Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 15
rocsy2007 spune:
mada 23 stai linistita ca si la mine s-au spart foliculii greu in ultimile luni. si eu ma agitam la fel ca tine.
cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Neata fetele,
Rocsy, mai ai putin si poti sa faci test! Scot majoretele pentru doua liniute! 

Magdita tin pumnii! Sa ai drum bun si liber pana la Bucuresti!
Mada, Georgia, Pamy, Andreuk pup fetele!
Felix
lalitica2000 spune:
dragele mele dragi...I'm back in business...ca sa zic asa
mi-a fost tare dor de voi toate, mi-a lipsit faptul ca nu am avut timp deloc sa citesc si sa va scriu. Am fost plecata cateva zile la Sibiu, pe urma multa munca la birou si de abia aseara am reusit sa intru pe net sa va citesc. mai am putin si voi fi la curent cu tot ce s-a intamplat intre timp.
despre mine pot sa va spun ca am fost vineri, in sfarsit, la prima monitorizare, unde in ziua 9 aveam endometru de 5,5 iar ovarul stang de 12,5, la cel drept nu am retinut. ideee e ca mi-a spus sa ma mai duc luni, adica ieri, la 19:30, iar ieri cand am ajuns la el era inchis. Asa ca am apelat la colega mea sa-l sune pe Tutu si sa-l intrebe cand sa ma mai duc iar el mi-a zis sa merg azi de dimineata, lucru care l-am si facut. Era cam grabit si pus pe misto-uri si nu mi-a zis decat ca sa retin ca pe stangul am 17,5 (Z13) si sa ma mai duc si joi dimineata iar seara sa prestez cu sotul, numai ca eu n-am cu cine ca sotul meu este plecat, asa ca....
vreau sa va zic ca se circula foarte bine, surprinzator de bine.
legat de cabinet nu mai stiu multe noutati deoarece acum doua sapt trebuiau sa se reuneasca toti de la viitoarea clinica sa discute, dar deoarece Tutu a avut foarte multa treaba la spital in acea sambata marea intalnire s-a mai amanat cu inca 2 sapt cand va reveni iar dr.israelian. oricum se pare ca inca nu s-a terminat cu amenajarea noii clinici, deci inca mai dureaza ceva pana se deschide.
fetelor, va tin pumnii celor care au facut deja inseminare precum si celor care urmeaza.
ma apuc acum sa mai citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat
va pupicesc pe toate
mmc_nd spune:
lalitica2000, bafta mare la monitorizare! Din ce-am vorbit cu dr. T saptamana trecuta,inteleg ca nu se va muta cabinetul (eu asa credeam). Si atuni ma intreb inseminarile unde se vor tine? Si el saracul cum va alerga intre 3 locatii acum? 
rocsy2007, rushii nu mai vin ca n-au voieeee!!! ![]()

lalitica2000 spune:
cel putin deocamdata cabinetul va mai ramane, asa am inteles eu. noroc ca atat clinica cat si spitalul sunt pe aceeasi strada iar cabinetul doar la cateva strazi distanta. Cred ca Tutu va avea o conditie fizica de invidiat, la cate ture va face intre cele 3 locatii
georgia_c spune:
pacat ..ca nu mai e daciada .. parca asa ii zicea ... pe vremea noastra ... iesea campion , dr t .. la ce ture face .. cu mersul lui apasat ... zici ca e soldatelul rus ... io vorbesc ..ca si io merg la fel ....![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
fetelor va tin pumnii tuturor si sa dea dumnezeu ca noua clinica sa aduca cati mai multi bebelusi.eu sunt in mare tensiune. sincer va spun am emotii. eu sper sa fie ceva cuibarit in burtica mea.magdita iti tin pumnii si tie si sa dea domnul sa fie bine sa reusesti din prima...asa cum si eu am reusit
. daca testul ieise pozitiv cred ca ma imbat de atata fericire
. (fara alcool)
rocsy2007 spune:
fetelor vreau sa va dau o veste buna. o prietena de-a mea care de 2 luni merge la tutunaru si care se chinuie de 2 ani azi a facut test si a iesit pozitiv. a ramas fara nici un fel de tratament. doar monitorizare. uite ca se poate.
alinacoman79 spune:
rocsy hai o data cu vesti ca eu una am niste emotii pentru tine - chiar daca nu ma exprim asa des aici traiesc alaturi de voi reusitele si esecurile. Am intrat zilele astea de nu stiu cate ori pe forum sperand ca o sa ne dai vestea cea mare.
Reusita fiecareia dintre voi e o speranta pentru mine si pentru toate fetele de aici; vestea pe care ne-ai dat-o astazi despre prietena ta ma face sa sper si mai mult si sa astept cu nerabdare urmatoarea vizita la dr T.
Probabil ca peste o saptamana / doua / trei voi avea emotii pentru magdita.
va 
lalitica2000 spune:
rocsy, chiar ca e o veste buna.
cateodata, eu ma gandesc ca poate n-am ramas pana acum ca nu am nimerit cu prestatul chiar in acele zile mai fertile, desi intr-un an si 5 luni e mai putin probabil sa nu fi nimerit.E bine sa fim optimiste si tocmai asemenea vesti ne tin optimiste, ca se POATE.
rocsy cand iti faci un test sa vezi daca e cu II liniute, ca daca am citit eu bine maine s-ar cam implini cele doua saptamani de la inseminare, nu?