Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

noapte buna bubulina

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 26 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cris, am lamurit cu algocalminul...am trimis sms la dr. si am intrebat-o si mi-a raspuns sa iau fara grija...e singura pstila pe care o pot lua la nevralgia asta nemernica....si la cum m-am chinuit in decembrie , chiar nu vreau sa mai repet povestea....am vazut ca se "activeaza" cand ma prinde un curent/vant rece....pt raceala o dau pe babisme:)

si noi suntem "cornute", majoritar...eu taur, alex berbec, teo va fi berbec (asta daca nu-mi face faze ca sora-sa sa se lase asteptat....dar nu cred ca ma voi ruga si de el:))) abia astept sa urc pe tavan sa fac niste norisori:)))....iar sotul e fecioara...el trebuie sa ne tempereze pe noi cand se incing spiritele:)) si ne luam in coarne...

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.22 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cred ca ma retrag si eu in patut, ca ieri am avut noapte alba (luna plina, ai!!!!)...am adormit abia la 5 dimineata si la 7.30 a "sunat" alexutza si am reusit sa mai parchez abia pe la 15 pana la 17....

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.22 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Continuare...

Dupa cum stiti, eram in renovari pe aici pe acasa, care, din pacate nici acum nu s-au terminat in totalitate. Dar macar am terminat cu bucataria,aveti imagini aici http://good-times.webshots.com/photo/2752146050102230213stQtKy si http://good-times.webshots.com/photo/2727238120102230213DBTudL , am montat aerele conditionate, intr-un cuvant am terminat cu molozul din casa. Mai avem de dat cu var in camera in care o sa ne mutam noi(a lu mama soacra) ca sa incapa si patutul si calculatorul acolo. Oricum sper ca pana miercuri-joi sa fie gata, cu ajutorul lui DD,daca nu macar pana nasc..

Intre timp, ne-am luat un apartament pe la Sinaia, care a necesitat foarte multa alergatura de colo-colo cu tot felul de acte, de care, evident nu puteam sa ma lipsesc(de alergatura, nu de altceva)..asa ca unde era randunoiul- hop si eu; ca sa nu mai spun ca fiind nou nout are nevoie de absolut tot in el incepand cu presul de la usa si terminand cu ....o gramada de chestii care nu se pot cumpara intr-o singura zi..asa ca a trebuit sa facem naveta aproape zilnic la Bucuresti si tot nu am terminat. Oricum ,mobila comandata ajunge abia pe 3 aprilie acolo si s-au cam dus sperantele mele sa inauguram si noi apartamentul inainte sa nasc..dar recuperam dup-aia, nu-i bai..

Cam cu asta m-am ocupat cat timp am lipsit.Plecam dimineata spre pranz de acasa si ajungeam seara tarziu, abia apucam sa dau o fuga la Alexuta sa o vad.
Dar cu toate astea, sa stiti ca o data la 3 zile trageam cu ochiul la prima pagina a capitolului in curs sa vad daca a mai nascut vreo randunica..mi-a fost dor de voi..

Stiu si ca Sovi s-a hotarat sa nasca la Clinica Eva - felicitari! Chiar ma gandeam ca daca ar fi gata apartamentul de la Sinaia pana atunci ,te-as fi lasat la stai in el in perioada dinaintea nasterii, daca vroiai ,evident si daca nu ti se parea prea departe..

Vreau sa felicit si pe Naty ca a adus-o pe micuta Iulia acasa , dar imi pare rau ca are probleme mitica cu anemia ; lasa ca sae face ea mare..

Ursulet, Ccris

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Noapte buna tuturor, ma retrag si eu! Pupici.

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Acum va zic si eu "Noapte buna"

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nicol, e superba bucataria

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 26 zile!!!

Mergi la inceput

Ma duc sa mai citesc si eu putin si ma culc ca se face ziua.

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 26 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

baii....da' cat ati stiut voi ciripi....nu ati facut febra musculara la cioc?

si acum sistematic:

ne bucuram de date sigure de nascare pentru raluk de modena si hagiyannis de bucuresti. ca si la rox dox bagam agitatele dupa Inviere. barza e in perfuzii la cat a fost calarita saptamana asta...sau mai degraba e pe epidurala la nenea bush...ca la mihutza miroase a nascare.

de mine nu va faceti griji...nu am nascut...daca nu a fost sa nasc saptamana asta...atunci degraba nu mai intru in expulzie. deja ma gandesc sa vand hainutele lui Patrick si sa incep sa achizitionez haine gen...bluji cu talie mai jos de linia bucilor...cum se poarta acum si sapca din aia cu cozorocul intors....ca la cum merg treburile pana la 18 ani nu iese.

nicol ne pare bine ca ai aparut bine si sanatoasa. super faina bucatarie. te invidiez cand ma gandesc ca ce bucatarie am eu aici...de pe vremea cand era bunica fata si nici nu se intrezarea sa scape de feciorie.

ariel chiar am vrut sa te intreb cum stai cu somnul...ca seara trecuta cand veneam acasa era o luna cat capacul de la WC. las ca trece. adaptare cat mai usoara mamicii la noul statut. trebuie sa recunosti ca si guvernamentalele astea sunt bune la ceva.

gudinde..ca te uitasem aseara...si-a luat sotul examenul...ca de obicei...eu tremuram ca varga si el trecea ca un pasha prin stresul examenului. da' asa sa spal si eu putina ca sa nu ramana el suparat pe mine ca fac misto de Inaltimea lui...nu tare conteaza lungimea degetelor in tuseul vaginal...dar el e un finut...si i-a fost rusine..ca sa zic asa...sa o indese pe gravidutza de la prima intalnire...si cum colul nu-i pe labii...nu a simtit nimic.

