Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 22
diana_n spune:
Dupa 30 ani avem mari sanse sa refacem cateva din bolile copilariei, cam atunci se termina imunitatea dobandita dupa ce le-am facut in copilarie.
Pentru green card a trebuit sa refac vaccine pentru multe boli, desi le-am facut pe toate in copilarie si aveam si dovezi (reale, nu contrafacute). Am facut analiza de sange si mi-a iesit ca aveam 87% sanse sa fac varsat de vant, procente maricele la alte cateva, dar numai pe asta l-am retinut ca valoare.
Le-am facut la 3 saptamani dupa Peter ( el la check-up-ul de 18 luni), a plans 2 min. si gata, fuga la joaca, eu n-am dormit 3 zile pe partea stanga, cum miscam mana, cum ma trezeam de durere.
Sotul a facut varsat de vant la 30 ani fara 2 luni, o verisoara la 30 ani si 1 luna.
Diana si Peter (3 oct 2005)
Andrada spune:
La asta ma gindeam si eu, sa nu faca si Corina acum.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Siminaf spune:
Eu am facut rubeola (pe care o "sarisem" in copilarie) la 31 de ani si a fost absolut groaznic! Afara erau 40 de grade C, iar eu tot atitea aveam. Plus ganglioni de nu puteam misca capul, plus articulatiile facute cit casa. Ofofof.
Daca Corina mai are anticorpi poate scapa. Sau poate face zoster (Doamne feri!). Tinem pumnii sa nu faca nimic.
corinadana spune:
Fetele eu am facut boala asta micuta fiind, sper sa nu mi se intample ceva acum...
Mai suntem si doar noi doua ptr inca o saptamana. uf!
Oricum daca o sa am ceva mai trece ceva timp, nu? incubatzia...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
musetto spune:
Adriuta, felicitari pt asa un baietel scump!
Corina, sanatate multa Ralucai! Sa-i treaca repede si fara semne bubitele. Am facut si eu boala cand eram la gradinita, dar tin minte si acum cum ma uitam pe geam la copiii care se jucau in fatza blocului, iar eu stateam ca o pasare in colivie :( Las' ca trece pana la urma si sa speram ca nu ai sa o faci si tu. Pupici
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
ciuf spune:
Corina, sanatate multa Ralucai! Ai grija de ea si tine-o in casa. A venit sotul? Mai sunteti singurele?
Fetelor, aveti sfaturi pentru intretinerea unei canapele de piele crem? Inca n-o am , dar trebuie sa vin cu argumente solide la al meu sot ca sa mi-o ia. Ca ma face sa bat in retragere cand imi aminteste ca Eva este in plina creatie pictoriceasca, Luca sare pe ea ... etc. Se sterge pixul? Dar grasimea?
Uff, de cand visez eu la o canapea din piele deschisa la culoare . Nu mi-o pot scoate din cap si pace.
Ramona, cand este ziua Anukai? Tu tot ziceai ca e "maine-poimaine", trece saptamana si noi nu facuram urarile de rigoare fetei tale.
In rest ... vacanta mi se duse. Trecu asa rapid... maine sunt la serviciu, nu stau cu piticii sa ma mai bucur de ei.
Sotul s-a apucat sa scoata carpeta de la demisol ca a citit el ca pe ciment nu e indicat a se pune carpeta ca se face mucegai in urma multelor spalari, asa ca scoseram carpeta pusa de acum 3-4 ani si bagaram laminat. Nu am avut bani de parchetul pe care mi-l doresc (Brazilian Cherry), asa ca am optat pentru laminat. In we facem si in dormitorul nostru, pentru ca sotul are niste alergii "inchipuite". El crede ca de acolo i se trage nasul tot timpul infundat .
Ma dusei la Home Depot sa imi potriveasca culoarea ce o aveam pe pereti in camera de jos si n-o nimerira si cica nici nu mi-o primesc inapoi. Asa ca vopsii toata camera si nu mai putui de fericire. Sarii intr-un picior de drag .. tzurai-tzu.
Ma duc sa imi iau copilul de la gradinita ca statui toata dupa-amiaza cu ochii pe ceas ca nu cumva sa-l uit acolo. Nu de alta dar ma stiu aeriana rau de tot.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Ciuf tot singurele suntem. Poate poti sa o tii acoperita o vreme (stiu, e pacat) pana cresc copiii un picut ca nu cred ca pixul il mai scoti de pe piele.
Ramona zicea parca de saptamana viitoare ca i ziua Anei.
Musette .
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Corinadana, sanatate Ralucai!
Fetelor, daca vreti sa vizionati posturi romanesti de televiziune on line
http://cablu.tv/
Au toate programele din RO, unele merg bine, altele mai greu, altele deloc. Antena 1,2 si 3 merg foarte bine, pt protv si acasa tb intalat un programel...sunt in jur de 30 de programe. Noi ne mai uitam la stiri si ne distram, de exemplu titlu de stire: Fata, batuta, tunsa si arsa cu tigara...filmul complet al torturii...numai pe OTV la Dan Diaconescu in direct
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ramona J spune:
Corinadana, sper sa nu faci si tu! Cum e Raluca?
Simbata e ziua Anutei, implineste trei anisori. Draguta de ea, de la o vreme vrea sa tot stea in cap. Intr-o zi am intrat la ea in camera ca dupa vreo ora tot nu dormea si ce vad? Anuta mea statea in cap (unde se intilnesc laturile patului, avea sprijin). Nu s-a obosit sa-si schimbe pozitia, a intors doar capul spre mine si ne-am privit asa o vreme...
Pina acum sarea de pe canapea, acum sare de pe bratul canapelei. Cica trebuie sa aiba grija sa nu dea cu capul de bec! Camera aia n-are decit vreo patru metri inaltime!
Ciuf, o avea sotul nasul infundat de la mocheta. Visul meu tot asta e, sa pun parchet peste tot. Mai raminem la faza de vis o vreme... La Home Depot poti sa comanzi sample de vopsea si il testezi acasa. Daca-ti place iti fac cita vrei. Am patit-o si noi si nu am folosit vopseaua cum ne-am fi dorit.
Despre canapea... cam deschisa la culoare! Eu am fost mereu impotriva canapelelor din piele, sotul pentru... A trebuit sa las ceva si de la mine si ne-am cumparat unele, dar negre. Le avem de peste opt ani si arata ca in prima zi. Banuiesc ca pe undeva e scris cu pixul, dar nu se vede! Din cite am vazut la altii, canapelele astea deschise la culoare "isi arata virsta".
Mieramara, multumim de pont. Eu nu prea urmaresc posturile astea, dar mi-ar fi dor sa-i vad pe sotii (sau acum sint divortati?) Prigoana la OTV. Asa ca daca se anunta ceva, spuneti-mi si mie! Chiar acum mi-am amintit cum povestea doamna c-a incasat-o cu pliciul. Sint un deliciu astia doi si nu gasesc aici echivalentul lor... Unde-i emoticonul cu tavalitul pe jos de ris?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
elena2001 spune:
Ciuf, tocmai am citit pe DC...ca pixul de pe piele si textil se curata cel mai bine cu ..fixativ de par..
Corina, unde este plecat sotul?