Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stefania,iti dorim un botez minunat! Ai sa vezi ca totul o sa iasa ca la carte.

Laura,cel mai bine e sa mergi la un dermatolog.Sa nu fie vreo "boala a copilariei". Ma gandesc ca daca ar fi fost o intoxicatie nu s-ar fi manifestat dupa atatea zile. Zic si eu...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Adina si Miha, de fapt intrebam de cum ati facut cu diversificarea referitor la program. Adica le-ati dat la o anumita ora fructele la alta ora legumele samd sau ati facut totul in ritmul copilului? Ca noi de ex pana pe la ora 11 avem deja vreo trei gustari, sa le zicem. Asa ca daca ar fi sa ii dau fructe dimineata ar fi pe la 12, deci papa cealalta ar fi pe la 3,4...

Robert intotdeauna si-a luat gustarea inainte de somnul de pranz si masa de pranz dupa somn,adica 3-4.
Tocmai de asta ziceam ca am fost flexibila.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Lumi, scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara, am iesit ca incepuse sezonul de maraieli. Am broxolul este produs de Glaxosmithkline
Mihuta si eu am diversificat-o cu Calciu Pharco , care este f dulce si bun, dar Evei tot nu ii place. Calciu gluconic il vomita direct.
Suflet de inger, mie mi-a spus medicul de familie ca trebuie sa treaca 2 luni intre vaccinurile de la 2 si 4 luni
Adina, pare foarte interesanta cartea, daca gasesti varianta in engleza poate mi-o trimiti si mie. Sau spune autorul si o caut si eu.
Laura, si eu mai am cosulete mici pe sani, nu foarte multe, apar si dispar. Nu aveam inainte sa alaptez.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata si de la noi!
Popbianca...fata noastra a fost suspecta de otita dupa vaccinul de 2 luni (eu nici acum nu stiu sigur daca era sau nu otita). I-am pus picaturi otocalm la indicatia dr.
Se manifesta prin plans, nu vroia sa suga, daca o puneam la san plangea tare, isi freca caputul de pat si la apasare langa ureche plangea. Era foarte agitata si plagea mai tot timpul. Dar poate ca a fost si reactioe de la vaccin.
Oricum, de atunci, fata mea nu mai papa prea bine, cum papa inainte de 2 luni.
Laura...mergi la medc...nu cred ca e de la alaptat, mai degraba o intoxicatie sau o alergie la ceva.
Lala...poza Ancutei se numeste Babuta. Si vezi ca mai avem si poza lui AndreB, dar nu mai stiu cum se numeste (este poza din albumul comun de la luna ianuarie parca).

Pupicei la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani bulgarasilor de azi!

andra-bell, medicul asta e tare ciudat,de fiecare data cand ma duc la el (desi e pediatru), imi da trimitere spre un alt pediatru. Oricum m-am gandit sa nu ma duc cand zice el. Ms de raspuns.

popbianca, la un control si bebele meu a plans cand l-a apasat la ureche. M-a trimis la orl-ist, cica cel mai tare din oras, si mi-a zis ca are interiorul urechii mai rosu in comparatie ce cealalta ureche. Mi-a zis sa pun ulei cald in ureche si sare calda (langa ureche) si sa ma duc a doua zi sa-l vada. Bebele avea 0 luna. Mi s-a parut cam ciudat si nu i-am pus ulei, doar sare calduta aproape de ureche. A doua zi mi-a zis ca i-a trecut de la ulei. Mi s-a parut cam paralel, mai ales ca l-am intrebat ce parere are despre batista bebelusului, fiind de specialitate. A zis ca n-a auzit , i-am explicat procedeul de functionare (imi era teama atunci sa o folosesc) si cand a auzit de aspirator a avut o reactie ciudata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua !

Slimatei,va dorim ca crestinarea precum si sarbatorirea crestinarii micutei sa fie un eveniment deosebit,atat pt. voi cat si pt.ea ,sa fie cuminte si sa nu-si dea peste cap programul!
Merci mult Creem si Sufletdinger;rezulta di raspunsurile voastre ca Ana mea nu are nimic,pt. ca nu are nici una din starile prezentate de voi
voi mai vedea ce se intampla luni cand ma duc din nou la med. pt vaccin

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

La examinarea ORL totul a fost curat

Mergi la inceput

laura ,la dermatologie,neaparat,mai ales ca se agraveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, stiu ca tu i-ai dat lui Iasmi laptic facut cu ceai de musetel.ce culoare avea? ca eu i-am facut azi lui stefanut, ca e deja a 3 a zi fara kk..si laptele era maroniu..l/am gustat eu inainte sa ii dau.avea gust bun.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

fetelor ,eu mai reusesc sa scot cu pompa cca 20 ml,oare ca sa opresc si putinul asta trebuie sa iau pastila sau ma mai mulg cateva zile si se va termina de la sine?

Mi-e frica sa nu raman acolo ceva si sa fac ceva infectie daca nu e scos tot tot lapticul

Mergi la inceput