Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 12
Bianca B spune:
Magdita, Felix, Machus multumesc si sa va auda Doamne-Doamne
Fetelor weekend frumos 
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
magdita spune:
quote:
Originally posted by eleny79
Va multumesc mult fetelor pentru urari!
Am sunat la IDS si am fost programati pentru maine dimineata.
Cat dureaza pana primesti rezultatul pt ca aici a durat 2 zile.
Si inca o chestie eu stiu ca trebuie sa ai min 3 zile de abstinenta dar noi am prestat miercuri seara si nu stiu daca ar merge........si mi-ar fi tare ciuda sa ratez programarea voi ce ziceti?
Eleny, cred ca e cam tardiv mesajul meu, probabil la ora asta sunteti la IDS. Rezultatul probabil ca vi-l da dr.Matei chiar azi, iar zile de abstinenta trebuie intr-adevar 3.
Bafta multa si sa veniti cun un rezultat beton!
Doamne ajuta

Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ralu76 spune:
pt fetele care au facut laparo , am si eu o intrebare
voi ati ovulat in luna respectiva?eu de ex am facut laparo in z6 si dupa ce semne mi-a dat organismul 99% se pare ca nu
sau e doar o coicidenta?
Andreuk spune:
Buna fetelor!
Am facut si eu laparo joi. Abia azi am putut sa stau pe scaun mai mult de 5 min. Pentru mine a fost groaznica interventia, nu mi-a prins anestezia cum trebuie si am auzit si am simtit totul in timpul operatiei si am inceput sa misc picioarele si sa ma inec cu saliva in timp ce ei lucrau inca. Tutu tipa la asistente sa-mi tina picioarele desi eram legata, anestezistul tipa la mine sa respir, o asistenta imi dadea palme si ma intepa in degete si eu incercam sa le zic sa nu ma mai taie ca ma doare.Pana la urma s-a terminat cu chiu cu vai si l-am auzit pe Tutu spunand:Gata, am vindecat-o si pe asta!
I-a zis dupa operatie sotului meu ca am avut o trompa si un ovar prinse in aderente, le-a desprins si acum sunt ok.L-a indrumat pe sotul meu catre doc. Matei sa mai faca inca o spermograma si apoi sa venim la el sa discutam.Oricum, e de bine, dar pentru mine operatia a fost foarte grea si recuperarea este foarte dificila.Nu stiu cum se face ca pe mine ma doare si acum parca-i prima zi si sangerez, ma ustura cand urinez, nu pot sa ma asez pe scaun sau in pat fara ajutor.Sper sa treaca cat mai repede.Eu sper sa ma fereasca Dzeu ca nu mai vreau sa mai trec prin ce am trecut.
Va pup si sper sa auzim numai vesti bune cu ochisori!
mada23 spune:
Eleny...bine ai venit la noi, eu prima data cand am fost la Tutu am intrat cu sotul , asa ca nu e nici o problema, iti doresc ca bebelinul sa vina la tine cat mai repede 
Rocsy...mii de
, Dumnezeu sa fie langa tine
Machus..
fetitza sa-i treaca infectia, multumim de sustinere
Andreuk..
imi pare rau prin ce ai trecut, nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva, ma bucur ca pana la urma esti bine, si eu am zacut aproape o saptamana, cred ca depinde de fiecare cat de rezistenta este.Iti doresc multa sanatate, sa te recuperezi cat mai repede sa lupti pentru bebe.
Magdita si Felix...ma
pentru voi 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
ralu76 spune:
Andreuk , nici pe mine nu m-au durut umerii , insa burtica m-a chinuit cateva zile bune ( vreo 3 zile dupa operatie am luat nurofen in fiecare zi ); nu puteam sa merg dreapta , mergeam un pic cocosata.Cand m-am dus sa scot fire eram ok ; joi s-au facut 2 saptamani si m-am refacut complet.La mine operatia a decurs bine , nu am avut nici un fel de probleme.La mine a avut de lucru ceva T , mi-a zis ca a cauterizat la greu (endometrioza ) si poate din cauza asta a fost asa.Depinde cum rezista fiecare organism acum.
Te pup si iti doresc sa te refaci cat mai repede.
magdita spune:
quote:
Originally posted by ralu76
pt fetele care au facut laparo , am si eu o intrebare
voi ati ovulat in luna respectiva?eu de ex am facut laparo in z6 si dupa ce semne mi-a dat organismul 99% se pare ca nu
sau e doar o coicidenta?
Ralu, eu in luna cu laparo am avut toate semnele unei ovulatii, insa cu siguranta nu pot sti pentru ca nu m-am monitorizat.
Dar, din experienta mea,iti pot spune ca eu am dureri de burtica specifice in ziua ovulatiei si asa am avut si in luna cu laparo. Cred totusi ca am ovulat.
Doamne ajuta

Vine
cu 

magdita
magdita spune:
Andreuk

Un buchet de flori pentru tine,
fata sa nu o mai doara burtica. Imi pare sincer rau ca ai trecut prin asemenea momente, insa acum totul a trecut, a reparat
ce era in neregula, recuperarea este un picut mai grea, insa cu fiecare zi care va trece te vei simti mai bine. Incizia din buric mi-a sangerat si mie cateva zile si eu am mers un pic cocosata la inceput, insa totul trece. Bine ca acum totul e in regula si o sa aveti toate sansele sa reusiti in curand. Iti tin pumnii si sa iti ajute Dumnezeu sa devii mamica in cel mai scurt timp. Pentru un ingeras facem toate aceste sacrificii.
Doamne ajuta 
Vine
cu 

magdita
magdita spune:
Mada
, iubita, ce faci? Maine mergi la monitorizare? Pregnylul nu l-ai facut inca, nu? Iti tin pumnii si ma rog pentru tine ! Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa reusiti luna asta !
Doamne ajuta
Vine
cu 

magdita