Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy am uitat sa te intreb ce cantitate papa la o masa???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei are 5 mese pe zi (de la 2 luni). De 2 zile si-a revenit: in sensul ca mananca iar cate 180-210 ml (are vreo 2-3 mese de 150 ml, una de 180 si una de 210 ml). Am observat ca sucul asta nu e perfect lichid (adica are si urme de pulpa prin el) si de aceea folosesc tetinele alea pentru semilichide. Eu stiam ca pe la 6-7 luni trebuie sa ramana cu 2-3 mese de laptic, adica dupa ce i se introduc cam toate alimentele. Ma gandesc ca poate pt ca e f dulce sucul i se mai taie din pofta de mancare si mananca mai tarziu. oricum nu pot spune ca-mi fac mari probleme. El este grasut si a luat mereu bine in greutate.
Multumesc mult !

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB, vroiam sa te intreb cate ceva despre diverisificare: eu i-am introdus lui Matei sucul de morcovi si de mar. Ideea este ca bea cam 30-40 de ml (nu-i dau eu mai mult) si i-l dau intre mese. Insa urmatoarea masa de lapte, care ar tb sa fie peste o ora-doua, urmeaza peste vreo 4. Deci ar fi cam 6 ore distanta intre mesele de lapte. Sucul asta ii taie pofta. E normal?
La voi cum arata acum o zi obisnuita de cand ai diversificat-o? Adica cate mese de lapte mai are si cam ce cantitati bea?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

mah roxxy a mea inca are 5-6 mese de lapte a cate 150-180 ml. orice i-as da sa pape lui iasmi dupa o ora maxim 2 ore isi "cere" lapticul. eu ma indoiesc ca sucul acela 'filtrat" fara pulpa ii tine de foame!! probabil ca are si el perioade in care nu are asa pofta de mancare!! cate mese avezi pe zi??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

cu bephanten nu am mai facut-o de cand avea 2 luni,ca nu i-a mers cu el

Garmastan ,trebuie sa caut ca am mai avut de cand alaptam
Creem ,acestea sunt prod. dermo-cosmetice ,eu m-am orientat mai mult spre cele pur medicale,dar maine am sa iau ,la sensiblue gasesc sigur una din ele
Crema de galbenele am fol.tura trecuta si nu a mers nici asta
luni sunt direct la bioclinica pt. urocultura si coprocultura,ca nu e de la scutec ,trebuie sa fie ceva microbi in urina sau kk
va multumesc mult
la noapte ma voi trezi sa-i mai schimb scutecul

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Doamne ajuta sa se rezolve rapid. S-ar putea sa aiba o infectie urinara. E f bine ca-i faci urocultura si coprocultura.

quote:
Originally posted by popbianca

cu bephanten nu am mai facut-o de cand avea 2 luni,ca nu i-a mers cu el
Garmastan ,trebuie sa caut ca am mai avut de cand alaptam
Creem ,acestea sunt prod. dermo-cosmetice ,eu m-am orientat mai mult spre cele pur medicale,dar maine am sa iau ,la sensiblue gasesc sigur una din ele
Crema de galbenele am fol.tura trecuta si nu a mers nici asta
luni sunt direct la bioclinica pt. urocultura si coprocultura,ca nu e de la scutec ,trebuie sa fie ceva microbi in urina sau kk
va multumesc mult
la noapte ma voi trezi sa-i mai schimb scutecul

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

bianca sper sa se rezolve cat mai repede!!!

roxxy pai matei papa bine, parca e cam mult 210 pt 3-4 luni! !! poate si-a facut un interval asa mare tocmai pt ca mananca o cantitate asa mare care il tine satul mai mult timp!! si-a facut si el rezerve.... fetita prietenei mele la 6 luni si-a facut 2 mese de lapte , una dimi si una seara!! in rest doar papica!!

Mergi la inceput

si daca nu mai e nimeni ma retrag si eu!!!

sa aveti somnic pufos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83

si miha... daca castigi ...sotul mi-a promis o vacanta prin zona... ca am bunici pe acolo .... ne faci si pe noi cu o filmare

Cu mare drag!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Si eu am votat pozele fetelor noastre !

Multumim!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amy26
azi i-am facut lui bb pireut de fructe,i-am dat o parte iar ce mi-a ramas am pus la frigi si i-am dat dupa 2 ore juma`
are ceva daca i-am dat asa ..... treb sa-i fac mereu sa fie proaspat

In contact cu aerul vitamina C oxideaza.Si nu stiu cat mai sunt de bune fructele.De ce nu papi tu restul si lui sa-i faci altul proaspat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna
- azi a trecut prima data o jucarie dintr-o mana in alta

Felicitari pentru premiere.
Amira mea nu este prea interesata de jucarii. In schimb azi a fost foarte interesata de-o bucata de ceolofan.Dar nu mult,doar vreo 5 minute.
Multumim pentru vot!

Mergi la inceput