Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
Eu beau laptic, poate ma ia si pe mine somnul! ca asa sa stau degeaba, nu are rost.
Bubu iar are program sexy!!
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
nicol_conte spune:
Buna seara randunici!
In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici si sa urez bun venit pe lume puiutilor lor!
Tot lor (proaspetelor mamici)vreau sa le cer iertare ca am tras chiulul de pe creanga(in ultimele 2 saptamani) cand trebuia sa fiu aici si sa particip si eu la galerie...dar va dau la fiecare cate o 

ca sa ma iertati, si cate un
ic.. ce ziceti?
Trebuie sa recunosc ca si in seara asta trageam chiulul( ca sunt obosita moarta) daca nu primeam mesaj de la Olgutik
care mi-a spus sa dau un semn ,daca suntem bine si eu si bebelina.....si iata-ma...Pupici speciali si pt [b]Ali
care si-a adus ea aminte de mine si m-a strigat, si lui Gecko
..
Si acum sa raportez din vizita de azi de la doctor,dupa care ma explic de ce am lipsit atata: asadar, am fost la doctor si am sosit cu 2 vesti: una foarte buna si anume ca bebelina Antonia s-a intors(in sfarsit) cu capul in jos si e gata sa ia startul; iar cea de-a doua veste e mai putin buna, anume ca virgula colul meu,desi nu e scurt este deschis; asa ca va trebui sa mai stau linistita si sa nu mai hoinaresc atata cat am umblat in ultima vreme, ca sa ajungem cat mai aproape de termen.
Dau send, ma duc sa fac un pipi si revin...
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
32+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Uitasem sa-mi schimb semnatura
, tocmai am implinit 35 saptamani..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
35+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele! am intrat doar sa va "citesc" si sa va zic ca sunt inca in viata, cu mama acasa, copil spalat, hranit, adormit, inca in patul meu:))), am zis sa ii mai las niste "zile libere" mamei ca sa reuseasca sa se acomodeze, ca in seara asta cam deraiase putin....oricum am mai invatat ceva azi! am invatat sa iau glicemia si sa fac insulina (m-am gandit ca ar fi util ca toti din jurul ei sa stim sa facem asta...)
buburuzu meu se inghesuie tot mai mult in "garsoniera cf 3" cum bine zicea cineva...sorry nu mai stiu cine, ma bomnardeaza la greu cu picioarele in diafragmul meu cel intepenit...inca mai am junghiul cumplit in coaste si injur de mama focului luna plina:)))) macar e bine ca mi-a dat dureri de coaste si nu de altceva:)).
pot sa iau algocalmin in stadiul asta al sarcinii? nu mai tin minte, dar parca citisem undeva ca nu ar fi indicat...
am reusit sa racesc, nu foarte tare, dar enervant...i-am luat si eu olynthul copilului:))), tantum verde si doctor mom si oscillo, care de data asta da rateuri (asa ca am tras concluzia ca e de la frig, nu viral)...
vreau sa multumesc pt voturi, nu cred ca vom avea sanse la concurs, dar imi laud si eu "puiul de cioara":)))....sovi, randunelu a muncit sa faca felicitarile:))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.23 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
am schimbat si eu amr-ul:))) si AM INTRAT IN BERBEC!!! am scapat de pesti:))) v-am zis ca familia mea, pe linie paterna e un mare acvariu;))) eu am vrut sa rup traditia si am reusit!!!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.22 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ccris_ccris spune:
Da, Ursuletz, 18 copii!
4 nascuse gagica, 6 ii infiase, ca fusese agent maternal sau cum ii zice, iar 8 erau ai dumnealui!
Dragut filmul!
Nicol, bine c-ai dat un semn de viata ca se ingrijorase crengutza!Stai linistita la patut, sa mai stea bebe macar 2-3 saptamani acolo!
Ariel, bine ti-a venit mamica acasa! Eu zic sa nu iei totusi algocalmin. Pentru raceala baga ceaiuri caldute cu multa lamaie. Insanatosire grabnica!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Felicitari, Ariel, pt. semnatura si zodie. Eu mi-as dori sa fie tauras, fiindca eu sunt capricorn, ta-su berbec,ne lipseste taurasul!
Si vom fi familia de cornute!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ursuleata spune:
Nicol, bine ai revenit
. Chiar ne faceam griji.
Alina
34+
Vlad Alexandru
AMR 26 zile!!!
bubu05 spune:
Ursulet, nu mai bag program sexy azi, poate maine
. Am butonat tv-ul si am avut meci de fotbal in burtica, doamne ce miscari si flick flacuri
. L-am rugat pe bb sa-si dea si cordonul jos, daca tot se miscoceste atat.
Ma duc sa mai butonez, ne vedem maine, printre picaturi.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ursuleata spune:
Dear Lord, I pray for Wisdom to understand my man; Love to forgive him; And Patience for his moods. Because, Lord, if I pray for Strength, I'll beat him to death. AMEN
Alina
34+
Vlad Alexandru
AMR 26 zile!!!