Fulguleti de nov-dec 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

rugaminte pt fetele din buc: ma puteti ajuta cu un zugrav?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs...chiar ca...Doamne ce tort, m-a dus cu gandul la bomboane fondante...nu-i frumos asa poze pui? Tare frumoase fetele tale pictate si am inteles gresit dar praslea merge la gradi-cresa?
Unde a avut loc petrecerea ca era tare dragut ca loc de joaca.

Si stii ce te rog...povesteste cand ai timp...nu e greu cu trei?...dar cum a fost cu doi copii, te ajuta cineva cu ei?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, va dorim o saptamana minunata.... Noi ne pregatim sa plecam a doua runda afara. Poate nu mai avem accidente, ca dimineata a cazut in santul sapat de astia cu tevile lor. Noroc ca era o teava din PVC moale mai in sus si a alunecat pe ea, ca am zis ca-si rupe gatul pina jos.... vai ce spaima am tras. Nu sta locului o secunda. Fuge si astia care au lucrat au lasat portita deschisa si ea exact acolo s-a bagat. Nu pot s-o scap din ochi... si sub nasul meu tot face belele.
Mutumim pentru aprecieri la adresa domnisoarei obraznicute.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, o s-o intreb pe sora-mea daca mai are telefonul celui care le-a zugravit lor apartamentul, dar nu promit nimic.

Kikineata, Victor nu merge la cresa; il vom da la gradinita pe la 3 ani. Petrecerea am facut-o la un club de langa Mall-ul Vitan, reclama - reclama mascata se numeste. Tortul a fost cu martipan... mmm... bun de tot :).
Cu copiii sta mama in timpul zilei. A iesit la pensie anticipat, special pentru a avea grija de ei. Si ne ajuta foarte mult si bunica sotului, care sta cu noi (are 92 ani, dar este "in putere"). De greu... e greu cand sunt bolnavi, dar tare greu (numai ca si cu unul e la fel). In rest, in afara de oboseala care se cam acumuleaza, e foarte frumos. Nu prea am eu timp, ca v-as face pofta de mai multi bebei daca as povesti :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Nu se numeste reclama mascata clubul :). Scuze, n-am stiut ca nu pot specifica unde am facut petrecerea. :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare, salutare fete minunate!
Hop si eu dupa o saptamana in care n-am facut nimic in afara de a bolii si a ma odihni. Am fost racite toate 3, eu cel mai rau- am zacut efectiv vreo 2 zile si Isa cel mai putin, cu toate ca mai are inca putini mucisori, iar pe Di am tinut-o acasa toata saptamana ca sa se vindece complet. Asa ca saptamana trecuta n-am mai apucat sa ma apropii de calculator si nu cred ca voi avea timp sa recuperez ce-ati scris.
Nu stiu ce sa ma mai fac ca sunt intr-o permanenta lipsa/criza de timp. Parca nu-mi mai ajunge deloc si nu mai pot sa fac nimic ca lumea si cel mai mare of e ca nu pot sa ma ocup de fete cum as vrea . In fiecare moment al zilei am vreo 2-3-4 lucruri de facut (si acum am altele de facut dar prefer sa va scriu macar cateva randuri), treaba in casa nu se termina niciodata, copii ma solicita mereu si deocamdata au nevoi destul de diferite. Apropo, fetele cu mai multi copilasi spuneti-mi va rog daca aveti jocuri/ activitati in care sa-i antrenati pe amandoi/trei, si daca da, niste exemple mi-ar fi de ajutor. Noi in afara de joaca cu mingea/balonul si f. putin uitatul pe carti/reviste nu prea avem altceva ce face impreuna. Aaa, si saritul in pat cand eu stau cu inima cat un purice sa nu cada Isa si sa se loveasca.

In rest suntem bine, sper sa mai apuc si eu sa intru mai des pe forum , da' nu promit nimic.

Multi pupici de la mare (departare pt unii)!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Paste Fericit celor ce l-au serbat duminica

am ajuns la munca dupa 3 zile de weekend. a nins iar. nu mult, dar a nins.

marani mi-ai umplut ziua de fericire cu pozele

Mergi la inceput

kikineata admirat gargarita

fug sa mai citesc din urma (si sa mai si muncesc cate ceva...)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Aici poze din Copou astazi
Iar aici poze din ultima luna

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Lacramioara Stefy
cand ai tuns-o?

Mergi la inceput

sa va mai zic ca iar a nins?? nu prea mult, dar tot era alb pe driveway, iar nu se mai vedea pic de iarba...

in rest am avut un weekend fain, ne-am plimbat mult, fetele au inceput sa se bronzeze pe fata (pai ce, numai Grigore sa fie bronzat?)
am avut musafiri si sambata si duminica seara - evident ca au fost mai agitate, dar le-a trecut cand am ramas numai 'ai casei'; pe Isabelle am surprins-o de vreo doua ori cu lacrimi in ochi ca nu ne/ma mai vedea, asta cand puteam pleca pana la bucatarie fara ea in brate

Mergi la inceput