Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 53
Raspunsuri - Pagina 11
eleny79 spune:
Buna fetelor,
Sunt relativ noua pe acest forum dar va citesc de ceva timp.Sunt din Constanta, mi-a fost recomandat Dl dr T si asa am ajuns sa-mi fac programare la dinsul pe data de 31.03 la 13.30.
Am ceva emotii cu privire la consultatie desi de monitorizari si consultatii sunt satula(am fost in monitorizari aici in Constanta la Dr Lutescu cu care am facut si o IA nereusita din pacate).
Intrebarea mea ar fi daca la consultatie pot intra si cu sotul si daca dl dr tine cont de analizele mele si de spermograma sotului pe care le-am facut aici.
In rest sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru si sa reusim sa ne indeplinim cat mai repede visul cu ajutorul DR T!
felix76 spune:
Eleny, bine ai venit in clubul nostru, sper sa stai cat mai putin!
Dr.T accepta sa intre si sotul, cand am sta la el la usa am vazut soti intrand cu sotiile lor.
De spermograma iti spun ca daca nu este facuta de dr. Matei, bioloaga cu care lucreaza el, nu se va uita peste ea. Parerea mea si nu numai este ca cea facuta de Matei este foarte completa chiar daca rezultatele nu sunt asa darnice ca la alti biologi.
Eu una am patit-o cu cei de la mine din oras, ne-au dat ca rezulat normospermie iar cand am venit la Matei am constatat ca avem si oligispermie si astenospermie, dar le tratam.
Felix
georgia_c spune:
magdita,
bravooooo... ei da ...sa vezi acum cum vine bb ...
eleny79, bine ai venit si sedere scurta ... sa fugi cat mai repede la odisee ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
fetelor ieri am facut o saptamana de la inseminare. sunt foarte linistita. incerc sa ma gandesc cat mai putin . ce o vrea doamne doamne. daca e sa fie nu va exista fericire mai mare. daca nu o iau de la capat ca altceva nu am de facut.
va pup si va doresc un weekend minunat, plin de dragoste si de vesti bune cu doua liniute.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
machus spune:
Dierna, felix76 multumesc mult pentru informatii.
Cam in faza asta sunt eu acum: beau 3-4 l de lichide pe zi; asa mi-a zis urologul de aici; si repet analizele peste 2 saptamani.
Sper sa o scot la capat.
Bianca mult succes!!
Rocsy sa dea DD sa ti se implineasca visul!
Eleny , bine ai venit si sedere cat mai scurta aici. Fugutza la odisee !
Anul acesta se va intampla
machus spune:
Mada23, Magdita, Felix76

BAFTA !
Va urez un weekend placut!!!!
machus spune:
Gina,
La mine CM a venit la 3 luni de la ultima injectie (4 oct- ultima injectie, CM - 11 ianuarie).
Pana la urma asta este scopul tratamentului: sa-ti induca menopauza pentru ca sansele de vindecare a endometriozei sa fie maxime; deci ai rabdare.
magdita spune:
Machus
, multumim pentru sustinere !
Week-end placut fetelor si sa veniti cu vesti bune!
Doamne ajuta tuturor

Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
eleny79 spune:
Va multumesc mult fetelor pentru urari!
Am sunat la IDS si am fost programati pentru maine dimineata.
Cat dureaza pana primesti rezultatul pt ca aici a durat 2 zile.
Si inca o chestie eu stiu ca trebuie sa ai min 3 zile de abstinenta dar noi am prestat miercuri seara si nu stiu daca ar merge........si mi-ar fi tare ciuda sa ratez programarea voi ce ziceti?