mamici de pitici...

simo ti-am vazut Il barosanul....draga mea iti las tie recordul...ca la cum arata samuel nu vreau sa stiu ce a facut pe acolo jos...nu zic ba...in sfarsit un copil frumos care nu arata ca un pisoi plouat la nastere...nici mie nu mi-ar fi frica sa il iau in brate...dar decat viitoarele mele partide de amor sa fie ca amestecatul cu lingurita in cazanul de fasole de la pompieri...mai bine nu. si ce freza are el...apropo, la tine in sarcina s-a potrivit aia ca atunci cand ii creste parul are mama varsaturi? ca parca umblau ceva intelepciuni de babe pe aici.

clau...rebecca e o dulce...dar cum stie sa o tina razvanel in brate e demential. deja ma tem pentru flacaii ce o vor peti...pe langa tata mai trebuie sa treaca si testul frate. si iti zic din propria experienta...ca fratele e mai dur ca tatal...al meu ma baga in sedinta dupa fiecare intalnire...cine ii? unde invata? ce fac parintii? ne-am putat? de ce? si in timpul asta tata nici nu stia ca o stersesem de acasa.

ioana...al tau e david. rupt din soare. nu stiu cum arata domnul veterinar...dar stau cu impresia ca a fost doar spectator la creere. si chestia aia ce ai eliminat-o...suna cam mare...nu stiu ce e...dar cum zicea cineva...daca nu e febra, durere...nu ar fi de ingrijorare.

naty...bota pe tine. lasa sotul...ca se descurca si singur. ne zicea noua tanti la curs...ca sa ne odihnim oricand avem ocazia...sa il lasam pe sot sa schimbe pampersul...sa il lasam pe sot sa imbrace copilul...si sa nu fim perfectioniste...ca nu conteaza ca a pus sotul pampersul cu spatele in fata...ca nu conteaza daca nu a asortat body-ul cu sosetele...important este ca noi sa ne odihnim...sa incercam sa ne relaxam ca sa fim 100% apte pentru cand cu adevarat e nevoie de noi...de ex in colici.

clabucel...iar din inteligentele de la curs...cica pisicile si catelele ar fi fiinte mai inteligente ca noi...ca si ele fac ragade cand alapteaza...dar ele nu stau sa sufere ca noi cand isi pun puiutii la papa...ci ii dau la o parte si nu ii lase sa pape pana se ataseaza corect si nu le mai doare. cica un copil corect atasat la san...nu provoaca durere indiferent cate ragade are mama. si zicea inteligenta aia de la curs ca...buza de jos a copilului trebuie sa fie mai jos de marginea inferioara a areolei...adica e important ca partea de jos a areolei sa fie cu totul in gura copilului...ca astfel nu mai sta copilul "ATARNAT" de tzatza mamei si provoaca durere...si are tzatza adanc infipta in gura si face ceea ce trebuie sa faca...adica papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...am avut o noapte de cosmar..nu mai pot...

si am asteptat sa plece sotul la munci, ca daca ma vedea ca dau drumul la calc, se prindea ca va scriu voua si se prindea el ca ceva nu e in regula..si nu vreau sa-l agit si pe el decat atunci cand e musai..ca el e cam -ios in perioada asta..daca intelegeti ce vreau sa spun.

in primul rand, ziceti-mi si mie fetele care se pricep..Dexametazona are ceva efecte adverse nashpa? ca eu de ex toata noaptea am avut contractii la greu...fff dese si vad ca inca mai am..nu de ale nashpa cu dureri ca la ciclu...dar destul de stresante..si zic eu ca parca mai stresante decat pana acum...poate si din cauza ca am avut ff multe. mi se intareste burta la greu, o simt ff grea si am o jena destul de enervanta atat cat ma tine.

pe langa asta, de aseara am un junghi in partea stanga mai spre spate..zic eu jos in dreptul placentei..dar dupa cum ziceam mai spre spate..si din cauza junghiului asta n-am putut sta deloc pe partea dreapta..culmea culmilor..mai bine am stat pe stanga exact pe junghi decat pe dreapta...simteam ca se rupe ceva acolo in stanga de cate ori incercam sa ma intorc pe dreapta.

colac peste pupaza, cred ca gugustiucul asta mic s-a asezat f bine pe vezica lu' ma-sa...ca de la ora 23 de aseara ma duc din ora in ora la buda...n-am patit niciodata asa ceva...si cum ies din baie, am impresia ca tre sa fac iar. ma straduiesc sa-l trezesc, poate se misca de acolo..dar nu da nici un semn ca l-ar pasiona trezirea asa dimineata...cu toate ca pana acum la ora asta era fresh.

scuze pt cearsaful asta de plangeri si lamentari, dar nu stiu ce sa mai cred cu contractiile astea..si am zis sa va intreb pe voi..poate stie cineva ceva.

si cum n-am reusit sa inchid un ochi, acum sunt chiauna de somn...si din cauza contractiilor astea si a vizitelor dese la buda nici nu stiu daca reusesc sa adorm la loc vreun pik...ma duc totusi in patut pana va mai treziti voi..si revin putin mai incolo..poate s-o gasi cineva sa ma lamureasca si pe mine.

pupici fetele!

_
39+ cu RADU
AMR 3 zile!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput