Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bicarbonatul...tot de aici de pe forum am aflat si am zis sa incerc o data. Mi-a lasat fata foarte fina...nu stiu exact cum actioneaza. Eu imi puneam un pic de praf pe palme si aplicam pe fata umeda masand usor, il lasam cam un minut si apoi spalam fata. Fetele spuneau ca il foloseau in fiecare seara, pe mine m-a usturat pielea, asa ca am redus utilizarea, cel mult de doua ori pe saptamana.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Anuta, sa cresti mare si frumoasa! La multi ani!

Mai ce ne facem cu fetele astea care stiu ce vor(mai bine decat stiam noi la varsta lor)?..
A mea Olguta le stie pe toate, in curand o sa ma tina de mana si o sa imi explice cum sa fac scrub pe fata... nu de alta dar nici eu nu ma inghesui la infrumusetare, ca Ramona.

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana . Eu vreau solutii magice, n-am rabdare pentru ritualuri lungi.
Mulumim pentru urari, sarbatorita si-a luat cadourile in primire. Noi dezbatem unde sa mergem dupa tort.
Miere, interesanta treaba cu bicarbonatul.
Andrada, tot dau tircoale la vopsele dar nu stiu de unde sa incep si imi imaginez mereu ca imi ard parul si se face ca sirma. Pina una-alta smulg la fire albe, dar acusi ramin fara par!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

La Multi Ani !!! Ramona pentru mica printzesa. Sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa si sa va umple inimile de fericire.

Am vazut ca vorbiti de creme. Mie mi-a mers foarte bine Lancome.Mi-am luat crema de zi si de noapte si...mi s-au potrivit.
Ca scrub, eu mi-am adus din Romania,de la Gerovital.Insa, din cand in cand, imi faceam si cate-un gomaj cu malai si apoi aplicam o masca din galbenush de ou + miere + iaurt...
De cand am ramas insarcinata si apoi... nascut..n-am mai avut chef sa fac nimic insa si... parca nu ma recunosc.
Ei, or veni si vremuri mai bune.

In alta ordine de idei.... de dimineata, am gasit ..again...un scorpion in living-room. E al treilea pe care il gasim in casa asta.
Deja incep sa dezvolt un sentiment de respingere,asupra zonei si casei..ceea ce nu e bine deloc.
Vreau back in Romania...unde nu trebuia sa-mi fac astfel de griji.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Vopseaua nu arde parul, cel putin nu in prima faza. E adevarat ca poate produce splits mai repede (virtual). Imediat dupa vopsire o sa ai un par f matasos, stralucitor, o nebunie, cum vezi in reclame( asta daca nu te faci blonda, cind intr-adevar virfurile se ard si se recomanda sa ti le tai imediat dupa vopsire). Dupa ceva timp culoarea se estompeaza sau "fade". Alege mai intii o culoare f apropiata de culoarea parului tau si foloseste neaparat contitionerul care vine cu vopseaua, ala e cel mai bun ever.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si cind ma gindesc ca eu aveam parul lucios si matasos ca in reclame inainte de venirea aici... sau de a doua sarcina... ca au cam coincis astea doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Si cind ma gindesc ca eu aveam parul lucios si matasos ca in reclame inainte de venirea aici... sau de a doua sarcina... ca au cam coincis astea doua.

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">Raluca cu "ochii Ralucai", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Si niste ani in minus...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi am facut ciorba de perisoare si ardei umpluti dupa niste retete pe care le-am gasit pe site-ul acela dat de tine, Andrada, la subietul cu mirodenii....a iesit o nebunie...site-ul e foarte bun, are o gramada de retete.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da mieremara, site-ul pare bun.
Eu am facut dumplings vegan cu sos de soia, mie imi plac, mama cu Marcu mdeh,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by Siminaf

Si niste ani in minus...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

[icon cu limba scoasa] De ce-mi amintesti??? Dar sa stii ca nu-s asa de multi in minus, doar vreo 3...

Mergi la inceput