Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 20
Andreuk spune:
Carmencar am uitat sa-ti spun ce mi-a gasit:o trompa si un ovar strangulate in aderente. Le-a curatat si acum a zis ca sunt ok.Vorbesc mai multe cu el cand imi scot firele.
felix76 spune:
Iubitele, despre ce tratament vorbiti? Este impotriva endometriozei? Sunt asa de curioasa
....
Magdita, eu voi sta in Bucuresti pana luni, mi-ar place sa ne vedem! Vb la telefon!
Mada, multumesc de gandurile bune! Speranta mea este ca luna aceasta sa termin lupta cu infertilitatea ca m-am saturat pana peste cap de ea. Cred ca toate ne-am saturat, nu?
Oricum, va tin la curent cu noutatile, sper sa fie bune!
De luna asta am inceput sa merg la sala sa fac sport, asa de intretinere.. Oare dupa inseminare voi mai putea sa merg la sala? Voi, cele care ati mai facut inseminare, ce stiti?
Va pupacesc si va imbratisez,
Felix
lalitica2000 spune:
fetelor, poate o punem de o intalnire sambata, sa mergm vorba lui magda, la o cafea.
eu personal nu cred ca nu e nici o problema sa faci sport, atata timp cat de la inseminare nu te duci direct acolo.
Zenobia spune:
avem capitol nou aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
magdita spune:
Feli
sa iti ajute DD sa rezolvi pana luni, dar eu cred ca cel putin in cazul meu, de-abia de luni incolo o sa am sanse sa fac inseminarea, la modul in care cresc astia mici![]()
Legat de tratament, da, e vorba de un tratament nou pentru endometrioza.
Drum bun maine si sa vii cu vesti excelente !

Doamne ajuta 
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by felix76
Mada, multumesc de gandurile bune! Speranta mea este ca luna aceasta sa termin lupta cu infertilitatea ca m-am saturat pana peste cap de ea. Cred ca toate ne-am saturat, nu?
Felix
Chiar ca ne-am saturat!!!
Felix Asa sa fie! Doamne ajuta!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/