Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...te rog mult gandeste pozitiv, ai incredere in DD, eu inca iti mai tin pumnii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Alina
Felicitari din suflet, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Rocsy, iti tin pumnii, incearca sa nu te mai gandesti sau sa te stresezi. Mai ai putin de astaptat. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune II
Mada, ma bucur fff mult ca te-am cunoscut, esti o dulcica Sper din suflet sa se sparga incapatanatul si sa ne dai vestea cea mare luna asta !
Fetele, eu nu am vesti grozave. In z10 nu am nici macar un singur folicul de luat in seama, pe OS nimic, iar pe cel drept cativa, dar mici. Nu mi-a dat nici valori. M-a chemat din nou joi, sper ca atunci sa vin cu vesti mai bune. Sunt f dezamagita, ca eu in z10 de obicei ovulam natural, iar acum nu am nici un semn. Un lucru e cert : cu stimulare, ovulatia se intampla mai tarziu, de asta m-am convins.
Cu Dumnezeu inainte

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita nu te panica pentru ca asa cum ti se intampla tie asa i s-a intamplat si alinei. in z 10 nu avea nici un folicul. si a ovulat abia in ziua 30. deci fi optimista.
eu am emotii in continuare si nu stiu daca sa fac testul ori ba.

cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bune fetele,

Alina 27, felicitari pt bebe! Sa ai o sarcina lipsita de griji si un bebe sanatos si mancacios!

Rocsy, hai fi optimista, te rog!

Magdita, poate asa e normal sa se intample, poate nu vede din prima zi de dupa intrerupere a tratamentului daca a crescut ceva...Ma intreb daca la mine se va vedea vreun nazdravan. O sa va spun sambata.
Oricum, eu termin tratamentul joi seara iar monitorizarea este vineri seara. Fetele care ati mai facut stimulare, rugam lamuriri: in prima zi ce s-a vazut pe ovarele voastre?

Mada, tu ai facut pregnyl? Ce doza? Pote se va sperge neravasul si va face ochisori!

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mada, tu ai ajuns la valoarea asta de 33mm in Z16 prin stimulare sau normal? Ma gandesc ca eu la Z13 aveam 17,5mm pe OS ceea ce inseamna ca e cam pricajit, nu?
chiar, ce valori sunt minime pentru endometru si pt foliculi ca sa treaca testul, ca sa zic asa?

sunt novice si nu prea am cunostinte din astea. mai am o gramada de invatat. oricum de cand am intrat prima data pe forum (in ianuarie) am invatat destule de la voi. Nu stiu daca voi patiti ca mine, dar acasa imi spun ca atunci cand voi ajunge la Tutu il voi intreba una si alta iar cand ajung la cabinet si intru la el, iar el e grabit si morocanos si fara prea multe vorbe la el, ma inhib si nu mai intreb nimic. Cateodata ma gandesc ca poate intrebarile mele le considera penibile si poate ma ia la misto si uite asa trece consulatia si tot nu am aflat de la el din ce vroiam sa intreb si atunci vin pe forum si va intreb pe voi.

maine sunt si eu in Z15 si de dimineata iar trebe sa ma trezesc devreme sa ajung la 07:30 la spital

rocsy, o ca sa-ti mai treaca din stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, eu stiu ca endometrul tre sa aibe peste 9 mm iar foliculul peste 20-22 mm ca sa aiba ovula numa buna!

La Tutu la cabinet am patit-o si eu asa: in gand multe intrebari, intrebat zero. Am ajuns la concluzia ca mai bine le scriu pe hartie si le citesc... Functioneaza asa.

Eu nu mi-am mai facut programare la cabinet pt monitorizare, doar am vb cu Tutu pe mobil si mi-a zis sa vin in ziua 10. Sper sa nu faca Ramonica scandal...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fetele, din pacate eu nu am vesti bune, nu s-a spart nazdravanul, dimineata mi-a zis ca daca azi nu se sparge e compromis foliculul si nu mai facem nimic......sunt trista, dar asta e trebuie sa merg mai departe.
Am facut pregnyl luni dimineata, azi l-am intrebat daca mai fac unul si a zis nu.....
Lalitica..am fost stimulata cu closti, eu in z12 aveam unul de 19 si unul de 17, deci nu cred ca stai rau, depinde cum mai creste si ce zice Tutu.
Si eu cand am venit prima oara vorbisem doar cu el la telefon si nu a comentat nimeni ca nu am programare.
Va pup si doresc din tot suflet ca macar voua sa vi se intample minunea, sa auzim de bine.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

mada23 imi pare rau ca nu ai vesti bune, si sunt convinsa ca daca viitoare o sa faci mai mult pregnyl si le vii de hac.
monitorizare la cine ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa va spun doar ca am fost la prima consultatie cu Dr T. si am fost f incantata de dansul dar si f dezamagita de ceea ce se intampla aici in Cta,pt ca dl dr mi-a dat de inteles ca am cam pierdut un an de zile degeaba pe aici.
In fine ma bucur f tare ca am reusit sa ajung la dansul care mi-a dat mari sperante.
M-a chemat in ziua 7 la prima monitorizare,mi-a spus ca va face un singur ciclu de monitorizari si apoi si in functie de spermograma sotului ma va programa pt laparoscopie.
Acum simt ca am luat-o pe drumul cel bun si sa dea DD sa nu ma insel.
Va pup pe toate si vreau sa va multumesc ca daca nu erati voi si nu as fi citit aici impresii despre dr T nu cred ca m-as fi hotarat sa vin la Bucuresti si as fi ramas in continuare la Constanta(poate fara nici un rezultat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada23 in a cata zi esti ? eu am ovulat in ziua 18. iar in ziua 12 si la mine era unul de 19. au crescut destul de mult pana in ziua 18. mie nu mi-a zis ca e compromis foliculul si am facut 2 pregnyl. tu trebuia sa faci inseminare? poate se sparge nu fi trista.

cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput