Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 19
corinadana spune:
Multumesc Anamaria!
Ai idee de la ce aile sa cumpar Caladryl? Oare s o tin acasa? Oare asistenta de la scoala o fi buna la ceva/ Sa merg la ea acum in lunch?
Acum am vaut link ul, multumesc mult de tot. Si mai suntem si singurele...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
1. Si daca esti singura ce?
2. Caladryl gasesti la rafturile cu alergii
3. NU O TRIMITE LA SCOALA sa ia si ceilalti!!!!!!!!!!!!!
4. Mergi la doctor, nu la nurse de la scoala.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
pumba spune:
corinadana- daca e varsat,fa-i bai cu oatmeal,nu o lasa sa se scarpine mai ales pe fata .ii raman semne urate .la wal mart au chestii din astea de pus in cada din gama aveeno.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
corinadana spune:
Ok fetele! multumesc muuult! merg sa ma execut!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Si mie-mi suna a chicken pox. Am facut si eu la 23 de ani si a fost cam greu la virsta aia.
Am primit note de la teacher, eu zic ca nu i-a sarit tandara. De fapt si note a mea a fost pe un ton civilizat. Cazuram la pace!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Si mie-mi suna a chicken pox. Am facut si eu la 23 de ani si a fost cam greu la virsta aia.
Am primit note de la teacher, eu zic ca nu i-a sarit tandara. De fapt si note a mea a fost pe un ton civilizat. Cazuram la pace!
Hihihi!!!
Io facui la 21 de ani...am avut bubele PESTE TOT...fiecare centimetru din corp a fost acoperit cu chicken pox. Am ramas cu trei semne din toata povestea (unul pe fata linga ureche, si 2 pe burta ca acolo m-am scarpinat cu foc)
Anamaria
adriana_m spune:
Multumesc fetele de sfaturile referitoare la vitamine. Cred ca Flinstone am sa iau ca am mai auzit de ele. Sper sa-i intareasca si iminutatea ca de cand e la gradi la doua - trei sapt e tot racit. Tot cate una ia de la gradi.
Si mama mea a facut varsat de vand cand am fost noi mici si iau ramas destul de multe semne pe fata. Deci e cam nasol cu scarpinatul.
Eu am tot sris aici dar am uitat sa intreb daca pot si eu sa intru in grupul vostru. Si voi a-ti fost niste dragute si mi-ati si raspuns. Multumesc. Deci pot sa ma alatur si eu grupului vostru?
ooana spune:
Fetelor am nevoie de cateva informatii pentru vacanta noastra de anul asta!
am o gramada de intrebari si cei de la agentiile de turism nu ma pot lamurii...pentru simplu fapt ca ei nu au vizitat America niciodata.
asa ca m-am gandit ca vo sunteti cele mai indicate sa imi dati niste sfaturi (la subiectul de mai jos)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118657
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
alintaroma spune:
Eh Ramona si Anamaria io v-am luat ca am facut chicken pox la 29
Corina si eu am mers la doctor sa ne confirme diagnosticul dar asta s-a intimplat pe paliurile mioritice asa ca nu am experienta cu ce creme sunt pe aici. Eu aveam o crema, alcool si pudra toate mentolate. Trebuie doar sa stea acasa pina trec de la faza de vezicule la pustule si incep sa cada . Cit sunt vezicule e contagioasa. Trebuie sa bea lichide multe si cam atit. Iar in ro doctorii nu recomanda baia pe perioada bolii (nu stiu aici) ci doar dusuri si alea nu prelungite si doar dupa citeva zile de la eruptie. Noi asa am facut ca Bianca era mai mica si nu am riscat sa se suprainfecteze bubele.
Tu ar trebui sa intrebi doctorul .
Sanatate Ralucai si sper sa nu o manince prea tare ca mie din tot circul micarimile m-au disperat... m-am scarpinat ca o maimutza ca nu rezistam . Mai cuminte a fost pitica mea .. ea are doar un semn intr-o sprinceana ca acolo s-a infectat un pic .
Adriana welcome si esti libera la scris ca doar nu te opreste nimeni
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Hihihi!!!
Io facui la 21 de ani...am avut bubele PESTE TOT...fiecare centimetru din corp a fost acoperit cu chicken pox. Am ramas cu trei semne din toata povestea (unul pe fata linga ureche, si 2 pe burta ca acolo m-am scarpinat cu foc)
Anamaria
Am avut si eu semne multa vreme, dar cum de la 23 de ani pina acum a trecut ceva vreme... au cam disparut si semnele!
In orice caz, doua saptamini am stat ascunsa in casa si am bolit rau de tot. Eram buna de jucat in filme de groaza, asa de "cute" eram!