara. Nu-mi pare rau, in Frantza am studiat altceva si acum nu m-as mai intoarce in invatzamant. Dar imi amintesc si eu ce bune erau vacantzele si lungi si ce mult le mai asteptam.

Fetelor, e aiurea rau situatzia, speram sa plec si eu cu rezultatele de le bitest, sa le am inainte de a pleca maine, de fapt, si uite cum o sa mai astept eu pana ne intoarcem. De ce dureaza atat de mult, la voi cat a durat? Mi-au zis ca 5 zile lucratoare si vad ca nici acum nu sunt gata rezultatele... Strange!!!
:(((

Anca, te-ai mai linistit?

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput