Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
gata ... aparui si je ... scuze magdita ca te-am facut sa strigi dupa mini ... numa' ca noi lunea , suntem varati intr-o sedinta de mai mare dragul
gata ... scot dansatoarele , sa va mai incalzeasca , ca pana si rocsy care era mamica optimismului , a cazut in pesimism ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Feli
, mersi pentru detalii tehnice
. Asa se explica de ce nu am nici un semn pana acum.
Noi o sa vorbim si la telefon, ca nu stiu cum o sa stau cu netul acolo. O sa fac tot posibilul sa intru pe net, macar din cand in cand sa va tin la curent. Dar am hotarat cu sotul sa lasam masina in Bucuresti la rudele noastre si sa ne plimbam cu metroul. E mai sigur si nu pierdem atata timp in trafic.![]()
Georgia
, mersi ca ai raspuns prezent
Doamne ajuta
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Buna dragutzele,va multumesc din suflet ca va ganditi la mine.

Am prestat pregnyl dimineata,inca sunt sub efect 
, la 13.30 ma duc la cabinet si sper, ma 

sa se sparga sa nu mai stau pana maine.Cam atat despre mine sunt stresata rau dar optimista.
Rocsy...
incep galeria, vizualizeaza si vine bebele 

Magdita ...
pentru maine sa ai niste nazdravani babani
Felix...

hai cu bebele nato ![]()
Georgia...
tinem pumnii si pentru tine
Mii de pupici pentru toate tutunicile, sa vina bebeii 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Mada

Bravo !! Tot doi foliculi mari sunt, nu? Sper sa se sparga amandoi si macar unul sa devina embrionas mult asteptat
Bafta in continuare si nu te mai stresa, te rog mult ! Citeste rugaciuni, cu siguranta te vei simti mai linistita !
Doamne ajuta 
Vine
cu 

magdita
pamy_ggg spune:
fetele eu am o sapt de cand am vb cu tutu si i-am trimis mesajul pt laparo si histero.Oare cat mai dureaza pana ma suna? Asteptarea asta ma omoara...
pamy
Andreuk spune:
Felix, am avut anestezist, un nene mic si chelios...
Oricum, acum a trecut, ma bate gandul sa ma duc la serviciu maine...
Rocsy, hai cu vestile bune.
Mi-am revenit acum, vreau sa aud numai despre bebici care se formeaza in burticile voastre.
Fetelor, cum o sa fie traficul in Buc. joi, 3 aprilie?Credeti ca pot sa ajung de la autostrada la spital?
Dupa cat timp pot incepe programul artistic?Oricum acum nu ma simt in stare dar intreb si eu asa ca sa stiu!
Pammy, pe mine m-a chemat la laparo dupa 3 sapt. de cand am dat sms. Si oricum, cand ma operau ziceau intruna ca li s-a stricat aparatul si ca nu mai opereaza.Au amanat niste persoane pentru zilele urmatoare.Deci, e posibil sa mai decaleze cu cateva zile programarile.
Va pup pe toate, multa sanatate si multi bebei!
magdita spune:
quote:
Originally posted by Andreuk
Felix, am avut anestezist, un nene mic si chelios...
Oricum, acum a trecut, ma bate gandul sa ma duc la serviciu maine...
Rocsy, hai cu vestile bune.
Mi-am revenit acum, vreau sa aud numai despre bebici care se formeaza in burticile voastre.
Fetelor, cum o sa fie traficul in Buc. joi, 3 aprilie?Credeti ca pot sa ajung de la autostrada la spital?
Dupa cat timp pot incepe programul artistic?Oricum acum nu ma simt in stare dar intreb si eu asa ca sa stiu!
Pammy, pe mine m-a chemat la laparo dupa 3 sapt. de cand am dat sms. Si oricum, cand ma operau ziceau intruna ca li s-a stricat aparatul si ca nu mai opereaza.Au amanat niste persoane pentru zilele urmatoare.Deci, e posibil sa mai decaleze cu cateva zile programarile.
Va pup pe toate, multa sanatate si multi bebei!
Andreuk
, ma bucur ca te simti din ce in ce mai bine. Si va fi si mai bine
Programul artistic
cred ca poate fi inceput dupa vreo doua saptamani, depinde cum te vei simti tu.Legat de trafic, probabil va fi infernal. Inarmeaza-te cu multa rabdare
Bafta multa !Pamy
, bafta multa si tie la programarea pentru laparo+histero. Sa vii cu un rezultat beton!Doamne ajuta

Vine
cu 

magdita
felix76 spune:
Andreuk, si la mine a fost tot el, mi s-a parut ca un bunicut! La mine a prins rapid anestezia si m-am trezit cand ma duceau la ATI. In sala de operatie, inainte de a-mi face anestezie, spuneau ca anestezicul se numea ceva cu NOVO... M-am gandit sa ii tin minte numele si sa caut informatii despre el pe net dar nu-mi mai amintesc decat inceputul
.
Ma bucur ca esti mai bine si vrei sa iti reincepi activitatea.
De trafic si eu sunt curioasa ca vin vineri la monitorizari. Si eu vin tot de pe autostrada Pitesti, numai ca vin cu rata...Sper ca autostrada va fi mai linistita ca nu este pe linia summit-ului.
Lalitica, pe unde umblii? Nu ne mai vizitezi deloc? 

Felix
rocsy2007 spune:
fetelor va multumesc pentru sustinere. azi nu am intrat pe forum pentru ca nu am avut net la munca. sper ca maine sa am.
pe mine ma cam doare burtica ca si cum trebuie sa vina rusii
. vreau sa treaca perioada asta sa stiu.
va pup si sper ca maine sa fiu pe forum. daca nu va las mesaje seara. pupici si succes la tot ce faceti.
cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mada23 spune:
Rocsy..nu te mai gandi la rushi, pot fi la fel de bine si simtome de gravideala, nu inceta sa crezi 

Eu
foliculii daca nici maine nu se sparg, glumeam...e cam nashpa faza dar asta e, cu credinta ii dau inainte.
Magdita...
sa ne dai vesti bune maine 
Somn usor dragi tutunici.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul