Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona ... ce sa-ti zic nu am eu mare experienta cu psihologia teacherilor de aici dar eu cred ca tine de fiecare teacher si cred ca Alexandru are unul ciudat. Eu Biancai ii dau snack sanatos tot timpul si cit mai light (cel putin asta e parerea mea ) asta pentru ca ea maninca breakfast zilnic si la 10 nu e foame prea tare si nici nu e innebunita cu dulciurile , iar eu ma bucur ca nu as vrea sa avem probleme cu greutatea . Dar in schimb mi-a spus ca vin copii cu bomboane ca si snack ... si alte prostiute si le papa, deci teacherul lor e mai permisiv.
O singura data mi s-a plins ca nu a lasat-o teacherul sa mearga la locker in hol sa-si ia snackul ca uitase sa il ia de dimineata si a spus ca incepind cu ziua respectiva ce uita e bun uitat . Nu am zis nimic ca o inteleg si pe ea ... sunt voluntar la scoala o zi pe saptamina si intradevar trag kinderi de rabdarea invatatoarei .... mai ceva ca de elastic , eu nu asa avea atita rabdare ... si trebuia sa stabileasca reguli ca de altfel i se urca in cap. Dar asta ca ii pasa ei ce papa Alexandru daca e sanatos or ba chiar mi se pare over-reacting.
Poate o fi crezut ca il agita ciocolata
Tu o poti intreba eu is mai molcoma din fire si as lasa-o moarta ... mai ales ca daca parintii is mai rai de gura so to say, prind ciuda si pe copii asta oricit de politicaly corect incearca ei sa fie ... tot oameni sunt si ei .

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumesc de urari...inca un an...

Azi am o groaza de treaba...ma intorc mai tirziu.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc. Mi-am recitit mesajul si nu stiu cum ai inteles ceva din talmes-balmesul ala!
Am trimis biletul. Asta e, nu sint genul care sa-si tina gura. Nici nu pot sa-i dau copilului Fruit by the Foot!
Daca l-ai cunoaste pe Alexandru ai sti ca nu-l agita ciocolata (si nici altceva). E molcom copilul asta.
Am mai avut un mic showdown cu ea, atunci a vazut ca a fost greseala ei si nu am avut probleme.
Eu n-am dat vina pe ea, dar vreau sa stiu ce pot sa-i dau copilului ca snack. Apoi cred ca trebuia sa-mi trimita un bilet si sa lase copilul sa-si manince snackul.
Sper ca-i fata desteapta si nu se impiedica de copil pentru atita lucru.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun: Fruit by the Foot: bleah Newman's Oreos: yum (si noi tot d'alea servim - le car de la servici acasa, am un helth food store la 4 blockuri).

N-avem probleme cu lunchul (in afara de idei)...Chiar avem o poveste draguta. Alex e copilul ordonat (maninca frumos, nu se pateaza, sterge bine gurita si minutele). Nick e copilul visator (meniul zilei e la vedere pe piept, nu vede firimituri, etc). Ieri vine Nick acasa si zice: "Mi-am deschis lunchboxul si mi-am dat seama ca ai gresit, ca asta era asaaaa deee cuuuuraaaat...trebuie sa fie al lui Alex"...si asa era (au cutiile la fel, dar scris intr-un colt numele).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact Anamaria. Pe ce considerent o fi Fruit by the Foot acceptat ca gustare?
La noi in casa tot astea lui Newman au trecere, dar la scoala nu i-am dat. Cookies alea cu chocolate chips mi s-au parut de bun simt, ca am vrut sa mai schimb.
Acum cica tocmai am gresit cu oreos: in loc de Newman's am luat Country Choice Organic (erau in sale si eu nu rezist la un deal bun), dar sotul zice ca astea nu-s bune.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce's alea Fruit by the foot dar nu'i bai
Eu de obicei ii pun un fruct (banana sau orice alt fruct taiat cubulete intr-o cutiuta) sau un iaurt sau cereal bar organic de la Nature Valley. Incerc sa stau departe de cookies ca apoi daca avem in casa nu ne putem abtine ... nici eu , nici ea si mincam intre mese. Iar de oferte fugggg, ca tentata de pret m-am trezit prin casa cu chestii care nu le-am mincat si au sfirsit in gunoi. Iar rezolutia anului e sa facem economii desi cu deplasarea in ro s-a dus rezolutia pe apa simbetei dar las cind ne intoarcem stringem cureaua

Failures keeps You
Humble,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele am si eu nevoie de parerea voastra. De ieri au inceput sa i iasa Ralucai niste bubite rosii pe cap, gat, spate si burtica. N o mananca. Sunt parca pline cu lichid.
Inainte de vacanta am vazut o fetita ce le avea pe fata (la ea n clasa).
Azi de dimineata erau cateva si pe fata.

Ce or fi??? Si nici nu am putut s o tin azi acasa ca aveau testul la geografie.

A! si azi noapte a avut febra (NU de la gat).

As suna si la dentist sa i anulez programarea dar cum sa numesc bubitele alea???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Corina daca fac lichid si sunt vezicule n-or fi chicken pox - alias varsat de vint ... cam asta e sezonul cind apar asemenea epidemii. Si ca virgula cheie de control uita-te in par ... daca apar si acolo e chicken pox cu siguranta ca e singura bola eruptiva care apare in zonele paroase (la copii capul).
Si eu si Bianca am avut inainte de pasti acum 3 ani. Io capra batrina am luat de la ea si maica-mea jura ca eu am avut
Pupici Ralucai si take care!

Failures keeps You
Humble,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc din suflet Alintaroma! Da! are si n cap (arata ca si basicile).

Trebuie sa fac ceva special sau trece asa...

Te pup!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Daca are chicken pox, trebuie sa mergi la doctor sa o vada cel putin.

Dat cu Caladryl sa usuce bubitele. Sa nu se scarpine.
www.kidshealth.org/parent/infections/skin/chicken_pox.html" target="_blank">http://www.kidshealth.org/parent/infections/skin/chicken_pox.html
Asta daca-i chicken pox. Si-i contagios.
O vizita la doctor neaparat

Anamaria

Mergi la inceput