Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si al meu in ultimul timp...asta insemnand cam in ultima luna..nu prea are zi in care sa nu sughita...
am inteles ca isi perfecteaza deglutitia si inghite mai mult lichid si de acolo sughitul..si pe mine ma cam zguduie cand sughita..dar ca orice miscare a lui acolo in burtica, ma topesc de placere!

_
39+ cu RADU
AMR 3 zile!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mi-a adus sotul preparatul pentru colici, i-am dat imediat Rebecutzei doza recomandata si s-a linistit instant. Acum nu stiu daca e doar o coincidenta, o sa vad in urmatoarele zile. Cert e ca dupa ce i-am dat picaturile s-a culcat repejor in leganutul ei.

Preparatul are valabilitate doar o saptamana de la deschiderea sticlutei, deci daca e bun o sa iau cate-o sticluta saptamanal. Nu stiu ce contine, dar saptamana viitoare o sa-l instruiesc pe randunoi sa ceara mai multe informatii.

Apropo, stiati ca si vigantolul are termen doar o luna de la deschiderea sticlutei? Ne-au spus din maternitate sa scriem pe sticluta data cand am deschis-o si sa folosim solutia doar o luna , apoi sa luam alta sticluta.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cory, Gecko, cu o mana: e bine Nicol, intra diseara la raport!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Clau, dar cum se numeste preparatul minune? Si unde se gaseste?
Dar nedeschis, cat are termen de valabilitate? Poate iau si eu preventiv.

Eu m-am imbaiat, m-am dichisit si-l astept pe randunoiul prins in traficul de pe Timisoara sa vina sa ma ia sa mergem la Carrefour.

Cristina34+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - succes cu preparatul...Eu aseara tot cu plimbatul prin casa l-am linistit ca preparatul n-a dat randament. Poate altadata! Sufera f rau micutul meu...
Iar amarata de mine se chinuie cu niste fisuri anale+hemoroizi aparuti in urma nasterii si a constipatiei de dupa nastere! Maine merg la control la un chirurg. Cu Proctoline m-am lamurit eu ce e...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxana, nasol cu hemoroizii astia, te inteleg perfect. Bafta la chirurg maine, eu te sfatuiesc ca, daca n-ai avut pana acum probleme sa nu te tai, ca pot reapare. Da-i cu ceai antihemoroidal, ca sa ai si scaun mai moale, unguente si supozitoare tolerate la alaptare dupa fiecare scaun si dimineata si seara, incearca si cataplasme cu frunze de varza cruda zdrobita sau cu tarate fierte si caldute, puse intr-un tifon sau ciorap subtire si stai cu el acolo sau bai de sezut cu praz fiert in lapte, caldut.

Cristina34+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Si, musai dupa fiecare scaun te speli cu apa calduta si sapun si, daca sunt iesiti in afara, incerci sa-i impingi inapoi cu degetul cat suporti tu, usurel. Sunt patita, si odata cu inaintare sarcinii, incep si la mine sa scoata capul.

Cristina34+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce mai fac Randunicile mele iubite?

Ieri am venit acasa; dupa cum stiti marti am nascut la ora 12:15, natural, fara epidurala, intr-o ora si un pic (asta nu inseamna ca n-a durut ...). Am avut parte de unul dintre cei mai minunati doctori pe care am avut onoarea sa-i cunosc si cu care sa nasc, DR. GABRIEL LEMNETE, un om extraordinar si un medic desavarsit. Asistentele, de asemenea, de nota 100 (mai ales cele de la nasteri); nu am apucat nici sa iau bani de la sot cand m-au dus val-vartej in sala de nasteri, n-am apucat sa anunt sotul la ce etaj ma duce ca sa poata "interveni" sa se aiba grija de mine si, cu toate astea, s-au purtat cu mine ca si cu cineva din propria lor familie; si am facut urat ( a se intelege zbierat, strans de maini, cantat - urat rau cantatul asta), dar erau in continuare foarte draguti si ma incurajau. O sa mai povestesc eu despre nasterea Clarindei, o sa scriu cu lux de amanunte, dar acum trebuie sa se trezeasca si sa-i dau sa pape. Toata lumea vorbeste de cat de grea e nasterea (si este, fara discutie), dar CE URMEAZA??? Ma dor sanii de-mi dau lacrimile cand o alaptez, mi-a dat sangele (ragade) cu tot Garmastanul cu care m-am dat inainte (nu ca n-ar fi foarte bun), dar probabil e pielea mult prea sensibila. Cu toate astea cand imi vad copilul mancand, trec peste orice durere si ma bucur din plin de MIRACOLUL ce mi s-a implinit. Ii multumesc lui Doamne-Doamne pentru asta, de fapt, pentru TOT!!!
Am o gramada de intrebari, sunt atat de stangace, eu care ma dadeam rotunda, spunand ca sa trec eu de nastere ca restul e ... PLACERE; nu e chiar asa, de acum incep adevaratele griji, dar si cele mai minunate momente. SUNT FERICITA, SUPER FERICITA, v-ati dat seama, nu?

Ma intorc mai tarziu sa citesc din urma si sa pun pozele cu ea, si sa mai vorbesc cu voi, sa ma ajutati cu sfaturi.
Va pup mult de tot!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mai ramasese sa modific ceva la semnatura

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cris - colega mea de suferinta...din spusele proctologului de la Proctoline, cica in mom asta m-ar durea fisurile, vreo 3 la numar...Mi-e groaza sa mananc pt ca stiu ca voi avea scaun..iarcand am scaun e echivalentul unui travaliu, zau asa...Mananc f light, consum lichide, ma tratez naturist de cateva zile dar nicio schimbare. Cutit nu vreau nici eu, pt ca vreau sa alaptez in continuare insa sa-mi dea ceva medicatie compatpibila cu alaptarea ca nu mai pot suporta.In ritmul asta raman fara lapte oricum de la atata suferinta...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput