Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 11

Zuzilici spune:
Dragelor va sarut din mers si va urez: PASTI FERICIT!
Eu impachetez dar de cate ori am un moment de respiro, va citesc.
Am vazut poze de Bianca a lui An-k. AI o printesa pe cinste!
Marilena arati super . Imi place si tunsoarea si culoare foarte mult. Ai facut o alegere excelenta. Nu s-a lasat cu ridicat de piulite?
Sanatate multa ca vad ca tot bolnavioara esti.
MamicaDulce lasa certurile si gandurile negre. Ai sa traiesti fericita in noul apartament si ia aceasta schimbare de locuinta ca pe un nou inceput. Sanatate multa si tie.
Dragelor ar mai fi multe de spus si caci vreau sa va raspund la toate dar zau daca mai pot.
Anda au iesit superbi cozonacii tai. So please 'deranjeaza-ne ' cu reteta aici nu doat pe PM.
Acum chiar ca va pup.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

justasmallkiss spune:
Buna dimineata dragelor.M-am trezit sa-mi beau cafelutza,merg cu pufuletele la pisu si apoi plec la munca.Weekendul asta e infernal,lucrez departe,mult(10 ore cu pauza de 2 ore la pranz)e frig rau si ma mai si doare spatele de la transferatul pacientelor....pat-scaun cu rotile-wc de camera-dush si iar de la capat.
Aseara am facut si eu cateva sarmalute,o ciorbita de perisoare,la pitic tocana de pui cu galusti de faina,ousoarele le-am cumparat vopsite,ca n-am timp de vopsit,tort si prajituri am primit de la o cunostinta care a venit din Ro si sarbatorim si noi Pastele oarecum.
Delia si-a primit de vineri cadourile pt ca ma inebunise si pana se satura de ele avem si noi liniste.
Am citit pe fuga si am vazut ca avem iar copilasi bolnaviori.Le doresc si lor si mamicilor insanatosire grabnica.
Anda,mamaaaa ce de bunatati ai pregatit.Cand D-zeu ai timp sa le pregatesti pe toate?
Zuzilici si mamicadulce,va doresc spor la treaba si la mutat.
Mamicadulce,daca nu face febra nu ii da antibioticul si oricum nu e bine sa ii dai doar jumatate din tratament,mai mult il dai peste cap.
Carmen,ce mai trece timpul.Avem deja cativa anisori "impreuna".M-a bufnit rasul cand mi-am adus aminte cat de nervoasa si suparata eram atunci pt ca "prietenii buni"nu incapeau de grasimile mele si ma badjocoreau pe la spate.
Fetelor care sarbatoriti Pastele,va doresc voua si familiilor voastre numai bine si Paste Fericit!!!
V-am pupacit.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

mephala30 spune:
neatza.
Ioana, sarbatori linistite si voua si ai grija de tine. Pupici Deliei.
Zuzilici, a fost placerea mea....
O duminica asa cum v-o doriti!
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

violeta70 spune:
Urez si eu PASTE FERICIT! tutoror celor care serbeaza azi.
Marilena sper sa fie doar prima menstruatie asa. Oricum si ieri mi-a mai fost putin rau, dar azi este ok.
La doctor o sa merg probabil saptamana viitoare, sau cealalta cu sora-mea. Ea este bine, sta mai mult in pat. Cel mic din burtica este un nazdravan.
Va las acum, ca vreau sa plec la niste cumparaturi. Maine este ziua unei colege foarte dragi mie, si vreau sa-i cumpar ceva. Acum nu stiu ce, dar o sa vad la fata locului.
Va doresc o duminica frumoasa.
Pupici!

Delidana spune:
'Neata dragelor,
Paste fericit tuturor celor care il serbeaza astazi!
Carmen, am vazut subiectul cu "inceputurile" si m-a lovit melancolia. Nu cred ca ne-am schimbat foarte tare de atunci...cu exceptia kilogramelor, bineinteles.
Zuzi, cum mai stai cu sportul?
Eu nu mai am timp sa-l fac in mod organizat dar merg mult pe jos.
Violeta, bafta la cumparaturi!
Ioana, salutare!
Mik, ce mai faci?
Anky, Roxa, Olo, Rolo, Puskin, Gusta, Carina, Crys, Eftimie, Tzuni, mamicadulce, va pup pe toate.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Nu stam mult, pentru ca la noi in centru se serbeaza Ziua Politiei si mergem sa facem galerie cuiva drag noua
Tin sa fac urari tuturor care azi serbeaza Pastele:PASTE FERICIT!
Si sa aveti parte de un iepuras darnic
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Eftimie C. spune:
Am din urma.
Anda ce cozonaci!Zic si eu ca Zuzilici, cand ai timp deranjeaza-te cu reteta aici.Si vrem o poza si cu el feliat
Anky multumim pentru Baileys.Noi aseara am baut un vin fiert.Buuuun!
Multa sanatate nazdravanilor!
Mamica dulce se pare ca pentru noi, ieri a fost ziua certurilor Azi cum stati?La noi s-au linistit apele.
MUlta sanatate si voua si aveti grija de voi
Ne auzim diseara.Am plecat
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

mamica dulce spune:
Neata fetele si Paste fericit celor care serbeaza astazi!
Noi nu serbam, eu sunt ortodoxa, copilul e botezat ortodox si sotului ii e egal. Deci cozonacii,drobul si ouale ciocnite in aprilie. Insa pentru Marc a venit iepurasul astazi ca deh, stie ca vine la toti copiii si inca nu ar intelege ca la noi vine mai tarziu. Trebuie sa se laude la gradinita si el, nu?? Nu-i nimic,mai vine o data, ca doar pentru el muncesc
A fost ATAT de fericit ca i-a adus ce si-a dorit...un dragut!!
Va pup pe toate, ma duc sa mai beau o cafea ca-s rupta de somn, am dormit 4 ore amarate si tusite.
Revin.

anky spune:
Eftimie,si vinul fiert de bun.Edy cum e,sper ca nu e si el bolnavior.Spor la facut galerie.
Violeta,multa sanatate,ma bucur ca azi esti mai bine.Transmite-i si Dianei sa stea cumintica ca nu mai are mult si acusica isi v-a tine bb-icul in brate.
Anda,unde esti,hai la cioc cioc cu oua
Anca,mami de doi nazdravani