Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 11
CamiM spune:
Pisik atunci sacina usoara in continuare.. mai aveti ceva de mers.. De ce te gandesti la gemeni aveti in familie? probabil ca mergi curand la ecografie si atunci afli sigur cati samburei se ascund in burtica.
Prima nastere a fost cezariana ca nu s-a intors capoasa mea si doctorul a zis ca e prea riscant pentru bebe fiind si prima nastere, bla bla bla.. a fost ok si mi-am revenit super repede, am stat in spital numai trei zile si m-am cerut acasa ca ma plictisisem.. Acum as fi vrut sa incerc VBAC dar nu am gasit aici medic care sa ma lase( again prea riscant, stii cum sunt astia speriati de procese) asa ca..mergem iar la cutit. Am ceva emotii ca am schimbat medicul( Sofia s-a nascut in Buffalo, New York) dar sper sa fie bine si acum.
Sanziana parca tu intrebai de cantitatea de lichid amniotic. eu am avut cantitate mica la prima sarcina si nu am avut nici o problema in afara faptului ca Sofia nu s-a mai intors cu capul in jos si a trebuit sa fac cezariana. Numai bine prietenei tale.
Ramona eu fac aluatul de paine sau cozonac la setting-ul de french bread si dupa ce il framanta a doua oara opresc masina si pun aluatul in tava la crescut. Daca ai Sunbeam pe care il stiu eu are setting-ul 8 pentru coca( framantat + crescut= 1h30min)
Cami 33+ & Sofia - 8 mai 2006
Ramona J spune:
Cami, uite cine citeste instructiunile! Multumesc ca m-ai luminat, sint antitalent cind e vorba de tehnica.
Mai ai putin si nasti, tinem pumnii sa fie cit mai usor si bebe sa fie sanatos.
Pisik, cum te simti? Ti-a fost rau? Mie mi-era mai groaza de primele luni decit de nasterea in sine.
Paste fericit pentru toate fetele care sarbatoresc astazi!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Corina, nu stam decit 2 saptamini jumate ca fata are scoala din nou...
Ramona faceam misto ca noi suntem mari fani ... de Asti iar vecina mea imi spunea de ce sampanie au luat ptr revelion ceva frantuzesc de n'spe sute de $ iar eu am schimbat subiectul ca deh doar nu i-oi spune ca noi ne imbatam cu citiva $
Nu suntem cunoscatori asa ca e pacat sa stric dolarii pe giste
Is tare haiosi copii tai sa va traiasca.
S'apoi eu consider ca suntem pe ultima suta de m ... de aia m-am mobilizat sa le fac ca apoi am senzatia ca am uitat ceva cu siguranta.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Paste fericit!!!
Am venit si noi de la biserica.
Aseara in timp ce asteptam iepurele, Ralucai ii era f teama, stateam amandoua in pat una in alta, ascultam zgomotele de afara incercand sa aflam care zgomot e facut de iepure si ma gandeam ca poate anul asta este ultimul an cand Raluca asteapta cu teama, bucurie, nerabdare iepurele... Ce mult o sa mi lipseasca, si ei...
Oricum sunt fericita ca 8 ani am reusit sa l pastram pe Mos, pe Iepure.
Ma uitam la ochisorii ei cata emotie era n ei.
Ce fericita a fost apoi cand am verificat balconul, a strigat tareeeee in noapte (2 ore nu s a dezlipit de mine si nu m a lasat sa merg in balcon) " Multumesc IEPURE!!!" poate pentru ultima oara...
Alintaroma de ce nu ai mai cerut liber de la fetita de la scoala? O sa va fie cam greu doar 2 saptamani.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
Fetelor, multumim de urari. Asa sa fie, intr-un ceas bun
Sanzi si Elena, va asteptam!! (Lia, si pe voi )
Noi ne mutam la sfarsitul lui iulie/inceputul lui august.
Stiu ca nu e ca in California.. Oregon era (mult) mai apropiat de California ca stil de viata (da' tot nu era California); Houston pe de alta parte este totusi.. de vreo 13 ori mai mare decat Eugene, plus colea langa Mexic, deci pt. mine dpdv profesional cel putin teoretic ar trebui sa fie mult mai multe oportunitati. Si pentru consort sunt mai multi bani pt. cercetare la nivel de stat..
No, acu' nordu' l-am bifat, estu' l-am bifat, vestu' l-am bifat.. tre' sa vaz cum e si-n sud
Si poate ca-ntr-o buna zi, cand om creste mari, ne-om intoarce in California.
Lai
musetto spune:
Sinzi, multumesc . Abia astept sa incerc reteta!
lai, am citit ca va mutati in Texas, sa fie cu noroc! Eu mai frecventez un forum americanesc de mamici si la un subiect asemanator consensul a fost ca dupa ... Australia , Texasul ar fi cel mai bun pt un relocation.
Cami, eu te tin minte de la bblusi de USA. Mult succes cu sarcina, vad ca nu mai e mult si o sa iti tii fetita in brate!
Paste fericit tuturor celor care il serbeaza azi! Cam cu intarziere urarile, dar asa-s eu, ma dezmeticesc mai greu...
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
Andrada spune:
Paste fericit!!
Corina, si eu am fost uimita sa-l aud ca inca il mai asteapta pe iepure...
Lai, sa va aduca Houston-ul tot ce va doriti! Sa fie cu noroc!
Si ziceti sa dau jos masina de piine din pod. Sa mai incerc odata cozonac, ufff, mi-e mila rau de toate ingredientele alea care se prapadesc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CamiM spune:
Ramona cu placere si multumesc mult pentru gandurile bune.
Musetto hihi, da ai dreptate, noi ne-am mai incrucisat drumurile si pe la bebelusi made in America.. Multumesc mult, nu mai e mult intr-adevar, doar vreo 5 saptamani.
Corina ce draguta Raluca ta.., si inca mai crede in iepuras..
Cami 33+ & Sofia - 8 mai 2006