Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, sa iti traiasca Anuka. Sa aiba parte numai de fericire si sanatate. La multi ani!

Miereamara, si eu am avut Pevonia Botanica (prietena mea lucra la salonul ei cu asa ceva si ma folosea drept cobai cand avea de experimentat niste masti. LOL. Acum insa a fost deportata in Ro). In fine, am fost tare multumita de firma asta, insa cam scumpicele pentru buzunarul meu. Dar cum obrazul subtire cu banul se tine ...
Dupa cum vad eu in oglinda, niste nerusinate de ridulete (in zona gurii) se incaiera care sa se arate mai intai. Si sunt acum in criza aia cand as da pe fata si cu un rahatel daca aud ca mi se face fata precum poponeata Evei. Sotul rade de mine ca cica mi-a picat fata in borcanul cu untura. Bag de seama ca pun prea multa crema .
Corina, malaiul nu este un pic prea abraziv?
In alta ordine de idei, comandai canapeaua. Sper sa imi placa la fel de mult si in casa noastra. Despre cuvertura ca protectie, nici nu ma gandesc. Ca atunci cu ce imi mai bucur ochii? Daca o tin 5 ani, ma declar multumita. Sotul ar vrea sa o tina 20 de ani. Ha.
Ah, mi-am amintit ce imi povestea sotul despre China. Cica chinezoaicele instarite isi intretin tenul frumos si tineretea "vesnica" cu ajutorul ciorbei din cuib de pasare (habar n-am ce pasare, dar aflu daca vreti sa va trimiteti sotii la vanatoare). 100 de gr de cuib costa $1000. Ramona, ai auzit despre asa ceva?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ciuf nu este! eu cu malai ma fac cred ca de pe la 18 ani...
Am si noroc de o fata fara probleme.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by ciuf
[\Ah, mi-am amintit ce imi povestea sotul despre China. Cica chinezoaicele instarite isi intretin tenul frumos si tineretea "vesnica" cu ajutorul ciorbei din cuib de pasare (habar n-am ce pasare, dar aflu daca vreti sa va trimiteti sotii la vanatoare). 100 de gr de cuib costa $1000. Ramona, ai auzit despre asa ceva?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Uite aici, bird's nest soup
http://en.wikipedia.org/wiki/Bird's_nest_soup
Da, scumpe rau cuiburile astea de pasari!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanziana, acum citesc si eu subiectul cu proana si promia, groaznic, nu mi-am putut imagina ca exista oameni care sa-si produca atata durere singuri, voluntar....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Niebuni astia cu casele bietelor pasari!!!!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum cultiva "saliva" pasarilor!!!

Eu prefer sa imbatranesc frumos, fara sa ma pupe pasarile pe obrajori!!!!

Ciuf, mult succes cu canapeaua!!! Noi asteptam sa "own" o casa (speram cat mai curand) si apoi investim in asa ceva Dar asa nu imi plac canapelele de aici...mi se pare ca toate sunt la fel...nu prea ai de unde alege...
Noroc cu Ikea...dar si asa...in Ro imi placeau mult mai mult modelele si culorile!!!!

Mireamara, prietena mea cea mai buna a suferit de bulimie...si imi aduc aminte cu groaza prin ce a trecut (acum, la 30 de ani nu cred ca mai are un dinte al ei in gura, numai lucrari si implanturi)...eu nu intelegeam atunci cat de grav este si ca ea singura nu se poate ajuta!!! M-a marcat foarte mult si atunci, si acum cand inteleg mai bine prin ce a trecut...
Din fericire a scapat de tot de boala asta, pe care insa a purtat-o mai mult de 10 ani!!! Chiar sunt mandra de ea si o admir ca a avut puterea sa iasa din cosmarul asta!!!!

Corinadana, ne-ati pus si noua o bubita la posta??? oare se ia prin "mail"????

Fetelor sa va recomand de la Whole Foods o tarta "french" cu zmeura!!! E superba!!!! Dulce acrisoara...ah....ce bunatate!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- LA MULTI ANI !sa fie sanatoasa si iubita in viata!
ciuf- noi avem canapele maro din piele,caut ceva cu care sa le streg de praf din cand in cand ,se cunoaste prafu pe culoarea inchisa.
sa le porti sanatoasa.
si eu folosesc scrub de la StIves,servete de la neutrogena de care sunt foarte multumita ,iar azi mi-am luat ultra-lift de la garnier.
abia astept, sa vad maine dimineata fata -ultra,ultra lift.
corinadana- te dai in fiecare seara cu malai si cu ........?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanziana da , o bubita de fetita dar merge si la baietel!

Pumba NU in fiecare seara, cam o data la vreo 2-3 saptamani. Malai cu sapun lichid de fata. Le pui in palme impreuna si dai usor pe fata, nu freca cu putere si nu in zona ochilor!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim pentru urari, le transmit sarbatoritei.
Andrada, multumesc pentru info cu Hoover si SPF-uri. Data viitoare ma orientez mai bine. Oricum sint multumita cu crema asta. Am avut nu demult un Lancome, nu mai stiu care model si nu s-a simtit la fel de bine fata. O pastrez si caut in paralel altele care sa-mi placa. Oricit de buna ar fi o crema, la un moment dat parca nu mai ajuta la fel de mult si o iau de la capat cu cautarile!
Miere, ce tinara esti...
Eu am nevoie de ritual scurt, ca nu am rabdare prea multa. Am niste masti cu colagen, de care sint foarte multumita. Dar trebuie sa stau mult si bine cu ele pe fata. Le pun la culcare si ma trezesc cindva noaptea si le dau jos...
Ma gindeam ca n-am wheat bran... niste farina nu merge? Am si malai, dar e din ala mai "coarse".
Pe mine inca nu m-a ajuns disperarea aia maxima, probabil pentru ca m-am ingrasat si inca nu se inghesuie ridurile. In schimb imi tot descopar fire albe in par. Eu nu ma vopsesc niciodata si nici nu vreau sa ma gindesc ca vine ziua cind nu mai am de ales.
Eu sint genul care nu petrece mult timp cu briz-brizuri. Ies din shower si nici nu-mi usuc parul, dau cu o crema si gata. Cind eram mai tinara mai saream si peste crema, dar acum simt cum apar fisurile la fiecare miscare...
Sinzi, va cumparati casa? La Houston sau in Florida? Cu doua piscine?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, nu-i greu vopsitul, e mai usor decit dat cu creme etc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Ana Maria!!
La multi ani Anuta (de Ramona)!
multa sanatate fetelor, si numai bucurii!

cum folositi bicarbonatul asta? eu am multe probleme cu tenul. mereu am avut :((
eu am incercat eucerin ca mi-a fost laudat din multe parti dar mi s-a parut cam frectie la piciorul de lemn. cineva stie de weleda? cremele de fata de zi/noapte?

Mergi la inceput