Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ooana, ti-au raspuns fetele la subiectul tau. Nici nu stiu ce as mai putea completa! Eventual Charleston in South Carolina, dar va abateti din drum si deja e incarcat programul vostru.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am citit putin despre vitaminele lui sinzi si par f bune. Poate le incerc si eu (adica Marcu) daca ii fac reteta de fluor separata de vitamine.

Ramona si eu i-am dat odata ou copilului la scoala si nu i l-au dat ca era prea moale (cind era la gradi-era parte din lunch).
Acum eu ii fac tot pachetul si la snack maninca iaurt, fructe, raisins (are extra ptr situatii de urgenta un pachet de biscuiti).
La masa de prinz ii pun termos cu mincare (azi are bame) nu-i plac sandvisurile.
Dar imi povesteste ce maninca colegii, o gramada de junk, inclusiv fruit by the foot. Numai indienii si chinezii ce mai au mincare buna.
Acum mi-a cerut V8 ca a vazut-o pe Sherya (o indianca cu ochi albastri o frumusete de fata, tot se preumbla unul cu altul)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am fost la doctor! Chicken pox precum ati zis. Este o forma usoara, pe spate si pe burtica are mai multe, ptr ca a fost vaccinata mica.

Va multumesc muuult! A! si 10 zile pauza de la scoala...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sanatate Ralucai!! Sa-i treaca repede!

Daca aveti nevoie:
http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=listaCondimentelor

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

RamonaJ: referitor la reteta de gogosi am uitat sa iti zic ca ies pufoase dar am uitat sa adaug o lingurita de bicarbonat(baking soda) stinsa cu lapte sau cu otet.

Corinadana: sanatate si rabdare multa pina trece. in Ro ii dadea pe copii cu solutia aceea albastra ca sa nu se scarpine atita.
eu nu am avut, sper sa scap efectele ei la batrinete ca am mai facut pe la 20 de ani rubeola si a fost aiurea!

eu ma umflu ingrozitor seara, retin lichidele, in Ro beam ceai de codite de cirese. oare gasesc aici ceva asemanator sau cu aceleasi efecte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada Cenia

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna fetelor,
N-am mai apucat sa mai scriu de cateva saptamani si sunt in urma cu vre-o 3 capitole. Sper ca toata lumea e bine si sanatoasa. Am reusit sa citesc ultima pagina si :

corinadana multa sanatate Ralucutzei si sa scape cat mai repede de bubite. Eu le-am facut cand eram mica si tin minte ca era mit sa ma imbrace mama tot in rosu si au trecut repede si nici n-au fost scarpinacioase tare. In schimb cand sa merg si eu in vacanta de iarna din clasa a 8-a la munte am facut varicela. IMI VENEA SA MA ARUNC DE LA ETAJ(ai mei stau la 3:))) A fost oribil si ma scarpinam cu pana ...brrr. Pup-o din partea mea si pup si eu sa treaca bubitzele.

ceniastai cu picioarele mai sus decat nivelul corpului, de preferabil sa dormi noaptea . Si sa fii atenta sa nu iti creasca tensiunea ca de obicei cand ai retentie de apa tensiunea creste. Sarcina usoara in continuare.

Eu am nascut pe 5 martie , exact la o luna de la ziua mea(5 feb) un baietel de 8 lb jumatate, 21.5 inch. ADRIAN-CHRISTOPHER. Este sanatos multumim lui Dumnezeu, insa e un rasfatat si jumatate si ma tine in priza non stop. Am nascut usor(zic eu) si am avut parte de un doctor de milioane, chiar daca ...va mai amintit voi...o data eram tare disperata:)).
Acum fug sa fac si eu un shower ca mintenash tzipa sirena. Poze am pus la semnatura.
Pupici

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Corinadana multa sanatate Ralucutei si cat mai putinel scarpinat.
Noi suntem bine (merci de intrebare) Soficu face traznai cat se poate de multe iar bebelina din burtica ma piseaza de cateva ori pe zi pe ficati( imi arata deja ce poate..).

Anamaria cu ceva intarziere: la multi ani!

Pisik felicitari pentru gagalice!! In primele luni cat aveam greturi non stop nici al meu sotz nu cred ca mai visa la al treilea copil acum si-a revenit si deja face proiecte..

Adriuta sa-ti traiasca dulceata de baiat ca tare scump mai e..

Cami 33+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce de gravidute si mamici proaspete pe aici!
Asa e Andrada, nu stiu ce-mi veni cu cookies astea. Am vrut sa mai schimb, erau si o varianta sanatoasa... Nu mi s-a parut mare lucru. eu la scoala nu prea ii dau fructe, doar banane si struguri. Ca asa e el, trebuie sa tai fructele ca pentru bebe. Daca ii dau felii de mere iti dai sema cum se fac pina sa le manince! Decit sa ajunga la gunoi, ii dau ceva ce maninca si fructele astea i le dau acasa (sub supraveghere stricta!).
Cred ca nu-mi sarea tandara daca n-as fi aflat ca Fruit by the Foot e snack acceptat. Eu le-am aruncat pe alea care le-a primit!
Alexandru nu bea V8, dar e amator de suc de rosii. Eu la scoala ii dau apa.
Andrada, lucky you daca te incuscresti cu indienii! Ce de papa buna, vin la nunta!
Corinadana, sanatate Ralucai. Din fericire copiii fac de obicei forme mai usoare de boala, sper sa fie asa si la ea.
Cenia, ma bucur ca am intrebat! Multumesc. Poate stai prea mult in picioare ziua? Ia-o mai usurel si pune picioarele sus din cind in cind. Nu minca sarat.
Adriuta, nu m-am uitat inca la poze. Trebuie sa type toata chestia ca altfel mi se blocheaza nenorocitul asta de computer. Felicitari pentru Adrian-Christopher, sa fiti sanatosi cu totii! Ce baietel barosan! Copiii mei n-au avut nicicare atita.
Wow, Cami M - visati la al treilea!
Eu sint obosita, am avut o zi lunga. Ma termina si Anuta, nu va puteti imagina cit sare si pe unde se catara de-mi sta inima-n loc! Ma gindesc ca dac-o inscriu mai repede la gimnastica o iau astia cu ei la Beijing! Vine fata si cu o medalie, ceva.
Ma vait, dar e asa o incintare sa fiu mamica ei. Zau ca ma simt privilegiata. La fel si cu Alexandru, dar el e copilul mai "easy". Dar si cind ne trinteste cite o problema, e de zile mari!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Corina,

Pupicuri Ralucai si multa sanatate!!!!
Trebuie sa stea numai in casa? Sper sa-i treaca cat mai repede bubitele!

Intr-o saptamana ar trebui sa-mi soseasca si mie masina de painica! asa ca am sa te bombardez cu intrebari

Mergi la inceput