Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 5
natynic spune:
Ali, 
pt capitol! Postasem la pag 20 si nici nu realizasem ca trebuie sa fac ramura noua, asa dusa is!
Am fost in pragul disperarii; dupa inca o masa de biberon care a durat o ora, cu fata mea obosind de parca ar trage la jug, a facut iar colici urat de tot, s-a linistit pe moment tot cu plimbat in brate prin casa (e clar ca e o idee si speculanta), apoi a adormit de la picaturile de Bonisan dar se chinuie cumplit saracuta. Deci iar n-am putut dormi, randunoiul era disperat ca ma imbolnavesc-degeaba ma trimite la culcare, daca merge la fata tot vin dupa el sa controlez.
Ei si disperata de mesele astea prelungite am schimbat o tetina de silicon cu una de latex si, minune: la ora 18 copila mea a papat pe nerasuflate tot si inca ar mai fi vrut, in 20 de minute, fara sa dea drumul tetinei si fara sa mai adoarma! Ce mama denaturata, eu o chinuiam la tetinele de silicon pt ca se degradeaza mai greu, ce sa zic, mare branza sa iau altele de rezerva-vorbesc de tetine din latex Baby Nova, 5 lei perechea. Asa ca acum sunt fericita, copilul a mancat.
Clau, astept sa vad ce face preparatul minune desi eu ma descurc cu Sabsimplex si Bonisan, problema fiind doar ca reapar colicii.
Stela-
, mai ai o saptamana!
. Abia astept pe forum pozici cu Teodora!
Mai, bun, Zoze nu mai intra deloc, dar nici Deea? Si nici Ramo nu prea e prezenta...CE SE INTAMPLA LA CRAIOVA???
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Sovi, am tot uitat sa-ti spun ca sunt incantata ca te duci sa nasti in apa la Bv, daca as fi putut naste natural si n-as fi patit toate belelele binecunoscute, zau ca asa faceam si eu (desi...
vazand eu in facultate nastere naturala si cezariana, tot pt cezariana as fi optat, chiar fara probleme!)
Alta admiratie: Clabucel; tzipashi, mama, dar a meritat! 
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Fetelor,
am eliminat acum o piele cam de lungimea unui deget (parca un pic mai lunga...) si latimea de 2cm.
Ce-o fi??? M-am si speriat!! Se poate sa fi ramas asa ceva in noi?!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Naty, sa stii ca din instinct si eu faceam la fel, il controlam pe randunoi cand statea cu Vlad cand era bebe, trebuia sa stiu eu tot si ca ok. Poate erau prea dure tetinele alea si daca ii plac de latex, e super! Stiu ca tetina trebuie sa fie la fel ca si suzeta. Daca ii dai suzi, sa i-o schimbi cu una de latex. 
Aaa, de cand zic sa-i spun Stelutzei, felicitari pt. o asa soacra grijulie, ma bucur ca te intelegi bine cu ea si se poarta ca o prietena! Bravo!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ursuleata spune:
Ioana, ce Davidut frumos ai!!!
Si tu Clau..Rebecutza frumoasa!
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 27 zile!!!
bubu05 spune:
Ioana, nu stiu ce sa zic...e posibil sa fi fost ceva din uter...nu stiu...
Ursulet, cum a fost? Ai rezistat? N-am auzit tzipete ca am dormit ![]()
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Raluk31 spune:
Fetele mele,gata,decizia e luata!Imi vor induce nasterea miercuri,26 martie...Daca pana atunci nu se intampla nimic.
Stresul meu cel mare - ca nu voi putea dormi bine in noaptea dinainte..![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
ursuleata spune:
Raluka, felicitari si tie pt data
.
Bubule, a fost acceptabil...dar acum sunt gigea.
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 27 zile!!!
numeioana spune:
Multumesc, ursulico!! Abia astept sa iti vad si eu puiul!!Mai e putin si ne mutam la scutece!! 
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Clau,Ioana-frumusei si Rebecca si David
...
Ioana,cat despre ce ai eliminat
...asa ceva nu am mai auzit..si sunt la a doua nastere normala!poate sa fie oare ata?!desi ma cam indoiesc la latimea aia...Doamne-fereste,daca medicul cu care ai nascut ti-a mai lasat asa ceva prin uter
Stela,hai ca mai ai putin Mamico...uite ce mult ai rezistat
...sa dea DD sa fie totul bine si la nastere si dupa
...
Naty,eu stiu ca ptr bebei tetinele din latex sunt cele mai bune ,de asemenea si suzele...
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!