Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

A dat Moni, inainte sa scrie ca a postat un mesaj

16+
Mamica de

ce sa-i faci sarcina asta...

giulianna, ce-ai facut la doc. CUm a fost la Iosup?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Da, Eva, m-am mai linistit, multumesc pentru grija . Poate sunt totusi ligamentele care se intind. La 4 plec acasa si ma intind iar maine daca tot ma doare, stau acasa in patut.

Imi pare rau de testul tau, stiu ce inseamna sa astepti. Mie cand am facut TT mi-au spus ca vin rezultatele in 3 saptamani. M-am socat cand am auzit, au venit insa dupa 6 zile. Noroc ca am sunat sa verific, ei nu m-ar fi anuntat.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

A fost bine Moni, mi-a placut de el, super comunicativ, glumet si cu tati si cu mami, nu stiu daca asa e el sau l-am prins intr-o pasa buna...ne-am programat din nou pe 7 mai, la 22 de saptamani, cica sa-i masoare si organele, acum n-a putut ca erau prea pitice.

Eu am o problema, bebele meu e prea pitic
Cand am fost la Iosup, la 15S+6Z avea 9.93cm si 134 de grame.
Din cate-am citit aici ai vostri sunt uriasi, aceeasi varsta si 12..13..14 cm...wowwww ce mari mi se par
Stiu ca fiecare sarcina e diferita dar al meu e prea piticanieeee

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Giulianna, uite aici un site util cu masuratorile corespunzatoare fiecarei saptamani: http://www.awog.it/crl.htm

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anca, pentru ca ti-a placut filmuletul.M-am uitat si eu ,c an-o mai facusem de mult .Ce repede a trecut timpul.
Am "furat" si eu siteul cu "pui mic"Nu ai idee ce reprezinta numerele din dreapta imaginii,ca nu m-am prins
Si eu am dureri de spate ,de fapt in partea de jos,cand ma ridic dupa ce stau mai mult timp pe scaun ma vait ca o baba,ma gandesc ca asa se manifesta la mine.Sper totusi sa se mai reduca.Numai bine
Sarcina usoara tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Julax

Cifrele din stanga si din dreapta reprezinta zilele care au trecut, saptamanile care au trecut, zilele care urmeaza pana la data nasterii respectiv saptamanile pana la data nasterii. Daca dai click sub bebe, cifrele se schimba si arata ce ti-am scris mai sus. Stai linistita, si eu l-am "furat" de la alte burtici

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

giulianna, si al meu la 13 sapt si ceva avea 7,5 cm. Nu te ingrijora. Iti spunea daca era ceva. Auzisem si eu de Iosup ca depinde in ce toane-l prinzi. Da si cu noi a fost la fel.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ancuta si cum trec la urmatoarea pagina? Ca nu ma duce

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anculet nu-ti face nici o grija!!! Eu inca mai iau acid folic de 5 mg, asa mi-a spus dr, si mi-a spus de mai multe ori ca bebe ia cat ii trebuie si restul se elimina zilnic prin urina. Deci sigur nu este nici un bai!!!!

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Giuli, da click acolo sus Biometria Fetale. Sunt mai multe masuratori, primul e CRL-ul, al doilea CG etc.

Later Edit: aaaa, tu ma intrebai cum treci la urmatoare saptamana pentru CRL, pai eu stiu ca lungimea cranio-caudala se masoara doar pana in saptamana 14, dupa aia se masoara lungimea femurului si sunt folosite alte masuratori drept referinta.

Pui mic

16+

Mergi la inceput