Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by Aralia
Multumim frumos fetelor care ne-au votat in concursul de poze, adra_bell, mariussimiuc, nelone77, Amy26 si creem!Cate o pentru fiecare!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Unde ai pozele ca eu nu le-am vazut , nici pe Maria a lui Anca n-am gasit-o ...sunt chioara rau
Iar pozele lui mariussimiuc desi le-am gasit ( ar fi fost chiar culmea sa nu le vad nici pe astea ) nu am putut vota decat una din ele, la cealalta imi dadea eroare
Care mai aveti pozici, puneti link sa va voteze si chioara de mine
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Poza noastra din concurs se numeste www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2prietene si va multumim ca ne votati!
5 Nov. 2007
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
dany26 spune:
quote:
Originally posted by popbianca
fetelor ,eu mai reusesc sa scot cu pompa cca 20 ml,oare ca sa opresc si putinul asta trebuie sa iau pastila sau ma mai mulg cateva zile si se va termina de la sine?Mi-e frica sa nu raman acolo ceva si sa fac ceva infectie daca nu e scos tot tot lapticul
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
si eu am patit asta dar la 2 luni jumatescoteam 10-20 ml. si am oprit fara sa fac nimic...dar abia peste vreo 2 sapt disparuse definitiv...eu zic sa nu iei pastile degeaba trece de la sine...parca asa a patit si BByasmi ....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
uraaaaaaaaa aralia si mariusimiuc azi am reusit si eu sa va votez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ancad poza ta care este??
14 Noiembrie 2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by popbianca
fetelor ,eu mai reusesc sa scot cu pompa cca 20 ml,oare ca sa opresc si putinul asta trebuie sa iau pastila sau ma mai mulg cateva zile si se va termina de la sine?Mi-e frica sa nu raman acolo ceva si sa fac ceva infectie daca nu e scos tot tot lapticul
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
Bianca, daca vrei sa incetezi cu alaptatul, nu te mai mulge! Sanul mai produce putintel, putin care va fi asimilat de organism. Daca te mulgi, cum sa inceteze productia de lapte? :-)
Laura, du-te la dermatolog!
Aralia spune:
Am uitat sa va zic: Alexia de ieri se intoarce singura de pe spate pe burta!
E adevarat ca ii ramane o manuta sub ea si nu poate sa o scoata si incepe sa planga, dar totusi, se intoarce!
De cateva saptamani tot citeam aici de bebei care se intorc singurei si mi-era ciuda ca ea nu se intoarce...acum astept sa se intoarca si de pe burta pe spate.
Si azi dimineata am gasit-o invers in patut, adica cu capul in partea unde o puneam cu picioarele. Cum o fi reusit, nu stiu...
5 Nov. 2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
uraaaaaaaaa aralia si mariusimiuc azi am reusit si eu sa va votez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim!
In legatura cu oprirea lactatiei...Are dreptate Adina,nu mai mulge daca vrei sa se opreasca.
Si e bine de mers la un medic...Eu dupa ce l-am intarcat pe Robert (la 1 an jumate ) n-am facut nimic si intr-adevar s-a oprit.Dar laptele ramas pe canale s-a pietrificat si s-au format noduli. Aveam ambii sani plini de pietricele. Si uite-asa am fost nevoita sa o fac pe Amira. Am preferat varianta asta,in locul tratamentului.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
popbianca spune:
multumesc de raspunsuri
cred ca voi lua ceva pastila pt. asa am inteles ca se goleste sanul de tot eu ma mulgeam pt. ca ii dadeam ei dar era cate 40ml*2 deci 80/zi,iar de ieri doar 40 /zi,si cred ca nu mai are rostmami de Ana-Sofia(15.11.2007)
dany26 spune:
cine are Centrul Creatorul de melodi???in cat timp vine?se plateste la livrare?
unde e atasat triunghiul muzical?ii place bb-eului vostru???
mersiiii!
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Victo
BB, stiu ca tu i-ai dat lui Iasmi laptic facut cu ceai de musetel.ce culoare avea? ca eu i-am facut azi lui stefanut, ca e deja a 3 a zi fara kk..si laptele era maroniu..l/am gustat eu inainte sa ii dau.avea gust bun.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Salutiiii
Si eu am facut asa.... Intr-adevar culoarea asta o are ... chiar am mintit pe cineva atunci ca ii dau lapte cu cacao baiatului si s-a uitat la mine crucis si a plecat ..probabil sa nu ii vad moaca ...
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Vasari spune:
Dany, eu am Creatorul de melodii. Triunghiul e o jucarie cu floricele agatata ca celelalte jucarii. Maria o loveste si cu mainile si cu picioarele. E indragostita de oglinda care e un soare. Eu am facut comanda acum o luna jumatate. A ajuns repede, dar nu mai stiu exact.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.