Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pentru viitoarele texane... howdy! Nu asta am vrut sa zic, dar nu m-am putut abtine.
Ati vazut ca in Texas sint patru "fastest growing cities"? Dallas e pe primul loc si casele ar fi subevaluate cu 30%. Cred si eu, ma mai uit la HGTV si am vazut ca si in New Orleans sint mai scumpe casele. M-am uitat si in Cleveland, unde real estate cica e la pamint si nu mi se pare mai ieftin decit aici. Poate la Detroit o fi, nu stiu.
In orice caz, grabiti-va!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai ca sunt la spital si nu prea este mare aglomeratie azi, am avut intr-o ora un singur phone, asa ca....ma bag un pic in seama pe aici:))
Ramona, apropo de sotii Prigoana, ea povestea ca el o mai altoia si cu piciorul de lemn si ca atunci cand se supara pe el i-l fura, ca sa nu mai poata sa o alerge.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Irina -in Franta.

Ramona Miere - suntem asa si asa cu febra acum si cu gatul si inca mai ies bube noi...
Eu sunt pe baricade.
Am aflat ca nu i bine de scos copilul din casa din cauza variatiilor de temperatura (in casa/afara).

Va pupam fetele.

Ramona sambata ce urmeaza?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Nu mare lucru Corina. Petrecem in familie, ii ducem pe copii pe undeva - in functie si de vreme ca se pare ca ploua.

Miere, sint nebuni astia doi cum nu mai sint altii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

In orice caz, grabiti-va!

Noi ne grabim numa' sa ne dea astia credit

Lai

Mergi la inceput

Cred ca s-au cam speriat acum. Cind am cumparat casa anul trecut m-am si gindit ca se dau banii cu prea mare usurinta (vazind cum decurge tot procesul).

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai e cineva pe aici cu fata creponata, ca vad ca sinteti tinerele... Eu am nevoie de acum de creme heavy duty se pare. N-am mai dat demult de o crema care sa-mi priasca, acum am descoperit una de la Nivea care tare-mi prieste: Q10 Advanced wrinkle reducer si are si protectie solara.
Nu e nici scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, La multi pentru Anuta! Vezi crema sa aiba UVB si UVA. Dar nu uita mai intii sa te scrub bine de tot cica asta face 70% din tot tratamentul. Dupa ce cureti fata cica trebuie sa dai cu un scrub care are cel putin 5% glycolic acid, aia peel cel mai bine straturile vechi si te face sa pari de opshpe. Daca vrei sa pari de paispe, dai cu seum d-ala pe baza de apa si apoi cu d-ala pe baza de lipide si apoi crema in final. Eu ma spal/scrub cel mai bine cu tarite.( cind am chef fireste).

Astazi am spalat toate carpetele din casa cu Steam Cleanarul ala Hoover. L-am luat ca avea cele mai bune reviewuri pe amazon. Intr-adevar e incredibil, parca e noua casa. Am spalat-o pina a iesit apa curata ( si limpezit), nu-sh ce mi-a picat pe saraca carpeta.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, La Multi Ani pentru Anuta-tornadutza...lasa ca asa imi plac si mie copiii, mai zvapaiati, si oricum te scoti cu Alexandru...si la mine la fel: unul mai molcom, unul mai "in priza"...Sa fie sanatoasa si fericita si voi pa linga ea!!!

Andrada, mai zi de steamer, ca ma paste si pe mine ideea de mult...dar vreau pentru hard floors, ca am eliminat carpeta (too many pets). Apropo de pets, sint cu $649 mai usoara dupa vizita lui Blue de azi la vet...de ieri vomita (plus diaree) numai singe...ne-am speriat ingrozitor...cica are HGE (Hemorrhagic Gastroenteritis)...si cica poate sa mai faca episoade...bineinteles ca nu se stie exact de la ce...dar dupa analize, endoscopie, radiografie, anestezie si altele (costisitoare)...ne-a dat diagnosticul. In fine, daca se mai intimpla, stim ce facem (nu doresc la dusmani sa vada atita singe cit am vazut ca iese din bietul ciine).
Aseara cind am intrat pe usa la 12 noaptea, asta ma astepta, o balta de singe...

Am luat bilete in mai s-o vad pe Laura Linney pe Broadway (Legaturi Primejdioase)...

Weekend placut...pup

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Au unul la fel de bun ptr hardwood floors, dar la ce iti trebuie?

Bietu Blue, tin pumnii sa nu se mai intimple.

Imi place mult de Laura Linney, e fantastica actrita asta!Sa aveti fun!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput