Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,arata bine cozonacul,a crescut frumos.
Ia si tu niste Baileys.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, multumim de tratatie, mergeti la inviere?

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna seara dragelor!!!
Carmen pentru compilatie, super reusita!

Noi suntem amarati toti. Eu sunt varza, am o gripa urata, crancena si cumplita, puisorul meu e la fel de cobza(imi vine sa ca am intrerupt antibioticul..oare daca-i dau acum jumatatea de sticla ramasa e bine???) N-are febra, dar stranuta rau, muceste rau si parca incepe a tusi. Saptamana viitoare trebuie sa fie sanatos de marti pana joi macar ca am o tona de treaba si cursuri si nu-s deloc acasa si barbatu' e in Moscova.

A venit ieri si de atunci ne-am certat zdravan de vreo 7 ori,in rest nu ne-am vorbit. Eu nu stiu zau la ce bun ne mutam acum,de ce invesdtim asa mult in renovat cand nu stiu zau daca ma prinde Anul Nou aici,in ritmul in care ne "iubim". In fine...
Acum e jos, pune tapet, in starea lui de spirit caracteristica, adica infecta in care face grimase, bombane,tranteste, tipa la el insusi incontinuu si tot asa,totul ii pute si nimic nu e bine..zice ca n-am cu ce sa-l ajuta...faca singur din partea mea nu ma mai consum.Macar tapetul(ales de mine) arata su-per!!!! Nu stiu daca o sa se vada in poza, e bej deschis,satinat,in ape,cu reflexe..arata ca matasea.

Maine vine Easterbunny (iepurasul cu ouale si cadourile, trebuie sa le ascund cand adoarme iubitu' ca asa asteapta...de doua saptamani numara cate nopti mai are de dormit E asa dragut si cred ca o sa-l pun in coada cu ce i-am luat. Isi doreste un tricou anume cu un film (Die Wilden Kerle-nemtoaicele, il stiti?)Fi-meu e fan disperat si mai ales ca-l cheama si Leon ca pe eroul principal...e topit, nu mai avem voie sa-i spunem Marc de o luna.
Ei si i-am luat minge,rucsac,bratara,pantaloni scurti si pernuta ,pe langa tricou,desigur, abia astept sa vad ce ffericit o sa fie

Ma duc sa-mi fac un ceai ca m-am lungit cat o zi de post, dar revin.

ps. Vikinga, ai vazut ma Top Model joi seara???? Daca nu vezi ca-l da maine pe la 9 pe pro7 in reluare Stiu ca te disper, dar vreau sa barfesc fatucili
Ia zi, cum ai facut albastru pe jos? Covor,PVC ?? Arata bine in combinatie cu verde cu dungi portocalii? Eu ma gandeam sa-i pun tapet din asta albastru cu norisori pe perete...dungi pana la jumate,apoi albastru, apoi tavanul mai galbui de la soare ma gandeam ca e prea pestrit, dar daca zici tu ca e fain, ma risc
Ca dungile alea turbate parca nu le-as pune toata camera ca ametesc eu, daramite el, dar pana la jumate e ok.Pe jos am deja covor portocaliu,tare fain,deci merge cu dungile.

Mergi la inceput

Carmen,slujba a inceput la ora 21:00 deci acum e prea tirziu.

Mergi la inceput

Mamicadulce, si tu cu raceala? Of, sanatate multa!
Nu-i mai da lui Marc antibioticul, abia ati terminat 6 zile, e suficient.
Si sa pui poze cand termini, ca ne-ai naucit cu tapetul tau, .

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Anky, cum sunt copilasii? Ati trecut peste boala?

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

Carmen,Bianca are varicela,e o forma mai usoara, sigur o v-a lua si Cris.Cris e bine acum,nu mai vomita,nu ii merge burta si maninca bine acum.
Voi cum sinteti?

Mergi la inceput

si noi suntem pe drumul cel bun, maine terminam antibioticul si de luni reluam gradinitza.

mi-a venit sotul de la meci, a castigat Iasul, .
Somn usor!

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

Somn usor Carmen.Acuma vad ca ai peste 8 mii de mesaje.FELICITARI!

Mergi la inceput
Mergi la inceput