Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
gecko,eu am avut arsuri la greu,nu am varsat deloc!cat despre Barosano,iti zic ca am nascut fff usor(cat despre ce era jos...nu asa mare tragedie
),nici nu mi-a venit sa cred,mai greu imi revin...a,si poze recente nu am pus...poate ma invrednicesc azi!ca sa vedeti cine ma cocoseaza
cory,mersi mult!
...ti-am scris intr-un capitol trecut-cred ca nu ai vazut postarea,ca daca erai din bv,te luam nasa,ca deja l-ai botezat pe Il Barosano-eu asa ii mai zic,asa de mult imi place-dar,oricum ramai prima nasa
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by gecko
rox dox... trage aer in piept si numara pana la 5. dexa aia nu are nici o legatura. doar...pur si simplu...se pregateste organismul sa nasti, e doar o pua intamplare. ca e doar incalzirea sau ca ai inceput travaliul ramane de vazut. dar nu e de speriat. pe stanga te durea ceva ce se intindea...un ligament...un muschi...iar cand incercai sa dormi pe dreapta, respectivul element se intindea si mai bine si de aia durea si mai rau. oricum...banui ca deja ai vorbit cu doctorul si deja esti mai linistita.
saru'mana dragalasa pt incurajari..

am vb cu dr. mi-a zis ca pot lua un gynipral, ceea ce am si facut imediat dupa conversatia cu el...si daca mai apar contractii si sunt dureroase sa-l anunt si sa ma duc la spital. sper sa nu fie cazul si sa ramana asta mic cuminte acolo pana luni cand ma internez...ca mai avem treaba de facut pana atunci
deocamdata vad ca mi-e bine...in afara palpitatiilor date de gynipral..dar cu astea cat de cat sunt obisnuita.
_
39+ cu
RADUAMR 3 zile!!!
Pozele mele!
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by sovieticaHai cu curaj Rox, ca e aproape!
sovi, nu te tine de prostii...majoretele astea pt mine sunt pt luni-marti, daaaaa????
_
39+ cu
RADUAMR 3 zile!!!
Pozele mele!
Ali_bia spune:
In primul rand :Buna dimineata!!!! Haideti la o cefeluta 
Si acum:

LA MULTI ANI PIDANA!!! SA AI PARTE DE
CE E MAI BUN IN VIATA SI MULTA SANATATE!!! 

criss, bubu, ariel,gecko si mai era cineva ati ciripit aseara nu gluma...

Nicol bine ai revenit
si tie, ffff frumoasa bucataria
sa o stapaniti sanatosi...mussara bine ai revenit in postura de mamica fericita

raluk cred ca a inceput "balul"

RalukHai rox ca si la tine e aproape

RoxC-am atat revin cu cafeluta

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
36+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
Raluk31 spune:
Asa e,fetele,e pe bune
Am deja cateva ceasuri bune de cand a inceput si am ajuns la contractii din 5 in 5 minute
Sunt intr-o buna dispozitie de nedescris,pen' ca nu mai speram sa nasc natural...Nu-mi pasa de durere,important e ca am ajuns aici!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Ali_bia spune:

HAI RALUK!!! GO! GO! GO! RALUK!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
Simo27 spune:
Rox,si eu am facut un set de 4 injectii cu dexametazona(in saptamana 30 cand am fost internata) si nu au nici un efect negativ...cel putin,la mine nu au avut!stiu ca sunt pentru maturarea plamanilor bebelusului...
Nicol,superba,da superba bucataria
...sigur si mancarica de azi inainte va avea alt gust
!
a,si Cory,ziceai ca daca dr a lasat necuratat uterul apar reactii ca febra,etc...uite,la mine la prima nastere -nenorocitul- nu mi-a curata uterul si nu am mai putut avea copii 4 ani de zile...am mers in continuare la el-ca de unde aveam sa stiu ce facuse-si m-a indopat cu duphastone timp de 2 ani...ma ingrasasem,de...dar,vazand ca nu raman,am ajuns la dr asta care dupa ce mi-a facut toate analizele si a vazut ca am o infectie cu clamydia,m-am trata 3 luni-tare pacatoasa,abia am scapat de ea-si apoi am facut histerosalpinografie-asta in martie,anul trecut-si s-a vazut ca am bucati din placenta inca in uter
,si in aprilie dr mi-a facut histeroscopie,iar in iunie am ramas graviduta...deci,eu am stat cu bucatile astea in mine 5 ani aproape si nu am avut nici un simptom...de data asta,dr mi-a curata uterul de...de asta e f important la nastere normala sa aibe grija dr ce face,sa nu aveti apoi probleme!cam atat,pe scurt.....
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mussara2000 spune:
RALUK TINEM PUMNII sa dea Domnul sa ai buna dispozitie pe intreg travaliul. DOMNUL FIE CU TINE
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
Simo27 spune:

RALUCA

POZE
clauclau spune:
Salutare randunici,
In primul rand va multumesc tare mult pentru aprecierile la adresa Rebeccai. M-am umflat tare in pene, ce sa mai!
Apoi, HAI RALUK HAI, SA AI O NASTERE USOARA, USOARA SI RECUPERARE LA FEL. HAI BEBE DE RALUK SA TE TINA MAMI TAU IN BRATE!!!!
Pe Razvanel l-am invatat sa o tina in brate pe puiuta pentru ca tot timpul cere asta. I-o dam numai cu el stand in pat pentru cateva minute. Si da, cred ca o sa fie bine pazita de tatic si fratior. Amandoi sunt topiti dupa ea, ce sa mai zic de mine!!!! 

Acum astept sa se trezeasca sa iesim in parc la plimbare. Am pus-o sa doarma pe burtica si este atat de haioasa pitica!!! Imi vine sa o mananc toata...
Raportez ca nu a mai avut colici nici aseara, nici azi-noapte, cred ca-i merg bine picaturile, desi ii mai dau preventiv si sab simplex.
Rox Dox, esti atat de aproape. O sa mai stau cu majoretele pana luni, marti daca tu asa doresti .
Cris , eu pe masa de infasat tin un scutecel de finet. MAi scoate laptic din gurita la schimbat, dar cum mi-am luat vreo 6 scutecele, le inlocuiesc usor.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!