Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 9
Dierna spune:
Magdita,Multumesc de raspuns.
Machus, eu shtiu pe cineva care a scapat de ecoli numai in urma unui autovaccin(facut din propia ta urina) la Institutul Cantacuzino, ecoli e foarte rebela si recidiveaza imediat.
Felix76, Dr. Tutunaru nu are sotie, este divortzat.
Bianca B spune:
Fetelor, a 2-a zi dupa op l-am intrebat pe dr T ce a observat si zice el ca nu am endometrioza si ca ... imi lipseste o trompa, m-a pufnit rasul si zic ca asta stiu si io ca doar nu am trompa stg de aproape 3 ani. Acum mi-a scos si cealalta trompa caci era infundata si nu puteam incepe FIV.
Aproape 2 ani am incercat prin operatie, chiropractica, acupunctura si ierburi chinezesti sa-mi desfund trompa dar nu a fost sa fie. Asa ca am trecut la FIV. Aici dureaza foarte mult pana te programeaza ptr op laparoscopica (nefiind la urgenta) asa ca am preferat sa platesc op in RO caci tot asteptand nu mai dormeam bine, nu mai mancam si-mi disperam sotul. L-am sunat pe dr T pe 11 martie, pe 19 am venit in RO si pe 20 m-a operat.
Astazi ma simt mult mai bine, am avut dureri de dimineata doar in umarul drept si pe partea stanga a burticii. M-am bucurat ca nu mi-a facut alte semne si ca a taiat pe cicatricile vechi, chiar ma gandeam cum o fi aratand burtica dupa inca o op.
Va mutumesc inca o data pentru informatii, sprijinul acordat si incurajari.
Sa auzim doar de bine si II
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
elflo spune:
magdita 

georgia 

felix 76 

Am sunat-o azi pe d-na dr Matei, dar fie nu a raspuns, fie a fost inchis telefonul. Mai sunam si zilele urmatoare ca avem timp.
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by Dierna
Felix76, Dr. Tutunaru nu are sotie, este divortzat.
Divortat? si atunci cine e Tutunaru Simona, titulara contului fundatiei
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Dierna spune:
Bianca,
Nu shtiu cine e Tutunaru Simona, mie in spital mi s-a spus ca este divortzat si nu cred ca e un secret, shtiu ca are o fetitza, dar oricum asta nu e prea important a fost numai o remarca.
georgia_c spune:
m'neata fetele
va urez la toate multa bafta ... sa ploua cu II , sa fugim cu toatele la odisee
fetele , dr t este insurat .. asta in mod sigur caci am avut placerea sa-i cunosc sotia ... care este o draguta
din stiinta mea, a mai fost casatorit , sau pe aproape, din care a rezultat o fetita ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele,
Bianca
, e fff bine ca nu ai endo, acum refacere usoara iti urez si Dumnezeu sa fie alaturi de tine cand vei face FIV-ul. Bafta multa si sa ne dai vestea cea mare in curand !
Mada
, ma gandesc la tine. Probabil esti la spital la ora asta pentru monitorizare. Astept vesti bune

Doamne ajuta
Vine
, poate vine cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Buna fetelor,
Bianca, de Tutu stiam si eu ca are sotie si asa o cheama, Simona dar este foarte intelegatoare pentru ca nu comenteaza ca are programul asa de incarcat. Cred ca lucreaza si ea tot in domeniu.
Ma bucur ca nu ai endometrioza si te-a "rezolvat" Tutu cu cealalta trompita. Iti doresc succes la FIV, sa ne tii la curent...
Mada, tinem pumnii la monitorizare, sa creasca babanii. E aiurea cu summitul asta. Nu stiu de ce l-or fi organizat in Romanica, tara bananiera...?
Magdita, si eu voi prinde o zi de nebunie in Bucuresti. Sper totusi ca daca vin dinspre Miliatri sa fie mai liber drumul.
Georgia, ce bine ar fi sa rezolvam odata problema bebicilor... Eu ma si imaginez in casa mea cu bebita in brate.
Eflo, insista cu telefonul ca sigur iti va raspunde.
Dierna, eu am o colega a carei fetita a avut e.coli. Au tot purtat-o prin spitale si i-au facut tot felul de tratamente dar nu au reusit sa ii sterilizeze organismul. Pana la urma, nu i-am mai facut nici un antibiotic si o tratau doar cu ceaiuri si ceva naturiste iar peste cateva luni cand i-au facut analizele au constat ca nu mai are nenorocita de bacterie. Pana la urma, organismul fetei a luptat singur, antibioticele mai mult i-au distrus imunitatea. Ei nu au ajuns la Cantacuzino dar am auzit ca da rezultate acest autovaccin.
Va pupacesc,
Felix
mada23 spune:

Am fost azi la monitorizare dar mai am de asteptat pana luni, s-a facut pe os de 19 si un pic, mai astept(sper) sa creasca, era de asteptat eu de obicei ovulez mai tarziu.
Nu-mi ramane altceva de facut decat sa ma
atat pentru mine cat si pentru voi, sunt intoarsa rau dar nu am ce face.
Va
pe toate si va doresc o zi minunata!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Mada

Nu fii tristutza, sigur va creste acel folicul si se va sparge si o sa ai o IA reusita ! Fii optimista, increzatoare in sansa ta si ai multa credinta ! Roaga-te mult ! Celalalt folicul in ce stadiu e?
Doamne ajuta
Vine
, poate vine cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze