Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 27
corinadana spune:
Ehe Simi 3 de acum sunt muuult mai mult ca 3 de acum 20 de ani...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Barbate-miu saracu, mi-a adus flori azi, ca semn de recunostinta pt ca i-am gatit! Era extaziat tot, a belit niste oki cand a vazut si felu' doi (lucru rar la noi in casa). Dar cel mai bun compliment a fost cand a recunoscut ca fac ciorba mai buna ca mama lui.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
ruxij spune:
Salutare!
La multi ani Anutei!!! Sa iti traiasca, Ramona!!
Miere, felicitari pt. succesele culinare! Mi-ai facut pofta de ardei umpluti.
Nu mai tin minte ce ati mai scris, dar va imbratisez pe toate.
M-am intors si eu de la San Francisco! A fost f.f.f. frumos. Fi-miu s-a distrat de minune si a vazut o gramada de chestii. L-am dus si la casa/orasul unde s-a nascut el. Prietena mea, care a mers cu noi si care sta in Minnesotta, a zis ca a fost o calatorie ce i-a schimbat viata. Odata si odata ea se va muta in California, chiar dc. va trai intr-o casa cu un singur dormitor :)) Acum are o casa cu patru dormitoare in Minneapolis. Fetita ei, la plecare cica: "mommy, I don't want to go back to the snowy place! It's everywhere! It's like the North Pole" lol lol lol
Acum trebe platite notele de plata :)) Am fost de doua ori la Rainforest Cafe, unde le-a placut f. mult copiilor, dar unde mancarea este extrem de scumpa si proasta. Noroc ca mie imi place clam chowder, cu asta m-am scos. Mi-a prins tare bine calatoria asta, eram in pragul unei crize de nervi. Si vineri, am primit si o veste de la NSF (National Science Foundation) cum ca e f. posibil sa primesc si niste bani pt. lab. Asta imi schimba starea de spirit cu 180 de grade! Acu' sa imi tineti pumnii sa imi dea banii promisi--cu banii astia am tenure asigurat (titularizare).
Acu' saptamana viitoare merg in Connecticut, la Yale University, unde prezint un seminar. Trebuie sa gatesc maine sa le las alor mei mancare. O sa fac ciorba de vacuta si mancare de dovlecei.
Va pup,
Lia
josefine spune:
Hei!
Intre un business ce ne chinuim sa il deschidem si rapoarte de predat la laborator, mai scriu si eu cate ceva.
La multi ani, Anutei! Felicitari, Ramona, pare ca ai o fetita tare zvapaiata si desteapta.
Ruxij, tinem pumnii sa iasa cum iti doresti.
Azi bag iar rapid meniul zile, cartofi cu friptura si salata, loool.
pumba spune:
am plecat dimineata la o sera sa vedem ce flori/plante cumparam pt gradina si am venit acasa cu gresie pt bucatarie.am gasit gresie- se imbina ca un puzzel,se aplica peste linoleum. si asta facem acum.
in meniul de azi peanut butter,toata bucataria e cu fundul in sus.
se ofera cineva sa ne ajute?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
sinzi_ana spune:
Ruxi, vrem poze cu plimbarea!!! Dar inca mai e zapada in Minneapolis??? Si noi avem aici intr-un mall Rainforest Cafe...nu am mancat niciodata acolo, dar am cumparat tot felul de maimute de acolo si David s-a jucat in playground!!!!
Mireamara, pai asta e motiv sa gatesti mai des!!! haha!!!! Al meu prefera sa manance in oras (sper ca nu din cauza ca gatesc io prost) asa ca nu cred ca as pupa flori Poate doar un buchet de patrunjel!!!
Noi azi ne-am delectat cu chiftelutze si cartofi prajiti si tarta de zmeura!! Cred ca devine desertul traditional al familiei!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
Honey, unde in Texas stai ca imparti casa cu scoprioni???? Daca sunt si prin Houston...eu nu ma mai mult clar!!!! Macar aici sunt doar serpi...ah...ce urasc eu taratoarele astea!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Mami si tati
adriana spune:
Fetele, se pricepe cineva la LLC-uri? Legislatie si proceduri? as avea nevoie de niste indrumari... nu stiu de unde sa le iau, mai mura-n gura asa
ruxij spune:
Pumba, e usor de pus gresia? As vrea si eu gresie, avem tot linoleum si nu prea ma omor dupa el.
Sanzi, uite poze. Unele poze au iesit nashpa, am murdarit obiectivul aparatului cu suc si nu ne-am dat seama.
http://good-times.webshots.com/album/562926608tWYXfm?start=0
sinzi_ana spune:
Ruxij, ce s-a schimbat Bogdan la fata!!!! Ce frumos este si ce trasaturi mature are!!!!!(scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine)
Mami si tati