Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 7
elflo spune:
Buna seara fetele,
Stiti cumva unde o gasesc pe d-na biolog Matei in afara de spitalul CFR? Vrem sa ajungem simbata 19 aprilie la Bucuresti si as face o programare pentru spermograma sotului meu. Din pacate are amintiri cam triste legate de spitalul CFR unde am fost anul trecut - era in reparatie si nu avea nici o camera amenajata, baia era in renovare, iar d-na dr a fost dragutza si l-a lasat in biroul dumneaei ![]()
multumesc
Bianca B spune:
Felix
joia trecuta m-am dat pe mana dr T, totul a decurs asa de repede ca nici nu am avut timp sa gandesc prea mult. Inca ma mai dor umerii, asa de rau ca nici nu pot sa tin ceva pe umeri! Azi am fost la munca si ma simt cam obosita. Doamne dar ce aglomerat e dr T!!!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Dierna spune:
Gina,
Mie mi-a venit dupa 80 de zile de la ultima injectie, de obicei se zice ca dupa 70 zile poate incepe sa vina, dar uneori poate veni dupa 3 luni chiar 6 luni(cazuri rare) de la ultima injectie. Nu este indicat sa faci nimik ca sa iti vina mai repede pentru ca trebuie sa lashi medicamentul sa isi faca efectul si fiecare organism are un raspuns diferit.Succes si rabdare.
Dierna spune:
Super 98,
Pentru fire te duci numai la spital si asa cum ti-am zis in mesajul anterior este bine foarte dimineatza.
machus spune:
Buna fetelor,
Bun venit fetelor noi si cat mai repede la Odisee!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Care este dr urolog recomandat de Tutunaru; eventual daca aveti si un nr de contact, program, locatia cabinetului. Multumesc frumos !!!
Succes la monitorizari, stimulari, inseminari !!!
Anul acesta se va intampla
magdita spune:
Neata fetele,
Gina
, din cate am citit eu, menstruatia revine teoretic la 3 luni dupa ultima injectie de Diphereline. Dar au fost cazuri cand a revenit si la 7 luni de la ultima injectie. Depinde de organism si de cum se elimina substantele din medicament din organism. Vezi ca exista un subiect pe forum "Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe" si acolo sunt multe fete care au facut diphereline-ul. Te pot ajuta ele cu mai multe informatii.
Dierna
, schema este clomifen z5-z9 inclusiv, 100mg/zi si din z10 monitorizare. Cand foliculii ajung cam pe la 20mm se face injectia cu pregnyl de 5000 ui si la 36 ore inseminarea. Sau astepata sa vada foliculii sparti si se face inseminarea. Sincer, a doua varianta mi se pare cea mai potrivita. Sunt femei la care nu se sparg foliculii dupa prima injectie de pregnyl si atunci faci IA degeaba, ca trebuie repetata. Tot ce ti-am spus sunt din citite, eu de-abia saptamana viitoare o sa fac prima IA cu dr.T si dupa aceea pot sa iti confirm ceea ce ti-am scris acum.
Bafta multa !
Super98
, pentru fire mergi la spital dimineata.
Elflo
, pe dr.Matei o gasesti sambata si la IDS. Insa si acolo e problema cu recoltarea pentru ca tot renovau camera de recoltari. Nu stiu in ce stadiu mai sunt acum cu renovarea. Cel mai bine ar fi sa o suni pe dr.Matei si sa vorbesti direct cu dumneaei. Stiu ca mai poate fi gasita si la Sabyc.
Bianca
, ma bucur ca ai reusit sa faci laparoscopia. Care a fost diagnosticul? Da-ne mai multe detalii. Recuperare usoara iti urez. Si pe mine m-au durut umerii cateva zile bune, dar cu fiecare zi care trece te vei simti mai bine. Eu la doua saptamani de la laparo nici nu mai simteam ca facusem operatia.
Machus
, din pacate nu stiu ce dr.urolog recomanda dr.T. Voi in ce stadiu mai sunteti? Stiu ca va pregateati de FIV. Bafta multa in continuare si sa va impliniti visul cat mai curand !
Pup fetele dragi

Doamne ajuta
Vine
, poate vine cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
buna fetele
elflo, pe dna dr matei , o gasesti la IDS (laborator analize sange si spermograma):http://www.ids-laboratories.ro/ , este scris pe prima pagina ...dar vezi ca fetele de acolo , sunt cam ametite , iar prin ianuarie , cabinetul unde se recolta era tot in renovare
machus, noua nu dr t ne-a recomandat urolog , ci dr matei , dupa spermograma , functie de zona in care locuim , caci are mai multi urologi cu care colaboreaza ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
`Neata fetele,
Eflo, vezi ca undeva la capitolul 52 pe la pagina 6, daca nu ma insel, este dat numarul de telef al Dr. Matei. Poti sa o suni direct sa ii spui care e situatia.
Bianca B, ce diagnostic ai? Sper ca ti-a gasit Totul in regula si ca ai verde la bebici. Da, Tutu este foarte ocupat pentru ca este unul dintre cei mai buni pe probleme de infertilitate.
Fetele, bine ati revenit! Inseamna ca ati inceput sa munciti din nou intensiv la proiectul bebe?
Va pupacesc pe toate,
Felix
mmc_nd spune:
machus, noua dr. Matei ne-a recomandat pe dr.Calomfirescu de la UroAndroMed, prin zona Iancului. Este un doctor foarte atent si am avut rezultate foarte bune. Succes!
Date de contact:
Adresa Sos M. Bravu 134, Bl.D21, Sc.A, Ap.1 Sector 2, Bucuresti
Tel: 021 / 252.65.53, 021 / 642.75.72
Email: office@uroandromed.ro
Program programari:
09.00 - 18.00 Luni-Vineri
Telefon programari:
021 / 252.65.53, 021 / 642.75.72
machus spune:
Da Magdita, ma pregatesc pentru FIV.
Ma supara o infectie urinara cu ecoli. Am facut tratament in feb cu antibiotic; acum a recidivat. Si mi-a zis dr T ca ma trimite la un urolog bun, dar nu l-am intrebat atunci (in timpul discutiei cu prof).
Am fost si in Galati la un urolog si mi-a zis sa beau 3 litri de lichid pe zi. Bag apa la greu. Am facut si antibiograma dar bacteria este din ce in ce mai rezistenta si antibioticele la care este sensibil sunt din ce in ce mai putine si sunt dure.
Multumesc Mmc_nd pentru informatii. Cred ca il voi suna si pe dr T, cu riscul de a-l deranja.
In rest, analizele sunt bune, sanse sunt, cu voia lui DD sper sa fie bine.
Va pup!
Anul acesta se va intampla