Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Mamici am si eu o

azi i-am facut lui bb pireut de fructe,i-am dat o parte iar ce mi-a ramas am pus la frigi si i-am dat dupa 2 ore juma`
are ceva daca i-am dat asa ..... treb sa-i fac mereu sa fie proaspat

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

amy daca mai esti pe net....

piure si legume gatite: 2 zile la frigider (4grade)......1 luna la congelator ()-18grade)
carne si peste gatit: 24 ore la frigider.......1 luna congelator
fructe si legume congelate: 2 zile congelator....a nu se recongela!!!
carne sau peste care au fost congelate: 24 ore frigider....a nu se recongela!!!

si acuma sa iti spun cum fac eu: pt ca sa nu fierb zilnic legume, fierb o data pt 2-3 portii. le pisez bine pe toate si pun in 2 borcanele mici de papa (cum am folosit papica nestle) la congelator. intr-o zi ii dau asa , in alta zi ii dau de fructe. in ziua care urmeaza decongelez borcanasul ii pun laptic in el si un picut de unt si gata papa!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by uberbax

Buna seara!PT fetele care intrebau de banii de trusou din sectorul 4 ....eu stau in sectorul 4 si am luat deja banii si vad ca am nascut dupa voi!Asa ca mai bine vedeti ce e cu dosarul...banii i-am ridicat de acolo din aparatorii patriei!
Am depus dosarul pe 10 ianuarie si i-am luat pe 21 ianuarie!Decat indemnizatia aceea de 204 ron am luat-o acum in martie pe 3!
Si de luna asta a inceput sa vina si alocatia si indemnizatia,deci cam la 2 luni dupa ce am depus dosarul!
o seara buna tuturor!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!

mersi mult,o sa intreb cand depun dosarul ptr cele 6 mil ca nici acum nu am reusit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

fetelor ,va rog ...da-ti ceva solutii pt. fundicul rosu-rosu al micutei mele

Am incercat 100 de creme si nimic ,nimic,e tot mai rau,cred ca pana dimineata va fi rana:reviken,creme prep. in farmacii,fluocinolon,bebetto,nidoflor
ce sa-i mai facca imi vine mie sa plang cand ovad asa
la baita, sarca, a plans de usturime dar dupa ce o impachetez nu plange,doar la cntact cu apa,nu are bubite,la atingere pielea e neteda,dar ca focul de rosie si de calda

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

bianca ai incercat cu bephanten sau garmastan??? incearca sa ii faci cat mai multe "bai de aer" pe zi.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ciclamat de la Avene, sau Bariederm de la Uriage, ambele sunt cu apa termala si cu zinc. La mine au avut efect bun (adica la fetita mea). Dar neaparat multe spalaturi si bai de aer, cu zicea si BB!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu as folosi crema de galbenele. Face minuni din cate am inteles de la alte mamici.

quote:
Originally posted by popbianca

Am incercat 100 de creme si nimic ,nimic,e tot mai rau,cred ca pana dimineata va fi rana:reviken,creme prep. in farmacii,fluocinolon,bebetto,nidoflor
la baita, sarca, a plans de usturime dar dupa ce o impachetez nu plange,doar la cntact cu apa,nu are bubite,la atingere pielea e neteda,dar ca focul de rosie si de calda

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Eu as folosi crema de galbenele. Face minuni din cate am inteles de la alte mamici.

quote:
Originally posted by popbianca

sustin ce a spus roxxy!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, vroiam sa te intreb cate ceva despre diverisificare: eu i-am introdus lui Matei sucul de morcovi si de mar. Ideea este ca bea cam 30-40 de ml (nu-i dau eu mai mult) si i-l dau intre mese. Insa urmatoarea masa de lapte, care ar tb sa fie peste o ora-doua, urmeaza peste vreo 4. Deci ar fi cam 6 ore distanta intre mesele de lapte. Sucul asta ii taie pofta. E normal?
La voi cum arata acum o zi obisnuita de cand ai diversificat-o? Adica cate mese de lapte mai are si cam ce cantitati bea?

Mergi la inceput

niha din cate vad sunteti pe locul I la concurs!! bravo!!! eu am incercat sa va votez din nou.... dar nu merge de doua ori....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB, vroiam sa te intreb cate ceva despre diverisificare: eu i-am introdus lui Matei sucul de morcovi si de mar. Ideea este ca bea cam 30-40 de ml (nu-i dau eu mai mult) si i-l dau intre mese. Insa urmatoarea masa de lapte, care ar tb sa fie peste o ora-doua, urmeaza peste vreo 4. Deci ar fi cam 6 ore distanta intre mesele de lapte. Sucul asta ii taie pofta. E normal?
La voi cum arata acum o zi obisnuita de cand ai diversificat-o? Adica cate mese de lapte mai are si cam ce cantitati bea?

mah roxxy a mea inca are 5-6 mese de lapte a cate 150-180 ml. orice i-as da sa pape lui iasmi dupa o ora maxim 2 ore isi "cere" lapticul. eu ma indoiesc ca sucul acela 'filtrat" fara pulpa ii tine de foame!! probabil ca are si el perioade in care nu are asa pofta de mancare!! cate mese avezi pe zi??

Mergi la inceput