Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 4
Clabuc spune:
Sa vedem daca acum arata cum trebuie?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
clauclau spune:
Roxana, imi pare tare rau ca nu a mers preparatul la bebe. Farmacista i-a zis lui Paul ca nu merge la toti copiii la fel. Nu stiu nici eu daca la Rebe a fost solutia cu succes sau poate a avut ea o dupa-amiaza mai buna.
Imi pare tare rau si de problema cu hemoroizii, nu stiu cum e ca nu am avut niciodata, dar cred ca-s tare deranjanti din cate am auzit.
Cris, se numeste pur si simplu preparat pentru colici si se prepara atunci pe loc cand il cumperi. Nedeschis, are termen 2 saptamani, iar deschis, doar o saptamana. Stai linistita, ca o sa-ti zic atunci de unde sa-l iei daca o sa fie nevoie ( eu sper din suflet sa nu ai nevoie de el ).
Am pus poze noi cu Rebe daca vreti sa vedeti. Sunt de la pagina 3 in albumul cu Rebecca
http://community.webshots.com/album/562681839MGagSD?start=24.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Avem poze noi: aici
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Lalyyyy (sau sa iti zic Gica-Rapidu? ) bine ai revenit fericito! abia astept sa vad pozici.
sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
clauclau spune:
Ioana, vazut pozele, este foarte frumos bebe David!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
numeioana spune:
Clau, ce sumpica grasunica ai tu acolo!!! Cate kg are Rebeccuta? Si ce se pricepe Razvanel s-o tina in brate!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Ioana, , saptamana viitoare mergem la controlul de o luna, dar cred ca a luat cel putin 1 kg caci simt la mana. Si a facut cutisoare peste tot, este pufosica...Sunt bucuroasa ca s-a dezvoltat asa frumos doar cu lapte de san.
Laly, si eu abia astept sa-ti vad printesa in poze. Sunt sigura ca e frumoasa foc!
POZE
POVESTEA NASTERII
Ali_bia spune:
clau, ioana foarte frumosi va sunt bebeii, abia astept si eu sa o am in brate pe alexuta mea..o sa am doua fete cucuiete
Eu una nu am putut sa dorm desi eram moarta de somn, ma inteapa in vagin de crap, ce inseamna asta????
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
bubu05 spune:
Asaaa, am dormit, ce bine a fost!
Ioana, e un dulce David, asa blondut si finut
Clabucel, bine ai venit pe crenguta, ce noroc pe tine sa nasti asa repede si fara epidurala! Esti o curajoasa!
Apropo de epidurala, cand am fost la Tutunaru stateam de vorba cu o mamica in 38 de saptamani din Ploiesti si zicea ca nu vrea anestezie. Si a intrat in cabinet la control si cand a iesit radea, ii spusese Tutunaru ca e ruda cumva cu "Horea, Closca si Crisan", ii place sa fie torturata! hi, hi. I-a zis sa-si ia trusa si daca rezista fara nu i-o face
Eu la prima nastere l-am intrebat daca imi face si a zis ca normal, ce vreau sa sufar? Doamne, ce bine a fost!
Oricum, Laly, felicitari pt. curajul tau! Si o sa inveti tot ce tine de micuta Clarinda cat ai clipi, din instinct! De sani, stai cand poti cu ei dezgoliti, si usuca cu feonul de la distanta, sa fie pielea super uscata, apoi da cu garmastan. Pupici, o sa treaca!
Roxanici, saracuta de tine, te inteleg ca te doare fundu'...of, of...si eu mai patesc sa ma fisurez pe-acolo cand fac mai tare...vad ca in ultimul timp am fost ok. Stiam ca ceaiul de pelin e bun si cicatrizant. Eu imi faceam dupa ce am nascut si stateam cu fundul in lighean in ceai de pelin.
Clau, nu pot s avad pozele tale...
Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Claudela, gata, am vazut-o pe Rebeccuta, doamne, ce seamana cu tine! E o scumpa, se vede ca a luat in greutate, ce falcute are! Chiar ca iti vine sa o mananci cu hainutele ei cu tot!
Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze