Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 17
ccris_ccris spune:
Neata, randunici,
Nu am dormit prea grozav azi-noapte, nu prea mi-am gasit locul...
Multumesc pentru raspunsuri, Cory, Clau, 
Wow, ce bucatarie super, Nicol, s-o stapaniti sanatosi! Si a mea e spatioasa dar nu e asa vie!

PIDANA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA SI MANDRA MAMICA!

HAI RALUK, NASTERE USOARA CA FULGUL!

Gecko, Sarbatori Pascale fericite! S-aveti armonie in casa si belsug la masa!
Si acu', va pupic dulce dulce, va doresc spor la nasteri, cui i-a venit sorocul si odihna placuta, ne "vedem" diseara!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
P.S.
Mussara, bine ati venit acasica! Spor la mamiceala!
Sovi,
, mersi de pontul cu Metro.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
sovietica spune:
cris
, pardoneaza-ma daca am zis metro. e selgros.
edit:
Ieri am implinit 90 de kile 

(adica +20)
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
bubu05 spune:
Hello dragutelor!
Am terminat salatele la socrela, acum asteptam musafirii si abia astept sa mananc ![]()
Go Raluka, go!
Nastere usoara!
Sovi, eu ma laud cu 15 kile in plus, sper sa nu mai iau prea multe...Ah, am fost la farmacie si am uitat de picaturi...vitamina C cate pot sa iau pe zi? Am luat Ascovit si pe prospect zice ca una pe zi, doar atat??
Nicol, e super bucataria, foarte frumoasa! Felicitari si pt. apartamentul din Sinaia!
Gecko, ce m-ai distrat cu barza perfuzata! 
Rox, pastram majoretele pana luni!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Sovi ai timp sa le dai jos din poze nu se cunoaste ca ai fi pus asa multe..
si....aoleu da' ce poze
, da' ce de pufuleti ai in spate![]()
![]()
frumoasa burtica se vede pe deplin , la aia din baie ma refer
faina

maaa... da' undi sunteti??
sau va pregatiti de Paste unele dintre voi
si apropo: PASTE FERICIT!!!!Gecko parca la tine e nu?
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
mami_papatot spune:
Buna dimineata fetelor! mi bine zisd buna zua...de ieri sunt posesoarea unei bai bec si luna...azi bagam aspirator, sters pe jos si praf peste tot si suntem gata! Tot ieri am primit si dichiselile pt camera bebelusei mele dragi dar inca nu am facut pozici pt ca nu sunt aranjate toate...aseara am reusit sa fac si spanac, pt prima oara in viata mea...a iesit delicios...abia atept sa pap (si) ai...dar de data asta cu ochiuri...
Acum sunt singurica si am intrat sa citesc din urma...de dimineata ne-am trezit, ne-au uitat la Heidi si a fostr tare fain...ca florinel imi tot maingaia burtica si ma pupacea pe .. Honey! Asta este, trecem pe locul doi! Nu asta ma supara...dar i-am vazut ochii tare tristi...am eu o vaga banuiala...dar ma doare sufletul sa vad asa...a si plans si n-a vrut sa-mi spuna de ce...doar ma privea....si acum plang si ma tot gandesc la asta...offff...de-ar fi lumea asta facuta altfel...

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
Raluk, Doamne Ajuta pentru o nastere usoara! bebe sa fie sanatos tun si mamica plina de fortza si voie buna!
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Raluk, tin pumnii!!
Iar la tine, Rox, sa fie cand vrei tu!! (dar de fapt e cand vrea barza...![]()
V-am citit tot, greu sa mai si scriu cu copilu care chitaie si in somn. Mananca in schimb ca sparta acum, se si ineaca, de m-am si speriat...si dupa ce o bat pe spate face o moaca speriato-resemnata de mori de ras. Vorba e ca 

am fost la reevaluare la oftalmolog care a gasit-o foarte bine, ne-a mai chemat peste trei saptamani, adica atunci cand se stabilizeaza retinopatia prematurului, ca sa fim definitiv siguri ca nu are absolut nimic.
Bine ai revenit, Nicol, si eu m-am gandit la tine; felicitari pt bucatarie si pt apartamentul de la Sinaia, asta da achizitie! 
Gecko, stii de ce nu-l las necontrolat pe randunoi?? Uite, aseara cica sa-i dea el biberonul Iuliei; a stat cu copilul in brate vreo 5 minute si nu intelegea de ce nu se vede cum scade laptele, ca ea tragea de zor...de fapt uitase sa scoata capacelul mic din interior!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
tati bun doar ce s-a intors de la cumparaturi cu un buchet mare de ghiocei galbeni si o pereche de sosetzele haioase cu o albinutzo-gargaritza vesela...acum a plecat din nou si abia astept sa vina de tot acasica...eu mi-am mai facut de trebusoara pe aici, mai un spanac, mai un mar...am o pofta de mancare...
naty, haios randunoiul...e bine totusi ca i-a dat o sticla plina cu lapte si nu una goala...tinem pumnii, e pe drumul cel bun! si rfelicitari pentru rezultatele oftalmologice incurajatoare!
nicol, te feliciti si eu pentru apartamentul din sinaia...veti locui acolo tot timpul? daca da mi se pare o chestie grozava! sa-l stapaniti sanatosi!
biztule, nu te uit!dar e posibil totusi sa nu ajungem week-end-ul asta....
!
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
...si in continuare:
LA MULTI ANI PIDANA! Nastere usoara si maxima fericire alaturi de cei dragi!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea