Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita iti multumesc. sunt sigura ca vom reusi. anul asta e anul nostru.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, am si eu o intrebare, rog lamuriri de la fetele cu experienta! Vineri, pe 4 aprilie voi ajunge la monitorizare dupa ora 18 dupa-amiaza pentru ca atunci ajunge autobuzul meu in Bucuresti. Il voi mai gasi pe Tutu la cabinet asa de tarziu sau sa fac cumva sa vin mai devreme?!

Mie una mi-ar place sa vin la intalneala sa ne vedem cu toatele! Numa sa stabilim pe unde ne vedem si cand anume!

Va pupaces

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor am fot ieri ca a mi coata firele dupa operatia de laparocopie i mi a pu domnul doctor exact ce a gait va criu exact ce crie i pe biletul de externare- e intervine laparocopic i e contata uter,anexa tanga normale microcopic, chit endometriozic drept de 4,5cm diametru,leziuni de endometrioza pe peritoneul vezico-uterin verificarea permabilitatii tubare ete pozitiva bilateral. Se practica chitectomie ovariana dreapta i electroincizia leziunilor de endometrioza. Stare generala buna, afebrila, abdomen nedurero, mictiuni fiziologice.A pu ca unt ane 65% a raman natural(35% e pierde din cauza endometriozei) i mi a recomandat ca exita la ora actuala nite injectii care cota 17 milioane tratamentul dar pete o luna o a apara i patile care vor fii gratuite(nu mai retin exact numele lor ca era foarte grabit) i ma va una atunci dar in chimb mi a zi ca avem unda verde pentru program artitic. Vreau a va intreb pe cele care a ti facut laparocopia daca metruatia intarzie(avand o metruatie mai rau ca ceaul care nu mi intarzie nicio data) eu acum fiind in ziua 12(exact in perioada de ovulatie) macar a tiu la ce a ma atept.Ma gandec ca acum daca totul ete curatat poate e prinde ceva. Sper ca nu v am plictit prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Carmecar, mie nu mi-a intarziat menstruatia dupa laparo. Pe biletul de externare scrie ca nu ai voie sa prestezi timp de doua saptamani dar eu nu am ascultat. Dupa 10 zile m-am apucat de "exercitii"

Imi pare rau ca ti-a gasit endo dar chiar si cu aceste probleme se poate intampla minunea.

Lalitica, mai intri pe la noi? Tu ce mai faci? Ce vesti mai ai despre deschiderea clinicii lui Tutu?

Georgia, ce vorba-i asta? cum sa ne strici buna-dispozitie? Uite, ca sa te mai inveselesc putin iti ofer o floare

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Carmencar, imi pare rau pentru diagnosticul de endometrioza. Iti urez multa bafta in aceste luni, sunt lunile cu cele mai multe sanse, asa ca spor la trebitza Gandeste pozitiv, fii optimista si crede in sansa ta !Mie dupa laparo nu mi-a intarziat deloc, mi-a venit chiar in dupa-amiaza zilei cu laparo, fiind z28 a cm.
Felix, daca tot il suni azi pe Tutu pentru IA, intreaba-l si de vineri, pana la ce ora il gasesti la cabinet. Ii explici ca esti din provincie si ajungi un pic mai greu.
Doamne ajuta

Vine , poate vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

BUNA FETELOR NU AM MAI SCRIS DE MULT DAR VAM CITIT MEREU, AM FACUT SI EU LAPAROSCOPIE CU DR T SI AM ENDOMETRIOZA PE 28 INAUARIE AM TERMINAT DIPHERELINUL SI AM SI EU O INTREBARE PENTRU CELE CARE AU TRECUT PRIN ASTA , DUPA CIT TIMP REVINE MENSTRUATIA SI CE POT FACE SA REVINA MAI REPEDE VA PUP SI MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

Buna,
Sunt oarecum noua pe aici, va citesc de multa vreme pentru ca sunt pacienta Dr. Tutunaru, am facut cu dinsul o laparoscopie exploratorie si o miomectomie. Eu locuiesc in Mexic si m-ar interesa sa incep un tratament pentru ovulatie cu monitorizare dupa schema dr. tutunaru. Nu am gasit un dr. ginecolog aici care sa imi placa si care sa fie dispus pentru un astfel de treatament dar am un dr. ecografist foarte bun si ma gindesc ca voi lua tratamentul si el ma va monitoriza. M-ar interesa ca cele dintre voi care urmeaza tratamentul cu Clomifen sa imi spuna ce alte medicamente mai iau si care e schema tratamentul: cite pastile, zilele in care se iau etc. Sunt foarte stresata de timp caci in iunie am 40 ani si daca dupa trei luni de tratament nu voi ramine gravida va trebui sa trec la in vitro.
Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Carmencar,
Mie nu mi-a intirziat menstruatia nici dupa laparoscopia exploratorie, nici dupa miomectomie( extragerea fibroamelor pe cale laparoscopica), asa ca eu cred ca nu trebuie sa iti intirzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Carmencarunde ai fost sa-ti scoata firele? La cabinet sau la spital? Trebuie sa ajung si eu vineri si nush unde sa ma duc. Unde e mai bine si pe la ce ora...ca sa-l gasesc mai liber.
Pupicei.

Mergi la inceput

Super89,
De obicei pt, scosul firelor e bine dimineatza dar pina la urma depinde cum ai norcul, eu dupa prima laparoscopie am fost la 7 dimineatza sa imi scoata firele si nu a putut, pt. ca a intrat intr-o urgentza de vreo 6 ore si pe urma a plecat la cabinet, asa ca dupa 4 ore de asteptat mi le-a scos o rezidenta de atunci(era araboaica) iar acum in februarie dupa a doua laparoscopie am asteptat vreo 2 ore si mi le-a scos Ioana, dar el era linga. Nu prea e o ora clara dar oricum dis de dimineatza sa fii acolo.

Mergi la inceput