Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
niha din cate vad sunteti pe locul I la concurs!! bravo!!! eu am incercat sa va votez din nou.... dar nu merge de doua ori....
Este pe undeva vreun clasament?
Multumim.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
BB, vroiam sa te intreb cate ceva despre diverisificare: eu i-am introdus lui Matei sucul de morcovi si de mar. Ideea este ca bea cam 30-40 de ml (nu-i dau eu mai mult) si i-l dau intre mese. Insa urmatoarea masa de lapte, care ar tb sa fie peste o ora-doua, urmeaza peste vreo 4. Deci ar fi cam 6 ore distanta intre mesele de lapte. Sucul asta ii taie pofta. E normal?
La voi cum arata acum o zi obisnuita de cand ai diversificat-o? Adica cate mese de lapte mai are si cam ce cantitati bea?
Roxxy,eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji.In fond,diversificarea asta presupune...inlocuirea meselor de lapte cu papica bun.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Vad ca eu centrez eu dau cu capul...
Va doresc o noapte linistita si somnoroasa!
adyanna spune:
Buna dimineata! Bea cineva o cu mine?
Azi pitica mea s-a trezit pe la 6 cu un chef de vorba si de ras de n-am vazut asa ceva. Mie imi picau ochii in gura de somn si ea nu mai putea de ras! Acum, bineinteles, ea doarme si mie mi-a sarit tot somnul! Asa ca bantui pe aici!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://community.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=community
slimatei spune:
io io beau o cafea mareee..am nevoie de una... am emotiii...+ca sunt rupta de oboseala am umblat peste tot.in tr-un tarziu am gasit hainiti pt. fetitz...sunt simplutze dar decat deloc ... pt. a fost si mai greu de gasit, caci in orice magazin mergeam si intrebam..aveti talii si mai mari asa ca pt. mine...? si mi se raspundea mereu... aaa pt. tine..nuuu..imi venea sa ma singura ..cine m-a pus sa mananc atat..ma simt mare si ridicola... cand intru si vad ca nu gasesc nimic..in fine..sunt optimista..ca voi slabi
va place ce am gasit pt fetitz?ce ziceti? de rochita,papucei si un fetit ciufulit
marele eveniment :)azi in plus implinim 3 lunite, iar tati anii..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
adyanna spune:
quote:
Originally posted by slimatei
io io beau o cafea mareee..am nevoie de una... am emotiii...+ca sunt rupta de oboseala am umblat peste tot.in tr-un tarziu am gasit hainiti pt. fetitz...sunt simplutze dar decat deloc ... pt. a fost si mai greu de gasit, caci in orice magazin mergeam si intrebam..aveti talii si mai mari asa ca pt. mine...? si mi se raspundea mereu... aaa pt. tine..nuuu..imi venea sa ma singura ..cine m-a pus sa mananc atat..ma simt mare si ridicola... cand intru si vad ca nu gasesc nimic..in fine..sunt optimista..ca voi slabi
va place ce am gasit pt fetitz?ce ziceti? de rochita,papucei si un fetit ciufulit
Sunt superbe hainutele! Dar nu nasa trebuia sa le cumpere? Sau care sunt oiceiurile pe acolo? Ca habar nu am!
Iar cu hainele si eu patesc la fel! Zilele trecute am cautat niste jeansi si abea abea am gasit. Asta e! O sa slabim noi pana la urma!
Bafta mare azi!
adyanna spune:
Stefania, Stefi mica e superba! Nu vazusem poze cu ea pana acum! E o frumusete!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Stefania, Stefi mica e superba! Nu vazusem poze cu ea pana acum! E o frumusete!
multumim..lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine....
multumim de ganduri si urari si pt. pasti ... la toate fetele..
acum chiar ca am plecat.. . of..mi s-a intarit si sanii..se pare ca mi i-a stimulat prea mult stefi aseara..sau nustiu de ce mi se intampla uneori asa... desi ea azi dim a papat bine chiar si din sanul asta continuu sa ma doara... mai fac si o baie ferbinte poate trece....macar sa se mai inmoaie... ca numai asta imi mai lipsea...
Lala_D spune:
Merci de cafea , foarte buna !
Azi s-a trezit si strunful meu cel mic cu pofta de ras , din pacate insa strunful cel mare s-a trezit pleostit fiind un pic racit
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
Am intrat si eu la o cafea.... si plec sa ii iau ceva jucarii de baie lui raul... ca azi sta cu Buni
Slimatei.... sa ne arati poze de la crestinare... pupici
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito