Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumim fetelor ca va ganditi la noi! Astazi este parca mai plina de bubite. Are saracuta doua si n gurita si n ureche si n fundulet... NU stiu cum e cu statul in casa?! chiar toate zilele astea nu trebuie sa iasa afara deloc???

Adriuta sa ti traiasca Adrian Cristopher (ce nume frumos!) sa va bucurati de el. Mi a placut mult poza in care si tu si bebica parca plangeati amandoi de fericire si cea cu doctorul (ce amintire frumoasa, sa poti peste ani si ani sa l vezi pe cel care te a ajutat sa vii pe lumea asta).

Cami - trebuie sa recunosti ca ti trebuie ceva antrenament si nu poti trece asa de brusc de la o papusa la doua...isi face si burtica semnalata prezenta!

Ramona repede, pana nu incepe olimpiada!!! Nici eu nu i dau Ralucai fructe la scoala ca dupa cateva ore nu mai sunt in starea initiala si numa' le arunca si i pacat de ele (marul se coloreaza, capsuna se inmoaie, banana se blegeste- poftim explicatii).

Pisik felicitari!!! si o sarcina usoara.

Irina

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Multumim fetelor ca va ganditi la noi! Astazi este parca mai plina de bubite. Are saracuta doua si n gurita si n ureche si n fundulet... NU stiu cum e cu statul in casa?! chiar toate zilele astea nu trebuie sa iasa afara deloc???

[

Fata draga, nu pricepi ca-i contagioasa??????????? Chiar vrei sa daruiesti si altora? Sa nu mai vorbim de femei gravide si alte alea...

Nu-i bai, trece, dar ai rabdare si intelegere fata de altii.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Si adica daca ma plimb pe trotuar doar eu si ea si nu i pui de om cat vezi cu ochii?! asta era ideea. Nu in magazine/parc alea alea...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Corina, multa sanatate Ralucai! Sa treaca repede bubitele. Eu stiu ca poti merge afara dupa ce cad cojile. pana atunci e contagios.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Corina, stiu ca e greu sa stai atat in casa, dar e totusi mult mai usor decat daca ar fi micuta, 2-3 ani. Atunci da, e greu sa tii un copil in casa atatea zile, sa ii dai de lucru in casa. Ea e marisoara si isi gaseste de lucru. Nu conteaza ca nu atinge pe cineva, eu stiu ca bolile contagioase se pot lua si pe calea aerului. Eu cel putin asa am luat scarlatina, nimeni de la mine din oras nu avea, doar eu...si dupa mine epidemie. Deci, se poate.
Aveti grija de voi.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Multumesc Carmen!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Adriuta: am savurat pozele tale! ce flacau minunat ai! parca are parul cret! pare a fi ondulat! felicitari!
si aveai wirrelles la spital? ce spital dotat! sper sa am si eu la spital la fel. ca trebuie sa scriu la mamici ce am facut.adica cum am nascut! vad ca erai la desprecopii. e clar, site-ul asta creeaza dependenta!
felicitari inca o data si abia astept si eu marea intilnire!

sper sa te bucuri de minunea ta si sa fiti sanatosi si fericiti!

noi facem bine, incercam sa fim activi, dar cu mami care tot trage la canapea se plcitiseste copilul! imi ia laptopul din brate si zice:gata peptopu!hai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din pacate trebuie sa stea in casa si pentru ca razele soarelui pe pielicica deja bubitzata face mai mult rau. Trece mai usor daca sta ferita de soare, deci in casa. Plus ca e contagioasa. Dar vezi, am prezentat totul din punctul de vedere al bolnavioarei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corinadana, sanatate multa!!! Dar Raluca nu e vaccinata??? (ps, nu ne vizitati sa luam si noi nitzica varicela??? macar trimiteti-ne o bubita prin posta!!!!)
Fac pizza cu reteta de blat de la tine azi!!! hihi...

Carmenbr, ti-a iesit cozonacu???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Multumim Sanzi! ba da e vaccinata si cica de aia face o forma mai usoara... desi i plina de bubite, parca tot mai multeeee
Eu ma bucur ca a facut o acum si nu mai tarziu.

Pofta mare!!!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput