Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Tocmai mi-am comandat si eu o masina din aia de paine...ca mi-ati facut pofta de painica si cozonaci si gogosi si...de pizza......ce sa fac daca m-am apucat sa va citesc inainte de masa...
Corina mi-am luat ca a ta si a lui Sanzi...Ceva sfaturi pentru o incepatoare?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cica traiesc in al treilea safest state si in al 38-lea cel mai bun orash de locuit din America. Cum o fi in restul Americii daca io tot fail sa observ toate astea??
http://today.msnbc.msn.com/id/23697255/?GT1=43001

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrado, tocmai ce mi-a dat ghes inima prima oara sa ma mut...(io newyorkeza convinsa)...am crezut ca visez cind am vazut un orasel perfect simbata asta...

Acu' gindesc planuri intortocheate...

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

In NJ sau NY?,
A

PS don't get me wrong, n-as trai in alta parte in America, am oceanul, newyorkul, muntele, padurile, lacurile, toate la juma de ora, scolile sint bune si magazinele cele mai bune la 10 minute (bine cu toate astea vin taxele, asigurarile scumpe etc tot asa pe locul 3 in US), dar e urit mei, nu vad nimic sa-mi tulbure sufletul.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Nici, nici...

In CT...

www.stoningtonboroughct.com/our_village.shtml" target="_blank">http://www.stoningtonboroughct.com/our_village.shtml

(acu' doar sa cistig la ny lotto)...

Anamaria

Mergi la inceput

CT e frumusel (noi il vedem mai mult in trecere). Multe din oraselele astea insa pot fi destul de snobish, si e greu sa te simti "acasa". Ti-am zis ca eu m-am indragostit de Cape Cod (Dennis) vorbisem deja cu unul care "work from home" 90% i-am zis ca e slujba vietii mele sa stau la birou la geam sa ma uit la ocean la nebunia aia de Cape Cod ideea e ca sint cam 100% americans in zonele alea (e adevarat ca nu-s rasisti ca in iu).
Apropo de snobi ma uitam deunazi la "housewifes din NY" la Bravo, astea sint mortale comparativ cu cele din California. E ca la traincrash, nu pot sa-mi iau ochii de la ele, cit de tute sint,
Cit despre NY lotto- hey you never know (da' joci da?)

Mergi la inceput

Cape Cod vedem in August...am inchiriat o casa la plaja (premiera).

Mie imi pasa super-putin de vecini...nu-s very friendly, asa ca daca le stau in coasta "I couldn't care less"...

In orice caz, imi este total iesit din buget dar e frumos oricum. M-a "tulburat" cum ai zis tu. Parca mergeam pe straduta aia mica, iar cind am ajuns la capat, in DuBois Beach, parca am avut asa o revelatie ca aici mi-as dori sa locuiesc...mde, visuri, taica...

Mor si eu dupa apa...marea in general (nu-miplac lacurile sau riulete)...sa stau sa ascult valurile cum se sparg si sa vad luciul intrerupt al apei, este "the ultimate" pentru moi. Din pacate, sotul viseaza munti, vaci si 2 acri de porumb Vom vedea ce iese...el mai are 14 ani pina la pensie (io vreo 200) cica atunci ne facem "The Big Move"...

Anamaria

Mergi la inceput

Ce fericiti o sa fiti in CC!!
Sigur ca nu conteaza ptr noi "snobeala" dar ma gindesc la scoala, la felul in care sint priviti copiii de emigranti, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, merci pentru info in ce priveste masia de piine. Mai astept retete testate. M-ar bate gindul sa fac la masina un cozonac cu crema de nuca, dar nu stiu se face. Aveti idee?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da Cami inca mai crede!!! Ce mai face burtica/burticul? Dar frumoasa?

Irina doar sa citesti bine retetele si sa ai grija niciodata sa nu ti atinga yeast ul de lichid. In general intai lichidele se pun si apoi restul. Ultimul yeast ul. Pupici la papusele!

Si vine iepurele Andrada, sau a venit?

Iuliana ce papusi frumoase ai tu!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput