Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Fetele am si eu o intrebare ca tot s-a discutat de vitamine. Al meu copil nu manaca bine deloc. Foarte , foarte putin. Am intrebat dr de niste vitamine macar dar a zis ca nu are ce sa ne dea. Am facut analize de sange si au iesit bune mai putin calciul si sodiu. astea sunt destul de scazute. As vrea totusi sa-i dau eu niste vitamine dar nu stiu ce vitamine si sa fie si naturale. Poate isi mai revine si cu mancarea.
Iar daca tot se vb de autoritatile romane si aici sunt lucruri care nu merg chiar pe roze. Adica, eu mi-am dat examenul pt carnetul de conducere (traseul) din noiembrie anul trecut si nici acum nu am primit carnetul. Inca ei cica ma verica(ce verica atat la 3 acte pe care le am eu nu stiu). Am zis ca maine trebuie sa-mi reinoiesc iar foaia aia cu care circul si poate ar trebui sa le fac scandal ca poate asa merge. Deja ma enerveaza ca nu am si eu un ID american si mai am probleme pe la magazine, plus ca trebuie sa umblu tot timpul cu pasaportul dupa mine. Of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noua driver license ne-a venit intr-o saptamina la amindoi. Ma mir ca tie nu in atitea luni eu nu am mai auzit ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

pai asta ma scoate si pe mine din minti. cica am dat examenul in aceeasi luna in care autoritatile au inceput sa caute persoanele care stau ilegal aici. Adica tot in noiembrie anul trecut. Dar de atunci a trecut ceva timp si mie tot nu mi-a venit permisul. Am sunat si la centru unde au fost trimise actele dar nu am putut vb cu nimeni ca e doar un robot unde trebuie sa lasi tu nr de tel si te suna ei. dar nu au sunat. Maine cred ca mergem si facem scandal ca nu se mai poate. Sunt deja 120 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamaria, mai bine te muti in UK!!! Sa vezi acolo peisaje....ma apuca nostalgia...ce naiba ne-o fi trebuie US????
Puteati sa veniti si la noi daca vroiati casa pe plaja...de fapt stam in ap, dar vizavi de plaja...si cu multi 85+ vecini

Adriana, eu ii dau Animal Parade lichid...e foarte bun, pare natural, are gustul vitaminelor pe care le luam si noi in copilarie!!!! Si cred ca uleiul de peste mai da pofta de mancare...ati putea sa incercati (cod liver stiu ca e cel mai bun)

Corinadana, noi asteptam iepurasul de Pasti...cred ca pana la urma nu scap pana nu cumparam un X-box...ca Radu si David se tot uita lung!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank"> la concurs - Pescar in Delta

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Acum nu stiu sigur cu copiii astia daca ei sincer mai cred in iepu sau aplica principiul "if it ain't broken don't fix it", ei se fac ca mai cred, noi cumparam...toata lumea e multumita.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi, am stat pina la 2 dimineata sa vad reportajul pe PBS cu Irlanda, tara asta e disperant de frumoasa...
Daa si-n Anglia, au aia un verde...nu stiu cum il fac.
Dar n-am vazut nebunie mai mare de culori ca toamna ca in Pennsylvania.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corina acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns ... stam doar doua saptamini ca oricum atit isi poate lua concediu husbandu si singure nu vreau sa raminem pe acolo plus ca nu o cred asa de desteapta pe Bianca de sa o scot de la scoala mai mult.
Si apoi m-as (re)atasa de casa din ro iarasi si iaca nu as mai veni inapoi la apartament . Si noi inca suntem la credit under construction asa ca mai avem pina ne luam casa pe aici...
Abia astept sa-mi vad casuta [omulet visator]

Andrada ai fost cool la faza cu crezutul in iepurasi si cai verzi pe pereti a' plozilor

Si va pun un colt de primavara sa vedeti ca eu is satula de nametii de aici ... nu mai vine primavara si la noi odata ...
http://good-times.webshots.com/photo/2500889050100242644WbBWpP

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sanziana, la reteta ta de cozonaci, doar faci aluatul si apoil il pui in tava la cuptor sau il lasi sa se si coaca acolo in masina? Ca eu am alt tip de masina si la mine programul de 4 ore e cel de paine, in 4 ore am painea gata. Si parca as vrea sa pun si ceva cacao la cozonac (ca Eric are alergie la nuci). Iar cand zici de cups te referi la masuratorile de aici, nu?

Asta e masina pe care o am eu.

http://www.amazon.com/Panasonic-SD-YD250-Automatic-Bread-Maker/dp/B00005QFL0/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1203551132&sr=8-3

Paste fericit celor care au sarbatorit.

Eu am uitat total ca a fost pastele catolic. La mine la office nu dau astia nici o zi libera, la cate natii sunt aici, ar da faliment cu sarbatorile fiecaruia. Si ieri am fost in parc cu Eric si erau o familie de mexicani care incercau sa faca egg hunt pt copiii lor iar fiu-meu a fost prezent imediat! L-au lasat aia sa ia si el un ou si eu incercam sa-l iau de acolo, ca tanti aia statea cu ouale in plasa, nu le mai scotea. Si vine fiu-meu si ii zice " you have more eggs here".
Pana la urma a mai luat un ou si am plecat. Si sa nu credeti ca nu am fost la egg hunt cu el. Si week-end-ul trecut si asta, dar degeaba. El mai vrea oua cu candy, ca altfel nu capata candy.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am priceput Alintaroma! sa ti trimit niste soare de aici?! ieri Ralu juma de zi s a balacit in piscina. Asa de cald a fost...Dar care este Bianca dintre cele doua "best friends"?
Si azi e soare si frumos.

Si Ralucai ii facea cu ochiul X box, dar nu nu nu!!! Nu vreau sa mai avem discutii in plus. Si asa avem discutii legate de tv, Nintendo, computer. Imi fac singura de lucru?! NO!
Dar sa vedeti fetelor ca a primit un caine tekno. Sotul nu e acasa si NU am putut sa l dau jos de pe postamentul in care era fixat in cutie...mi am facut basici la degete si cainele e tot acolo ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi gagici

imi place ca in ultima vreme a stirnit rau interesul pentru gatit.
mi-ati dat si mie idei si o sa cumpar si eu masina de piine. aveam in Romania adusa de departe si era foarte folositoare mai ales cind vedeam seara ca nu mai am piine pt dimineata.

ziceati de gogosi va dau o reteta simpla de tot:
400 ml iaurt
300 g. faina( se mai poate adauga, depinde de faina eu am pus inca 150 gr.)
2 oua
sare si putin zahar

se face coca moale cit sa o iei cu lingura, dar sa nu curga lichida.
incalzesti uleiul puternic si le pui cu lingura in ulei mult, se intorc si apoi se tavalesc in zahar praf pe toate partile.
deci nu trebuie sa astepti sa creasca , le-ai omogenizat, le-ai prajit si gata!

imi era o pofta nebuna intr-o seara si am cautat pe internet reteta ca a lui mama, ca nu le framinta si nici nu le taia cu paharul si totusi erau super bune!

in rest la noi e cald tare,poti face chiar plaja!
cu burta asta mare ma pun la soare si feciorul isi ridica si el bluza ca mine si sta la soare! e comic! astept sa se incalzeasca mai tare sa mergem la piscina comunitatii, e gratis, are si pt copii cu apa mica.
cu mutatul va urez succes.
americanii se muta in disperare, nu-s asa legati de case sau cartiere...ca romanii.. ne gindeam si noi daca am putea sa ne mutam si unde ne-ar place... in Romania nici nu se punea problema sa te muti in alt oras, ai toate rudele, prietenii intr-un oras, nu te duci in altul doar pt un job mai bun. asa era acolo.

hai ca am gasit informatia despre ridicarea vizelor pt unguri, cine are rude acolo e fericit. uite aici articolul:
http://www.gardianul.ro/2008/03/16/externe-c3/a_dracului_ax_ungaria_scap_de_vize_rom_nia_nu-s110860.html

poate face si romanul exceptie si face un acord bilateral cu America cum au facut si astia.
cine stie?
cine nu are, ca noi, refuz la viza pt parinti de doua ori, nu stiti cit de frustrat te simti ca nu-i poti aduce macar odata sa vada si ei cum stai, ce faci tu prin America...na, asta-i treaba speram si asteptam.

Mergi la inceput