Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by popbianca

fetelor ,va rog ...da-ti ceva solutii pt. fundicul rosu-rosu al micutei mele
Am incercat 100 de creme si nimic ,nimic,e tot mai rau,cred ca pana dimineata va fi rana:reviken,creme prep. in farmacii,fluocinolon,bebetto,nidoflor
ce sa-i mai facca imi vine mie sa plang cand ovad asa
la baita, sarca, a plans de usturime dar dupa ce o impachetez nu plange,doar la cntact cu apa,nu are bubite,la atingere pielea e neteda,dar ca focul de rosie si de calda

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Asa am patit eu cu Alexia, i se facuse funduletul carne vie si nu ii trecea cu nimic. Am schimbat scutecele (foloseam Pampers) cu Huggies si nu mai am probleme. Am inteles din niste postari pe un site concurent ca sunt loturi de Pampers care provoaca iritatii nasoale!
Daca nu folosesti Pampers, nu stiu.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Stefania, Paste Fericit si un botez linistit si frumos! La Multi Ani pentru fetita ta mica si dragalasa!

5 Nov. 2007

www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Miha, si eu m-am uitat aseara prin toate pozele din concurs si esti prima cu 2picaturi! Nu exista un clasament, doar daca te uiti prin ele asa, la rand. Succesuri!

5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by slimatei
va place ce am gasit pt fetitz?ce ziceti? de rochita,papucei si un fetit ciufulit

Foarte fumoasa rochita,iar papuceii sunt super super.
La cat mai multe lunite inainte Stefaniei si La multi ani lui tati.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Miha, si eu m-am uitat aseara prin toate pozele din concurs si esti prima cu 2picaturi! Nu exista un clasament, doar daca te uiti prin ele asa, la rand. Succesuri!

Multumim!

Noi am renuntat demult la Pampers,din cauze de mirosuri si nas sensibil de mami. Am trecut la Libero,care sunt super.Dar acum am luat si noi Huggies,ca erau la oferta in Metro. Dar si pentru ca i-am testat inainte,cu ajutorul prietenei noastre Cristina (Crissintibun )

Lala,si Robert al meu e racit.Bine macar ca e doar cu muci,fara alte minuni.Si se pare am inhatat-o si eu,ca-s cam fornaita.Poate avem noroc sa scape macar Amira.
Sanatate multa!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Am primit un mesaj pe telefon, ca la sfarsitul lunii ar fi Kidex-ul. Voi la care ziceti sa ma duc: Kidex sau Baby Expo? Unde vin mai multe firme, unde mai frumos?

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Kidex e cu mai putine firme, dar e si mai aerisit. Baby Expo e cu muulte firme, destule promotii, dar si aglomeratia aferenta
Eu cred ca o sa merg la ambele...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

Buna fetelor! Am aparut si eu pe aici !

Am votat si eu pozele tuturor fetelor care au anuntat ca au! Foarte frumoase toate!

Si eu as vrea sa merg la ambele targuri, dar cred ca sunt cam aceleasi firme care expun la ambele, si am inteles azi de la o mamica din parc, care a fost si anul trecut, ca la Baby Expo este mult mai bine, sunt foarte multe firme si au mai multe promotii! Oricum mai vedem la care mergem!

Avem si noi cateva premiere:
- pitica mea a dormit ieri pentru prima data 3.5h legate in timpul zilei de cand am nascut-o
- azi a trecut prima data o jucarie dintr-o mana in alta

A! Si tot de ieri a inceput sa manance 180 de ml la o masa! Pana acum maximul era de 150ml!

tuturor celor care sarbatoresc Pastele Duminica asta!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://community.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=community

Felicitari, adyanna, pentru premiere!!

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor,

eu am incercat sa votez si mi-a dat intr-una eroare, banuiesc ca ceva setare de pe calculatorul meu ii displace, dar nu am vreme sa butonez.

am reusit sa fac 2 papici de sine statatoare: la 9.30 - 10.00 banana cu branza, orez, lapte si la pranz ( 13.30) supa cu morcov si patrunjel pasirat cu carnita (1/2 lingurita). Am inteles ca sa merg asa in continuare pana peste vreo 2 sapt. cand pot sa introduc cartoful, de abia astept.
seara papam cereale cu lapte in biberon.

celelalte mese sunt de laptic, dar ca de obicei in cantitati de domnisoara, cam 100 ml.

in 29 implinim 4 luni, as incerca dupa aceea si niste borcanele, dar banuiesc ca si la alea mai intai se incepe cu o lingurita, si gradat ajungi la mai mult, deci va fi cam scump.

ce borcanele recomandati voi ? ceva cu fructe, ca pranzul prefer sa il fac eu.

sa aveti un weekend frumos, bebei cuminti si mancaciosi, un Paste fericit celor care sarbatoresc acum si un botez minunat (Stefi).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

io io beau o cafea mareee..am nevoie de una... am emotiii...+ca sunt rupta de oboseala am umblat peste tot.in tr-un tarziu am gasit hainiti pt. fetitz...sunt simplutze dar decat deloc ... pt. a fost si mai greu de gasit, caci in orice magazin mergeam si intrebam..aveti talii si mai mari asa ca pt. mine...? si mi se raspundea mereu... aaa pt. tine..nuuu..imi venea sa ma singura ..cine m-a pus sa mananc atat..ma simt mare si ridicola... cand intru si vad ca nu gasesc nimic..in fine..sunt optimista..ca voi slabi
va place ce am gasit pt fetitz?ce ziceti? de rochita,papucei si un fetit ciufulit

marele eveniment :)azi in plus implinim 3 lunite, iar tati anii..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Ce pantofiori superi are Stefania! Sa-i poarte sanatoasa diseara si sa iasa botezul asa cum vrei!

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Lala si Miha, multa sanatate!

Dar ce miros au Pampersii ca eu nu inteleg?

Stefi, foarte frumoase hainutele, exact cum imi plac mie, maisimple si de mult bun gust!

Mergi la inceput