Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Machus, sanatate maxima iti urez si sa gasesti un tratament care sa distruga acea infectie cat mai repede.
Fetele care ati facut IA, am si eu o dilema
Nu stiu daca marti, in z10, cand vin la prima monitorizare sa imi aduc si sotul cu mine. Adica nu stiu cam ce marime ar avea foliculii si cam prin ce zi s-ar sparge. Mie mi s-a intamplat sa ovulez natural si in z10, dar si in z13. Adica ma tem de un lucru : ca o sa vin marti singura in Bucuresti, sotul ramanand in Craiova, la serviciu, si o sa imi spuna dr.T ca sunt foliculii gata de spart si nu are cum sa ajunga sotul in timp util in Bucuresti. Dati-mi un sfat, sa stiu cum sa procedez. Cred ca imi fac totusi griji degeaba
. Dar asa sunt eu, imi place sa am totul sub control, sa nu am suprize neplacute si sa imi iau toate masurile de precautie.
Doamne ajuta
Vine
, poate vine cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Buna dragele mele tutunici a trecut doar o zi dar mi-ati lipsit 
Georgia...fac un
sa inveselesc fetitza, suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta 
Magdita...
mersic pentru sustinere. Am inceput sa fac galerie si eu pentru tine si pentru Felix, Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi 

Rocsy....
sa fie bebicul acolo care isi face loc 
Felix...cel mai bine ar fi sa-l suni pe Tutu sa vorbesti cu el despre ora, ca sa nu bati drumul degeaba.
Carmen...imi pare rau pe endo
, nu stiu ce se intampla, dar parca din ce in ce mai multe fete au boala asta nesuferita, dar cu putin ajutor o sa fie bine, sunt multe reusite.
Gina-Monica...mie mi-a revenit dupa 83 de zile de la ultima injectie,cu cat actioneaza mai mult cu atat mai bine, deci nu grabi venirea ciclului, asta e si ideea sa nu se mai formeze asa repede leziuni endometriozice.Sanatate multa.
Eu cu ajutorul lui DD sunt mai optimista, acum sper sa fie bine si in continuare, ieri z10 aveam pe ovarul drept un folicul de de 16,8 si pe stangul unul de 17, iar endometrul 6,7, vineri sau sambata cu ajutorul lui DD fac inseminare.
Am o rugaminte foarte mare imi spune si mie cineva cum se procedeaza in ziua inseminarii, m-a chemat la Elias la 7.30, unde recolteaza sotul proba si cum decurge operatiunea.
Magdita..cel mai bine ar fi sa vii cu sotul, cred ca m-ai important este lucrul acesta decat un liber la servici, depinde de organism cand ovuleaza, mai sus vezi dimensiunile mele in z 10 dar eu nestimulat ovulez in z16, asa ca nu stiu ce sa zic, oricum ar fi sunt alaturi de tine 
Numai bine tuturor si sa auzim de cat mai multi bebei 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
felix76 spune:
Fetele,
In sfarsit am reusit sa dau de Tutu, mi-a raspuns la telefon. Deci, oficial, de duminica incep stimularea iar de vineri, 4 aprilie merg la monitorizari. Am vb cu Tutu si de ora, mi-a spus ca in general el sta la cabinet pana la 19:30-20:00 (ce sotie intelegatoare trebuie sa aiba!)
Mada23 multumesc pentru galerie! Tu ce mai faci?
Magdita, din documentatia de pe forum eu am inteles ca inseminarea poate fi facuta in conditii optime atunci cand s-a vazut ca s-au spart deja foliculii. Acum, cu stimulare, incep si eu sa ma intreb acelas lucru, sa il iau pe sot cu mine sau nu? Eu ma voi duce vineri pe la ora 6 seara la Tutu. Acum, daca i-o vedea ca s-au spart, nu cred ca are cum sa imi faca inseminarea in ziua aia, ca e pre tarziu ca ora, asa ca as avea timp sa il chem pe sot sambata la prima ora..... Acum intervine alta dilema: daca ovulez in vichend, vine cineva sa imi prepare proba si sa ma insemineze? Fetele, a facut careva din voi inseminare in vichend?
Si mai am o nelamurire: program artistic cu sotul cand? Ca vineri vin la monitorizare si o sa stau pana luni in Buc, tot pt monitorizare. Si nu e bine sa fie gigeii nici mai "vechi" de 5 zile nici mai "proaspeti" de 3 zile...
Vai cate nelamuriri am....Scuzati stresoteca!
Astept, va rog, sa ma lamuriti ca mai am inca o tolba de intrebari si m-am gandit sa nu le epuizez din prima, altfel cu ce v-as mai sreza?
Va pupicesc
Felix, viitoare inseminata si sper, viitoare bortoasa!
mada23 spune:
Eu sunt in asteptare, cu o mie si una de ganduri si cu sufletzelul la gura, ma rog Bunului Dumnezeu sa fie langa mine orice ar fi.
Cand merge-ti la cabinet sa va inarmati cu rabdare ca e foarte aglomerat, dar merita tot efortul, Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa ne aduca minunile in viata noastra.
asteptand miracolul
magdita spune:
Fetele, ma bucur ca nu sunt singura care are n-shpe intrebari
Macar de ne-am lamuri...
Mada
, e bine ca ai doi foliculasi, sunt grasunei si endometrul e bun. Pe tine cand te-a chemat la Elias la 7.30? Maine dimineata, nu? Cred ca te cheama sa vada cum evolueaza, cat au mai crescut si in functie de ce vede, iti spune sa faci pregnylul. Apoi iti chemi sotul si mergeti la dr. Matei. Pe ea nu o gasesti la Elias, e la CFR. Si cand ai proba gata, vb cu el la telefon si te cheama la cabinet sau la spital sa faca IA. Oricum, eu am inteles ca cele mai mari sanse sunt daca dupa ce ti-ai facut pregnylul, vede ecografic ca s-au spart, abia atunci trebuie facuta IA.Asa am inteles ca sunt cele mai mari sanse. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.
Feli
, ma bucur ca ai reusit sa vb cu dr.T si ai verde pentru stimulare. Eu cred ca se poate face inseminarea si in week-end, ei oricum au si alte proceduri in derulare ( gen FIV ). Eu de exemplu am fost si sambata dimineata la monitorizare, deci lucreaza si in week-end.
Legat de programul artistic, te inteleg perfect. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, cert e ca trebuie abstinenta de 3 zile inainte de a da proba, nici mai putin ca nu se matureaza, nici mai mult ca sunt prea "blegi"
Mai ales cand diagnosticul initial nu a fost normospermie.
Doamne ajuta fetelor
Vine
, poate vine cu 

magdita
mada23 spune:
M-a chemat maine dimineata, iar aseara mi-a spus sa am program artistic ca nu mai avusesem de sambata si erau cam vechi ![]()
Mai am o intrebare(mai multe)
ce adresa are CFR-ul si daca trebuie sa ne ducem cu proba sau o recoltam acolo,va roggggggggggg ne framantam rau tare...
Multumesc mult de tot, raman datoare.
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
magdita eu zic sa il iei si pe sot daca ai ovulat in z10 . daca se intampla sa fie pregatiti.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Uite aici despre cfr2
Si eu am fost nelamurita dar le multumesc fetelor ca m-au lamurit!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118152
Felix
magdita spune:
Rocsy
, mersi pentru sfaturi.
Mada
, eu cred ca mai bine ar fi sa recoltati la CFR. Cum te anunta dr.T ca s-au spart foliculii, dai fuga la CFR sa preparati gigeii
Cred ca asa e cel mai bine. Stati in Bucuresti in perioada asta, nu? Noi o sa prindem perioada summit-ului si nici nu vreau sa ma gandesc ce nebunie va fi in oras, cu strazi inchise sau aglomerate.![]()
Vine
, poate vine cu 

magdita
mada23 spune:

pentru informatii, ce m-as face fara voi 

Stau in Bucuresti in perioada asta, deja s-au inchis strazile e o nebuneala, dar sper sa ne descurcam maine.
Mii de multumiri inca o data 
asteptand miracolul