Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 15
cory3maz spune:
Roxule-Doxule,
tare mi-e ca in week-endu' asta nasti...ca sunt semne bune in sensu' asta...contractii ca la ciclu si dureri de spate...iar pishulitu foarte des n-o fi cumva lichidu' amniotic??? Cica lichidu' asta are un miros altfel decat pipi clasic...ce-ar fi sa-l suni pe doctor si sa te duci la un control???
Bafta, Doxule!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Gecko, ce tare!!
M-ai facut sa ma distrez de minune! Auzi, tu, domnul veterinar a fost spectator!!!

Mor de curiozitate sa-i vad fata cand i-oi spune
!
Multumim tuturor de aprecieri! David s-a schimbat foarte mult. Imi dau seama chiar si eu, care il vad atat de des! Nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana, dar na, ca mi-ati spus-o voi!! Multumesc din suflet!!
Despre lohii: probabil ca m-a curatat si pe mine la nastere, dar nu am simtit ca eram anesteziata pe jumatate, desi a naibii cusatura am simtit-o!
N-am dureri, febra sau altceva, deci zic eu ca e de bine...
Am vazut bacataria lui Nicol... Foarte frumoasa! Sa stapaniti sanatosi apartamentul din Sinaia! Acum esti si prahoveanca de-a mea!
Naste careva azi? Rox, cred ca te apropii vertiginos de ziua cea mare. Poate e chiar azi!! Nu cred ca acele contractii au legatura cu injectiile de maturare a plamanilor. Am avut si eu 2 zile inainte sa nasc asa ceva... It's time!!![]()
Pupici! Ma duc sa stau si eu in patut, pana se trezeste flacaul.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
O zi excelenta va doresc!
Va citesc si scriu diseara dupa ce-mi termin treburile programate pe azi...printre altele sa fac o vizita lu' domnu' pediatru sa tratam "de principiu" luarea in evidenta a lu' bebe Alex.
Salutari speciale lu' Nicol-Conte (pe care o banuiam ca alearga cu operatiunea "Apartamentu'"...care intre timp a devenit "Apartamentele")...bafta cu amenajarile interioare...felicitari pentru bucataria cocheta!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
E normal sa sangerezi un pic in timpul travaliului???Cred ca a inceput!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mussara2000 spune:
NEATA TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!
Am ajuns si noi acasa, sper sa ne obisnuim cu noul loc de dormit, suntem binisor , sper sa ne refacem cat mai curand.
FELICITAM TOATE MAMICILE SI TOTI BEBELUSII CE SAU NASCUT, SA FITI SANATOSI SI NUMAI BINE VA URAM.
Va mai scrim cand mai apucam .
41 saptamni +3 zile
IULIAN
AM INCEPUT SA PIERDEM DIN RABDARE
![]()
mussara2000 spune:
AM UITAT SA NE SCHIMBAM SI SEMNATURA.
ASA ARATA MAI BINE
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA.
mussara2000 spune:
Raluk cred ca ti s-a inceput travaliul , la mine exact asa sa inceput cu un pic de sangerare.
DOAMNE AJUTA.
ITI TIN PUMNII.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA.
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Roxule-Doxule,
tare mi-e ca in week-endu' asta nasti...ca sunt semne bune in sensu' asta...contractii ca la ciclu si dureri de spate...iar pishulitu foarte des n-o fi cumva lichidu' amniotic??? Cica lichidu' asta are un miros altfel decat pipi clasic...ce-ar fi sa-l suni pe doctor si sa te duci la un control???
Bafta, Doxule!
iubita..am zis ca NU SUNT ca la ciclu (ca asa intelesesem eu si eu ca ar trebui sa ai inainte de nastere)...iar durerea aia de spate era ca un junghi localizat bine intr-o parte...
iar pishu e pishu normal..vad ca acum de cand s-a trezit bb si s-a mai miscat nu mai am senzatia aia nebuna de pisssshhhh.
acu' nu stiu ce sa zic...vad ca m-au lasat toate acum si am reusit sa dorm si eu vreo 2 ore.
chestia e ca azi noapte as fi vrut sa bag un gynipral pt contractiile alea poate ma mai domolea, dar nu stiam daca nu cumva interactioneaza nashpa cu dexa aia facuta in spital.
cred ca o sa-l sun peste vreo ora pe dl dr..asa sa ma linistesc sa vedem ce zice.
pupici!
_
39+ cu
RADUAMR 3 zile!!!
Pozele mele!
gecko spune:
rox dox... trage aer in piept si numara pana la 5. dexa aia nu are nici o legatura. doar...pur si simplu...se pregateste organismul sa nasti, e doar o pua intamplare. ca e doar incalzirea sau ca ai inceput travaliul ramane de vazut. dar nu e de speriat. pe stanga te durea ceva ce se intindea...un ligament...un muschi...iar cand incercai sa dormi pe dreapta, respectivul element se intindea si mai bine si de aia durea si mai rau. oricum...banui ca deja ai vorbit cu doctorul si deja esti mai linistita.
sovietica spune:
Neatza de la mucosi! Bai, eu sunt cu capu, stau de ieri numai cu aeroterma. Cum o opresc, cum se inteteste raceala...
Bubu, da, Biorinil picaturi sunt. Eu am luat de la o farmacie Dona.
Cris, eu am luat din Metro cu buricu decupat. Happy newborn.
DVD-urile nu le arunca, le vei viziona cu bebelina cand creste![]()
Ariel, felicitari ca ati iesit din acvariu :) Sanatate la toata lumea!
Nicol, sunt IM-PRE-SIO-NA-TA de bucatarioaica! Felicitari si pentru achizitia de la Sinaia. Da stiu ca sunteti activi, nu gluma!
Multumesc pentru oferta mai mult decat generoasa, sa vedem ce ne ofera viitorul! 

Gecko, iti doresc sarbatori Pascale minunate si tihnite.
Si cum ziceam:

Hai cu curaj Rox, ca e aproape! 

Hai Raluk, e pe vinee! 

Mussara, bine ai revenit! Sa va traiasca odorul!

Va pup, ma duc sa imbuc ceva...
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici