Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Andreuk draga mea ai vazut ca te intritai ca nu te mai una pentru laparo dar daca tu ai o aptamana eu atazi am facut 2 aptamani de la operatie, citeam ce ti a intamplat in timpul operatiei i eu vreau a ti pun ca m am trezit cand inca doctorul nu terminae i anetezitul tipa ca ma trezec i a i dea bataie ma repede la cuut deci nu ti poti imagina cat ma durut cand m au cuut pe viu dar uite ca toate au trecut eu una mi am revenit foarte repede(chiar dupa maa de operatie iar la o ora dupa ma duceam i la toaleta ca imteam ca mi e blocheaza rinichii)iar dupa o aptamana de la operatie eti ca noua nici nu zici ca ai facut o,( apropo tie ce ti au gait?) in ret ce a facem trebuie a induram multe pana a ne vedem cu viul implinit ca de... aa untem facute unele din noi a induram atatea obtacole. Inanatoire grabnica tuturor care urmeaza a treaca prin aceata operatie i a auzim numai de veti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

alina27 , felicitari!
felix76 , cred ca o sa fac un alt tratament , T mi-a zis sa mai a stept o luna ca o sa se faca un studiu cu niste pastile si astea s gratuite.astept tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

testul e negativ....

cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

rocsy2007... imi pare rau ... dar nu dispera .. s-au mai vazut teste negative cu sarcina ... poate e prea devreme ... stiu ca azi faci 2 sapt de la inseminare ... test de urina ai facut , sau de sange ?...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rocsy, te rog nu dispera. Precum zice georgia, fa-ti un test de urina,e mai sigur. Noi oricum suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti.

eu am fost azi de dimineata la spital si m-am intalnit acolo si cu magdita, care e tare de treaba si de la care am mai invatat cate ceva, ca evident dupa ce am iesit din cabinet am mai stat un pic la taclale ca intre noi fetele. sambata va trebui sa mergem iar la spital amandoua deoarece la ea nu crescusera foliculii destul, iar la mine avea 20mm dar mi-a zis sa ma prezint si sambata sa vada daca s-a spart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Lali, ma bucur mult ca te-am cunocut in dimineata asta si ne vedem sambata din nou
Rocsy, parerea mea este ca pana nu iti vin rushii, sa nu te descurajezi. Au mai fost cazuri cu teste de sarcina negative care nu s-au pozitivat o luna si ceva. E vorba chiar de o tutunica, Marinar, careia nu i s-a pozitivat nici un test de urina si s-a dus la Tutu la eco ca nu stia de ce nu ii mai vine menstruatia si era deja gravidutza in 6 saptamani parca. Asa ca, pana nu vezi rosu, pastreaza-ti optimismul.
Eu iti tin pumnii
Fetele, despre mine, vestile nu sunt grozave. Nici azi nu mi-a dat valori, au crescut f putin foliculii mei si au mai aparut cativa mici si pe ovarul stang. Merg din nou sambata dimineata, am intalnire cu Lali Asta este, incerc sa nu ma descurajez si sa cred in sansa mea.
Ii spusei azi dimineata lui Tutu ca natural am ovulat fara probleme si imi zise si el ca e posibil sa se intample mai tarziu luna asta. E cam greu cu serviciul, ca trebuie sa lipsesc atatea zile, dar nu am ce sa fac. Merg in continuare pe drumul asta.
Va pup si va imbratisez cu drag
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor,

Magdita, imi pare rau ca nu au crescut, ma gandesc, si-mi tremura genunchii, ca nu vor creste nici la mine. Nu simt nimic prin burta dar oricum eu nu aveam simptome ca ovulez, decat rar. Vedem maine la Tutu.

Rocsy, ti-am zis ca eu imi pasrez optimismul in legatura cu tine asa ca scot majoretele pentru bebi

si pentru rusi. Avertisment: Nu ii primim la summit, dam cu bomba peste ei!

Ralu, cand iti spune Tutu numele medicamentului te rog sa ni-l scrii si noua sa cautam informatii pe net, despre el.

Pup fetele!
Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy... nu te intrista, fa testul de sange, e cel mai concludent,poate e prea devreme pt testul de urina, milioane de pupici sa nu mai fi trista, suntem alaturi de tine orice ar fi , inca ma sa fie bebe
Felix...ne gandim la tine
Magdita...o sa fie bine
pentru toate tutunicile, va multumesc ca existati

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, te inteleg perfect, dar stii si tu ca fiecare organism reactioneaza diferit.Ma gandeam sa le descant alor mei, poate se indura si cresc Ma rog ca ai tai sa creasca si sa reusesti sa faci inseminarea luna asta. Daca tot stai in Bucuresti cateva zile, poate reusim sa ne vedem si sa bem o cafea. Te pup si vorbim la telefon
Mada, sunt alaturi de tine si ma rog sa se sparga o data foliculul ala incapatanat
Ralu, si mie mi-a zis Tutu ceva de tratamentul asta nou, dar deocamdata e doar in studiu. O sa incerc cateva inseminari (ma gandeam la 2-3) si daca nu reusesc, o sa fac si eu tratamentul asta, pentru ca nu vreau sa mai pierd timp pretios,e riscul prea mare.
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Rocsy, imi pare rau dar mai ai totusi putina rabdare...poate, poate...
Carmencar, si eu am simtit la fel ca tine, si anestezistul ala tipa la fel si la mine si la doctori.
Dar a trecut acum, nu mai am decat usoare ameteli si ceva dureri de burta care trec cu un supozitor cu indometacin.Cu fiecare zi ce trece e din ce in ce mai bine.Fetele cu foliculi incapatanati, impuscati-i
Va pup pe toate, viitoare mamici ce sunteti

Mergi la inceput