Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

am si eu o intrebare. La Tutu monitorizarea se face 3 luni sau cat? ce se intampla daca in urma monitorizarii nu se intampla nimic, adica nu ramai insarcinata, se trece la laparoscopie. Ma gandesc ca daca se face doar 3 luni eu prima luna am pierdut-o ca daca Tutu mi-a zis sa prestez joi, dar nu am cu cine, inseamnca ca mi-au mai ramas doar 2 luni de monitorizare. daca vreau sa ma monitorizez mai multe luni, nu cred ca ar fi vreo pb, ca ar zice ceva Tutu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, eu am facut 2 luni monitorizari! Dupa luna a doua i-am zis lui Tutu ca vreau inseminare pt ca spermograma sotului era nasoala. M-a intrebat daca nu vreau intai sa vad ce e in burta mea. Asa am facut laparo dupa a doua luna de monitorizare. Acum sunt in stimulari cu closty si urmeaza inseminarea saptamana viitoare!

Asta este cazul meu, fetele iti pot spune si altele.

Rocsy, ma bucur pt prietena ta, e o norocoasa!
Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Dragele mele .

Desi va citesc in permanenta de o perioada foarte lunga de timp,nu prea am intrat sa va scriu decat de cateva ori cand aveam nevoie de sfatul vostru.
Astazi este cea mai fericita zi din viata mea pentru ca, am vazut minunatele liniute roz care prevestesc o mare fericire.
O sa va impartasesc povestea mea ......sper sa fiu cat mai coerenta pentru ca am emotii ingrozitoare.......

Am incercat sa facem un bebe timp de 2 ani, mergand la tot felul de medici si primind tot felul de diagnostice care mai de care mai dure.

Datorita lui Roxi ( da, eu sunt prietena ei despre care v-a povestit mai devreme) am ajuns la Tutu, in ianuarie anul acesta......... Eu eram diagnosticata cu menopauza precoce iar sotul meu cu oligoastenospermie, luam tratamente hormonale de 2 ani si viata noastra era un calvar.....

Stiti ce a facut Tutu? A luat-o de la zero cu amandoi, eu am urmat doar doua luni de monitorizare....iar sotul meu a repetat analiza la Dr. Matei- a iesti normospermie.

Fara niciun tratament, doar cu monitorizare, am ovulat prima luna in ziua 13 si a doua luna in ziua 31. Tutu deja imi vorbise de laparo, si imi mai daduse ragaz doar o luna sa raman ( folosind stimulare).

Si uitati ca minunea s-a intamplat.............

Ce sa va spun.......ma rog pentru fiecare dintre voi sa simtiti fericirea pe care o simt eu astazi.......si inca o data m-am convins de "valoarea" doctorului nostru.......... este un om minunat care, a perseverat, mi-a acordat toata atentia.....si care, astazi la aflarea vestii, chiar s-a bucurat din suflet pentru mine.....

Va pup dulce, si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim toate la usa lui Tutu cu burticile mari si cu copilasii de mana........

Alina

http://tt.lilypie.com/J71Dp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Dragele mele .

Desi va citesc in permanenta de o perioada foarte lunga de timp,nu prea am intrat sa va scriu decat de cateva ori cand aveam nevoie de sfatul vostru.
Astazi este cea mai fericita zi din viata mea pentru ca, am vazut minunatele liniute roz care prevestesc o mare fericire.
O sa va impartasesc povestea mea ......sper sa fiu cat mai coerenta pentru ca am emotii ingrozitoare.......

Am incercat sa facem un bebe timp de 2 ani, mergand la tot felul de medici si primind tot felul de diagnostice care mai de care mai dure.

Datorita lui Roxi ( da, eu sunt prietena ei despre care v-a povestit mai devreme) am ajuns la Tutu, in ianuarie anul acesta......... Eu eram diagnosticata cu menopauza precoce iar sotul meu cu oligoastenospermie, luam tratamente hormonale de 2 ani si viata noastra era un calvar.....

Stiti ce a facut Tutu? A luat-o de la zero cu amandoi, eu am urmat doar doua luni de monitorizare....iar sotul meu a repetat analiza la Dr. Matei- a iesti normospermie.

Fara niciun tratament, doar cu monitorizare, am ovulat prima luna in ziua 13 si a doua luna in ziua 31. Tutu deja imi vorbise de laparo, si imi mai daduse ragaz doar o luna sa raman ( folosind stimulare).

Si uitati ca minunea s-a intamplat.............

Ce sa va spun.......ma rog pentru fiecare dintre voi sa simtiti fericirea pe care o simt eu astazi.......si inca o data m-am convins de "valoarea" doctorului nostru.......... este un om minunat care, a perseverat, mi-a acordat toata atentia.....si care, astazi la aflarea vestii, chiar s-a bucurat din suflet pentru mine.....

Va pup dulce, si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim toate la usa lui Tutu cu burticile mari si cu copilasii de mana........

Alina

http://tt.lilypie.com/J71Dp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alina_27,felicitari din suflet pentru sarcina ...sa fiti sanatosi , si sa ai parte de cele mai frumoase 9 luni din viata ta

lali , eu am facut 3 luni monitorizari , si cred ca daca mai vroiam mai puteam face;insa nu stiu cate de eficient este sa faci prea multe ; dupa care asa cum ti-a zis si felixica , te "propune" la taiere ..... sa vaza doctorila ce ai prin burtica ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

alina_27, felicitari si sper ca in curand sa te urmam cu toatele si vorba ta sa ne intalnim la usa cabinetului lui Tutu, cu burtile la gura

eu ma gandeam ca daca tot nu-l am pe sotul meu cu mine sapt asta, cand se zice ca sunt la ovulatie, sa mai fac pe langa urmatoarele 2 luni inca o luna de monitorizare si pe urma laparoscopia. O sa vad cum evolueaza treburile si ce o sa zica si Tutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alina_27, felicitari din suflet si sarcina usoara! Foarte impresionanta povestea ta, ma bucur foarte mult pentru voi!
Rocsy, iti tin pumnii sa fie cu ochisori!

Numai bine tuturor!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu joi fac testul. credeti-ma ca am niste emotii de nedescris. mi-e foarte teama de un esec. deja simt ca asteptarea ma omoara . dar voi face testul macar stiu ce voi face de acum incolo. oricum daca luna asta nu se intampla nimic luna viitoare nu mai fac nimic nici macar monitorizare apoi in mai mai fac o inseminare.
alina ma bucur ca ai intrat si ai spus povestea ta. pentru fetele de aici conteaza foarte mult.tu esti o speranta pentru noi. sa fi fericita si sa ne molipsesti si pe noi.

cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

Buna seara tuturor fetelor!
Ultima oara am intrat pe acest forum in octombrie si intrebam cum este tratamentul cu Diphereline - urma sa fac acest tratament intre 4 si 6 luni. Multumesc celor care m-au incurajat atunci! Am facut insa doar 2 injectii deoarece tratamentul in cazul meu s-a dovedit inoportun.
Deoarece am gasit foarte greu acest medicament - cu mare dificultate prima fiola, am facut comanda pentru inca 5 fiole (la farmacie mi-au spus ca se aduc doar la comanda, fiind un pret destul de ridicat). Pe scurt, am ramas cu inca 3 fiole neutilizate pentru care am si bonul de la farmacie, insa nu am reusit sa le returnez. Deoarece suma este considerabila, doream sa intreb pe forum - DACA CINEVA ARE NEVOIE DE TRATAMENT CU DIPHERELINE 3,75MG AM 3 FIOLE CU BON. Imi cer scuze ca apelez la asemenea modalitate, dar am avut o suferinta (10 fibroame! intai erau 4, apoi au numarat 6 si in final s-au dovedit a fi 10) si am cheltuit o multime de bani (unii aiurea), mai am inca cheltuieli, sper sa ma intelegeti... Si pur si simplu nu am ce sa fac cu aceste fiole. Va multumesc si daca va intereseaza imi puteti trimite mesaj la mioara_borcoman@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina...FELICITARI, sarcina usoara!Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca
Magdita...intalnirea noastra mi-a adus mare bucurie.
Eu nu am vesti foarte bune, sunt inca in asteptare, am un nazdravan de 33mm in z16, maine dimi iar sunt prezenta la spital.
Va pup pe toate.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput