Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Multumesc fetelor pt ajutor!
Am fost la spital si in 10 min am plecat. Am avut o super bafta, l-am gasit pe dr T imediat si Ioana mi-a scos firele.
Rezultatul meu de la laparoscopie: Anexe de aspect normal dar cu trompa stanga pozitionata anormal(mi-a pus-o la loc). Permeabilitatea tubara pozitiva bilateral. Deci YUPIIIIII!!!! Sunt super ok.
Acum a ramas sa ma duc in a 10-a zi la monitorizari, ieri a fost prima zi de CM.
Mai trebuie sa lucram la sot ca are oliastenozoospermie si acum face tratament cu Tribulus, pe 29 apr. face 3 luni si apoi refacem spermograma.
Bianca ma bucur ca te simti bine acum, multa bafta la FIV.
Andreuk ti-am scris pe privat dar vad ca ori nu ai primit, ori nu ai scris. Te astept sa vb pe mes irina_dragan2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdita...maine merg la monitorizare, nu am facut pregnyl, vedem maine cum stau cu nazdravanii.Si eu ma rog pentru tine
Super...ma bucur ca esti bine, Doamne ajuta.
O seara buna tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor emotiile sunt din ce in ce mai mari. se apropie ziua cea mare. sincera sa fiu in sufletul meu nu simt ca as fi gravi. de simptome inca nu poate fi vorba. ma rog la dumnezeu poate totusi am scapat si in burtica mea e un samburel. sunt foarte agitata.va pup

mamamica de 2008
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita , felix va urez bafta si sa dea dumnezeu ca anul asta sa se lase cu multi bebei

cu ajutorul lui dumnezeu ...mamica de 2008
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mada
Super, super vesti. Bafta si sa vii cu vestea cea mare in curand !
Rocsy, suntem alaturi de tine. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti luna asta

Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

`Neata fetele scumpele,

Roxy, unde e optimismul? Hai, sus moralul!!!!! Vrei sa faci un bebe suparat? Sunt convinsa ca nu! Pana nu vezi rosu in fata ochilor, oficial esti graviduta!

Andreuk, imi pare rau de experienta ta nasoala! Macar acum esti bine si poti sa te apuci de bebi! Ia zi-mi ai avut anestezist sau anestezista? Ca am eu asa un feeling ca lucrurile astea aiurea se petrec ca doamna anestezista.

Ralu, imi pare rau de endometrioza! Este bine ca ti-a cauterizat-o. Ce faci? Te apuci de dipheriline sau mai astepti?

La mine ieri a fost prima zi de closty, am citit pe prospect efectele adverse dar pana acum, la mine nu s-a intamplat nimic din ceea ce scrie acolo. Sper sa fie totul ok!

Magdita, ne tinem una dupa alta cu inseminarile! Participam si noi la summit-ul BEBE. Sper sa nu fie nebunie in Bucuresti si sa putem ajunge usor la cabinetul lui Tutu.

Mada, ce faci? Cum stai cu monitorizarile?

Pup toate fetele, nu ratez nicicuna!

Felix

Mergi la inceput

Feli, sigur ca ne tinem una dupa cealalta, adica tu dupa mine, sa speram si sa credem cu tarie in ceea ce avem de facut ! Vroiam sa te contrazic legat de doctorita anestezista, care cu mine a fost o bomboana. Super profesionista ! Nu am avut nici macar un efect advers de la anestezie si am simtit ca a avut grija de mine
Rocsy, incepem galeria
Georgia, te astept sa ma sustii in ridicarea moralului lui Rocsy !
Doamne ajuta

Vine cu
magdita

Mergi la inceput

Magdita,

deci feelingul meu a fost fals! Ma bucur ca a fost asa, ca eu gandesc depaaaaaaarte, la epidurala de la nastere! (Vezi ce optimista sunt?!!) Probabil depinde de fiecare cum metabolizeaza anestezicele.

Hai Rocsy! Hai Rocsy! Hai Rocsy!

Felix

Mergi la inceput

Feli, e f bine ca esti optimista. Crede in sansa ta ! Eu asa fac
Mada, hai cu vesti bune ! Ce ai facut la monitorizare?
Georgia, pe unde esti de nu raspunzi la apel?

Fetele, eu azi iau ultimele pastilutze de closty si maine dimineata la Bucuresti cu sotul. Sper sa reusesc sa intru pe net de-acolo sa va tin la curent. Dar pana acum nici un semn de ovulatie, nici dureri de ovare, nimic, nimic. Cred ca e prea devreme pentru semne. Sper sa vin cu vesti bune.
Doamne ajuta

Vine cu
magdita

Mergi la inceput

Magdita, uite cum mi-a explicat mie cineva procesul: noi luam acum closty ca sa inhibam secretia de estrogeni, estrogenii astia sunt cei raspunzatori de cresterea foliculilor. In momentul in care intrerupem tratamentul, creierul "zice" ca organismul n-a mai produs demult estrogeni si atunci incepe sa secrete la greu. Rezulta cresterea si inmultirea rapida a foliculilor. Sper sa fie asa si la noi: sa creasca mari si sa aibe ovule sanatoase. Nici eu nu am nici un simptom dar mai e timp. Eu ii astept cu o !!!

Iti tin pumnii maine la monitorizare! Poate imi spui si mie cum e traficul la Bucuresti!

Felix

P.S Fetele, pe unde umblati dragutelor? V-ati dus in tarile calde dupa barzoi? Poate va intalniti pe drum!

Mergi la inceput